Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrsds

Praca przez łóżko...

Polecane posty

Gość Piotrsds

Tak, zaliczyłem już w życiu wiele: biedę, życie na roli, tragedię rodzinną, niezliczone próby wydostania się błędnego koła, z matni, jaką było moje życie okraszone problemami finansowymi, brakiem jedzenia, starymi butami z uszkodzoną podeszwą, gdy musiałem odśnieżać parking, bo na pracę w biurze nie miałem szansy, bo byłem "za niski", bez znajomości. Jak pies traktowany, jak bezdomny, jak ścierwo, na które nikt nie chce spojrzeć... Z domu wyszedłem jak stałem, w jednym ubraniu, z zapasową koszulką, ze starym plecakiem (który mam do tej pory). wielkimi marzeniami, ufnością w ludzi i przyzwyczajeniem do ciężkiej pracy. Życie dało mi baty. Trafiałem na poganiaczy niewolników, którzy okazywali się nie dość, że niewypłacalni, to jeszcze bezczelni. Serca mi pęka, gdy to piszę... Poszukuję nowych wyzwań: interesującej pracy, którą mógłbym podjąć lub wymagającego projektu, do którego mógłbym dołączyć. Mam 37 lat, wieloletnie doświadczenia w pracy na różnych stanowiskach, głównie menedżerskich. Od kierowania dużą restauracją i prestiżowym klubem za granicą, poprzez zarządzanie ośrodkiem wczasowym w Polsce, aż po koordynowanie publikacji (na stanowisku redaktora naczelnego) drukowanego pisma promocyjnego. Posiadam wykształcenie wyższe magisterskie (studia dzienne, jednolite, na Uniwersytecie Warszawskim, naturalnie skończone dość dawno temu). Doskonale wychodzi mi współpraca z ludźmi, kierowanie zespołem, zlecanie, kontrola i egzekwowanie zadań, czy rekrutacja pracowników. Jestem przyzwyczajony do pracy pod presją czasu i nastawionej na osiąganie zamierzonych celów. Nie poddaję się stresowi. W swoim zespole wprowadzam i utrzymuję zdrowe relacje, które zawsze przekładają się na efektywność przy realizacji danego projektu. Jednocześnie nie mam problemu we współpracy z przełożonymi, potrafię się podporządkować z góry narzuconym ramom operacyjnym. Znam bardzo dobrze angielski i francuski. Chętnie pomogę przy importach, sprowadzaniu samochodów, w wejściu na rynki zagraniczne producentom okien, drzwi, pierogów, jabłek, mebli czy jakichkolwiek innych towarów lub usług. 1piotrek1@wp.eu

Gość gość
W Polsce żadnej normalnej pracy nie znajdziesz.