Gość Esbastian Napisano Wrzesień 1, 2017 Hej wszystkim. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat związków niższe faceta i większej kobiety. Czy to razi bo podobno jest taka opinia. Mi Bozia nie dała zbyt wielu cm wzrostu byłem już z wyższą dziewczyną ale to była różnica 1/2 teraz poznałem laskę no ale jest znaczna różnica mi to nie przeszkadza ale ona sie jakby wacha i nie wiem czy to nie przez wzrost. Jak ją przekonać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 Waha* sie przez twoja ortografie. ja mialam faceta 4 cm wyzszego, ale zerwalam z nim, bo byl za niski i glupio i bylo z takim kurduplem sie pokazywac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 1, 2017 No sorry waha.Wstyd to jest raczej pokazywać się z kobietą która patrzy na to czy ktoś jest kurd**el ale spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 1. tego co ja mysle na dany temat nikt nie widzi 2. kurdupla widzą, no chyba ze zbugi sie w tlumie :) 3. zrozumiesz jak w nastepnym wcieleniu bedziesz kobietą ktora na obcasie ma 190cm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 zgubi* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 1, 2017 Mam nadzieje że nie będę:) nie musisz mnie obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 a gdzie ja cie obrazam ? :D masz jakiś kompleks przez to ze jestes niewyrosniety? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 1, 2017 Nie mam ale nie lubie jak ktoś po mnie jedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 i wlasnie dlatego wchodzisz na forum do trollowania z pytaniem jak totalny przegryw? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 23:19 obrazasz go i ogarnij sie , kobieta 190 w szpilkach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 Autorze nie przejmuj sie , jedt wiele takich par , a dziewczyny nie przekonuj na sile , sama musi zrozumiec i wiedziec co czuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 1, 2017 Nikogo nie trolluje zapytałem o coś. Nie sądziłem że tutaj takie schizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 1, 2017 gość dziś dzkęki za normalną odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 Nie przejmuj sie to jakas 190 :) i mysli , ze ....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 1, 2017 No spoko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 gość wczoraj 23:19 obrazasz go i ogarnij sie , kobieta 190 w szpilkach ? x odejmij sobie 13cm od 190cm to ci wyjdzie. Chyba ze dla ciebie karełku to za trudne obliczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 Wez sie ogarnij 190 cm to za duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 2, 2017 Najlepiej w 20centymetrowych biegaj tylko na kręgosłup uważaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 I nie przytyj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 mam 177cm wzrostu. Zaloze 13 cm szpilki to chyba mam 190 :) Czy cos mi sie pomylilo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 Tyczka idź spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 2, 2017 A czy gadamy że nie mówie ci żebyś wyższe nosiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 I nie przutyj , bo wtedy drwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 Pare cm niższy moze być, ale nie może być chudy jak patyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 gość dziś Tyczka przynajmniej ma prace o ktorej ty mozesz pomarzyc , łacznie z zarobkami :) ciekawa jestem czy wszystkim modelkom pod zdjeciami ubran, ktore reklamuja tez tak wypisujesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 2, 2017 gość dziś z tym luz jestem niski ale dobrze zbudowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szry Napisano Wrzesień 2, 2017 Esbastian jak sie waha kobita to nie rob sobie nadzieji, nigdy nie przestanie i ktos ja w koncu przekona zeby z nizszym nie byla. odpusc sobie, rozwin zagle i poszukaj innej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 Ja też niska nie jestem i też mam pracę i nie narzekam. Wieszakiem na ubrania nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esbastian Napisano Wrzesień 2, 2017 szry dziś troche szkoda bo wydawało mi się że chemia była ale jednak coś nie halo myślałem że może to inny problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 Tyczka jest zakompleksiona skoro obraza kogos niskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach