Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka tak

Polecane posty

Gość gość

Tak patrzę na fotki i muszę przyznać, że albo naprawdę zbrzydłam albo zawsze taka byłam :D Stawiam na to pierwsze ( :P) bo i na starych zdjęciach lepiej wyglądałam :) Ale sama już nie wiem.. W każdym razie czasu nie da się zatrzymać, ostre rysy mam i to powoduje coraz większy brak fotogeniczności.. cóż płakać nie będę :D Ale.. Ty zasługujesz na piękną kobietę u boku, bo gdy zrobią wam zdjęcie, będziesz mógł być dumny :) I nie tylko z tego powodu..;) Natomiast muszę Cię przeprosić za to, że Cię okłamałam, na moją obronę - zrobiłam to nieświadomie, no bo nie zastanowiłam się nad sobą :D tak jak trzeba było, czyli porządnie.. Co za debil ze mnie... PRZEPRASZAM. BARDZO MOCNO. ALE PRZEZ TO, JUŻ ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAĆ!!! CHOĆ NIE JESTEŚMY SOBIE PISANI.. WIEM TO..:( :( :( NIE MARTW SIĘ JEDNAK :) NIEBAWEM ODNAJDZIESZ SWOJĄ BOGINIĘ.. JUŻ NIEDŁUGO ;) BĄDŹ SILNY, JA BĘDĘ. PRZERASZAM CIĘ.. :( PA.

Gość gość
Prowokacja

Gość gość
Od momentu gdy Cię zauważyłem, pierwsze spojrzenie, wieczór kiedy Ciebie pierwszy raz pocałowałem, gdy zasnęlismy u Ciebie na tarasie, pamiętam to wszystko bo piękniejszej kobiety w życiu nie widziałem. . . Ale,najpiękniejszą Ciebie widziałem wieczorem w pizamce i bez makijażu. Nadal Jesteś najpiękniejsza i tak już pozostanie w ?moim serduszku

Gość gość
poakz cyce a powiem ci czy ladna jesteś:-D

Gość gość
DO KOGO TO?

Gość gość
Anna Barańska zdecydowanie jest na propsie dla Wojtka psychiatry

Gość gość
Co za p***********e

Gość gość
Nigdy się nie całowaliśmy i nigdy nie spałeś u mnie na tarasie.Nigdy Cię też nie okłamałam.Temat nie jest mój.Ty w moim serduszku również i nadal piękny choć tak dawno Cię nie widziałam.Istotnie jestem przeciętna.:-)

Gość gość
Bedziesz moja dziewczyna dla mnie jestes ladna

Gość gość
Dziękuję.Szkoda że tylko dziewczyną.No zgoda powiedzmy że jestem ładna.:-)chcę być kim tylko zechcesz byleby z Tobą.

Gość gość
Wpadł mi w oko pewien przystojniak wczoraj mrrr

Gość gość
Mi nikt nie wpadł w oko.Nikt nie dorówna mojemu W

Gość gość
Trollu - debilu, pilnuj lepiej żony jak ci zabiera wózek, bo wtedy idzie się rypać z twoim kolegą.