Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest poprostu mily czy moze do mnie zarywa? Pomozcie ocenic sytuacje

Polecane posty

Gość gość

Znam go juz kilka lat, ale nigdy nie interesował sie mna zbytnio, a ja nim zreszta tez jakos nie, choc jest przystojny. W tym roku znow spotkalismy sie na pewnym wyjezdzie ( gdzie spotykamy sie co roku i jest tam kilkadziesiat osob). Wczesniej nawet specjalnie ze soba nie gadalismy, a w tym roku jak zobaczyl mnie pierwszego wieczoru to mialam wrazenie, ze patrzyl na mnie w inny sposob i w ogole czesto na mnie zerkal. Pozniej, jak byla okazja to do mnie zagadal ( bo wczeniej nie bylo jak bo ciagle gdzies jezdzilam ze znajomymi) i to wygladalo tak, ze sie caly czas usmiechal w tej rozmowie, pytal co robie na codzien i takie tam, ja powiedzialam, ze zostalam fizjoterapeutka, a on z usmiechem " no to gruba ryba z ciebie", a ja ze smiechem, ze nie no z cieboe bardziej. I tak sie toczyla rozmowa, az mnie zaprosil na w piatek na jakas ich impreze choc nigdy mnie wczeniej nie zapraszal. Jak myslicie, podrywa mnie czy nie? Oczywiscie to sie okaze w piatek na imprezie, ale ciekawa jestem waszego zdania :) Ciekawi mnie ta sytuacja o tyle, ze zbytnio sie z nim nigdy nie kumplowalam, a tu mnie nagle zaprasza i taka zmiana nastawienia z jego strony... Powiem ,ze on tez sie zrobil przystojny, a wczesniej srednio mi sie podobal

Gość gość
Idź i się przekonasz.

Gość gość
Moze byc ze sie zaleca watpie ze to bezinteresowne byc moze pragnie seksu z Toba. Mysle najpewniej chce seksu. Po imprezie powiesz co i jak

Gość gość
No skoro cię gdzieś zaprosił to jest zainteresowany. Czym to się okaze