Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmazONA

Czemu nie chce się związać?

Polecane posty

Gość AmazONA

Czemu facet któremu szalenie podoba się z wygladu od wielu lat kobieta, z która dobrze mu się rozmawia i mają podobny styl bycia i spedzania czasu, na pytanie czy będzie z tego coś więcej mówi "ze nie interesują to zwiazki"? A mimo tego tekstu zawsze do niej lgnie.

Gość gość
Bo gdzies musi z kij spuszczac - szczegolnie ze daje za darmo i bez zobowiazan. Jak znajdzie te w ktorej sie zakocha bedzie z nia w zwiazku juz na drugi dzien!

Gość gość
Może nie chce się wiązać. A może jak u mnie jest po przejściach i trzy miesiące temu była deklaracja, że tylko przyjaźń. Dla jasności bez seksu... Dwa miesiące później trochę wypiliśmy i się dowiedziałam, że to nie tak, że on mnie nie chce, że nie chce związku... Potem podobna rozmowa "na trzeźwo". A teraz powoli budujemy coś razem, czasem mówi, że ma obawy. Ale o tym rozmawiamy, szukamy kompromisów, uczymy się siebie. Uwierz mi łatwo nie jest. Ale jeśli obojgu ludziom zależy, są wolni i swoimi relacjami nie krzywdzą siebie ani nikogo innego to trzeba próbować.

Gość gość
Dwojgu ludziom zlezy??? Chyba raczej zalezy tobie i robisz na nim presje!

Gość gość
Potrzebny jest mocny sznur do wiązania .

Gość gość
13.03 dokaldnie. A podobac to mu sie moze wiele kobiet, ktorym gada podobnie, ktore potraktuje Jak rozrywke do czasu, az spotka ta odpowiednia kobiete w ktorej sie zakocha i Od razu sie z nia zwiaze. Jak chcesz byc tylko jegoc zasoumilaczem to pakuj sie w to- tylko nie placz potem, ze zakochalas sie jak zaczelas z nim sypiac a on nadal traktuje Cie jak kolezanke do seksu. Ryzyko, ze sie zakochasz jest ogromne, jesli zaczniesz z nim uprawiac seks

Gość gość
Bo nie i lepiej go nie zmuszać, bo wcześniej czy później i tak się z tej uwięzi uwolni.

Gość AmazONA
Już za późno z tym zakochaniem. Od jakiegoś czasu staram się otrzewiec po tej znajomości. Zabawnym jest fakt, że na początku on biegał za mną. Starał się mnie poznać itp.a później został z tego tylko pociąg fizyczny.

Gość gość
13:52 Logicznie myślisz czyli będzie ok ;) Nie znam faceta, który będąc zakochanym nie chce się wiązać co więcej czasem odnoszę wrażenie, ze to właśnie mężczyźni pragną tego bardziej.

Gość AmazONA
Łatwo nie było i pewnie jeszcze będę pluć sobie w twarz za te znajomość. Nie miał nawet odwagi nawet podbijać na trzeźwo. Czail się czail i dopiero jak podbije zgrywa cwaniaka i amanta. My, kobiety, chyba tak nie umiemy rozdzielić fascynacji fizycznej i uczuć. Trochę kontaktu by zaraz pojawiły się jakieś emocje.