Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedz, że ta nasza miłość nigdy się nie skończy

Polecane posty

Gość gość
m kocha m po co wpiedalasz nie w swój temat tutaj jest temat o e i m

Gość gość
czytać nie umi idiotis

Gość gość
23.41 cd ...ja nie czekam na tel. Niczego już nie chcę... ale kochać przestać Ciebie nie umiem. Śpij dobrze ❤️

Gość gość
informuję, że tutaj niczego nie pisałam dziś E.

Gość gość
już nie mam takiej potrzeby E.

Gość gość
E. co się stało? Cała 2 strona pełna miłości, aż pozazdrościć a 3 pełna bólu i rozpaczy... co oni z Tobą robią? I dlaczego pozwalasz im to ze sobą robić? Nie wiem, nie wiem...widzę, że ta miłość jest nieszczęściem. Nie pisz nic, a skończy się. Ten M. to tak jakby nie istniał, on był przywoływany na siłę. E. skończ to.

Gość gość
M. udawał miłość, bo nie chciał mnie ranić. E.

Gość gość
M. UDAWAŁEŚ???

Gość gość
Tak udawałem

Gość gość
i po co? akutat to prawda. x brakuje jeszcze podpisu i formalnosci będą zakończone

Gość gość
udawał, bo 7 lat jej nienawidził na koniec się zemścił tzw. miłością

Gość gość
M. a powiedz mi na koniec dlaczego mnie tyle czasu okłamywałeś? trochę to wiesz co... sen z powiek zdejmuje, więc powiedz na koniec coś logicznego... E.

Gość gość
Jejku, po co to wszystko było?

Gość gość
bo miłość była, tylko ktoś ciągle chciał ją zabijać i w końcu się stało...

Gość gośćfacecitoswinie
powiedział ci, że skonczy się szybciej niż myślisz...czemu nie wierzyłas w te słowa? już wtedy miał inną albo ze dwie inne a ty głupia w to brnęłaś, ale przeczucie miałaś słuszne. Powodzenia E.

Gość gość
Tak, już wtedy targało mną dziwne przeczucie... Stąd powstał ten temat. A jednak skończy się...Skoro taka Twoja wola, żegnaj więc! Idę w koncu spać, należy mi się sen po tych łzach... E. x czekam na słowo końcowe M i Twój podpis.

Gość gość
"Powiedz, że ta nasza miłość nigdy się nie skończy" dobre sobie... https://www.youtube.com/watch?v=oqj_VCiTM4g x Wtedy dziwisz się, że tak kocham nieprzytomnie Jak by zaraz świat miał się skończyć Kiedy pytasz mnie: czemu rzucam się jak w ogień Wprost w ramiona twe, myślę sobie Ref. Nic nie może przecież wiecznie trwać Co zesłał los trzeba będzie stracić Nic nie może przecież wiecznie trwać Za miłość też przyjdzie nam zapłacić Biedna E. symaptyk próbował cię leczyć, a ty nim ciągle pomiatałaś, to teraz ktoś pomiatał tobą.

Gość gość
Sympatyk wcale nie jest/był lepszy, to taki sam krzywdziciel i manipulant, podobnie jak inni. A Ty M. nie wiem czemu kłamiesz? E.

Gość gość
E[serce

Gość gość
To znaczy jak pomiatałam;)waliłam go po głowie miotłą;)ależ skąd !!! to mi miało przyjść do głowy , sam źle zagrał pewien utwór, a to był nie wybaczalny chwyt...Zapominał o tym jak mnie traktował ...bo miał za wysokie IO i tak jego ego działało poniżając mnie i zabawiając się kobiecym słabym punktem o ktòrym wiedział...nigdy mnie nie przeprosił za te intrygi a tacy ludzie to zwą się toksyczni, Wymuszał we mnie miłość bo tak inni chcieli smutne to a zarazem przykre jak patrze na niego . Jak ktoś to napisał kocha się jedną a drugą pomiata ,zdradzi żonę to i kochankę tak to leciało..

Gość gość
Wiedziałam gdzieś pod świadomie źe ten to podstawiony bo się szybko zdradził ...ale za to dałam Z satysfakcję podniósł swoje ego ale nie wzrost bo nie pasuje do mojego...bo musiało tak to się odegrać jak on chciał, choć cierpiałam strasznie i zapłaciłam wielką cenę nazywa siè Zdrada...Ładny i mądry to nie wszystko ..

Gość gość
Dlatego niech go podwozi ta co mu dała i z nim się mną zabawiała Piękna D...

Gość gość
co za dno, tutaj jeden pod drugiego się podszywa, już nie wiadomo kto co...

Gość gość
Więc nie było miłości tylko fantazja o niej ....podstępny .... monolog....ale jak on się z tym czuję to już jego sprawa podłość ludzka nie zna granic..Bez Boga ludzie się nie zrozumieją Manipulował żoną a mnie wykorzystał aby ona była zazdrosna ...odstawiała niezłe sceny boję jej się do dzisiaj budzi we mnie lęk szkoda mi jej ze trafiła na takiego .

Gość gość
Ela jak chcesz pisać do M to wymyj dobrze pochwe bo być może czuć jeszcze zapach nasienia męża. No chyba że M to lubi :-)

Gość samotnamiłość
Moje ostatnie słowa M Kocham Cię nad życie i dlatego nie potrafię bez Ciebie żyć. Wiem, że gdzieś tam konasz...ale skoro chcesz...przecież nudziłeś się już mną, udawałeś itd. A więc jest to miłość w jedną stronę. Nie dziw się, że czytałeś, co czytałeś...jeśli w ogóle czytałeś...E.

Gość gość
8.41 Wiesz co, zaczynam podejrzewać, że to ty jesteś tym M. Czyżby M zgłupiał na stare lata? jakie to smutne...Idę już, ktoś musi pracować a ktoś musi leżakować...Pa!

Gość gość
A o 7:23 to kto pisal i do kogo!?

Gość gość
M. zglupiał na twoim punkcie i tylko pisze o seksie...ty nie wiesz, że facetom chodzi tylko o jedno..

Gość gość
7:23 Ewa?