Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym, ale się boję...

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i jestem jeszcze dziewicą. Bardzo brakuje mi bliskości, pocałunków, pieszczot, dotyku, ciepła męskiego ciała. Nie wiem jak to jest być rozbierana przez napalonego mężczyznę i słyszeć sprośności szeptane do ucha. Uświadomiłam sobie, że bardzo brakuje mi seksu. Odczuwam narastającą frystrację, bywam rozdrażniona z tego powodu, czasem trudno mi się skupić na innych rzeczach. Mam w swoim życiu pewnego bliskiego mężczyznę, ale to złożona relacja, nie jest on moim partnerem. Moim problem jest to, że chciałabym, ale się boję.

Gość gość
Idź do męskiej prostytutki, na roksie się ogłaszają

Gość gość
Nie chcę z kimś zupełnie przypadkowym, kto nie wzbudzałby we mnie żadnych pozytywnych uczuć.

Gość gość
Lepiej dla Twojej psychiki żeby to był ktoś przypadkowy.

Gość gość
Dlaczego?

Gość Marek6787
Hej Boisz się seksu czy boisz się zaangażować w kolegą w związek?

Gość gość
Kobiety mają tendencję do przypisywania pierwszemu partnerowi seksualnemu jakichś wyższych znaczeń. Są jakieś gadki o przeznaczeniu, wielkiej miłości, a potem trudniej się rozstać. lepiej strać dziewictwo z kimś przypadkowym i ominie Cię ten problem

Gość gość
Jednego i drugiego. Seksu ponieważ to wejście w nieznane, nie wiem co i jak, wstydzę się nagości. Natomiast co do wspomnianego przeze mnie mężczyzny. Łączy nas dość nietypowa relacja, przez co też czuję zahamowanie.

Gość gość
Tylko wtedy bałabym się kaca moralnego, wyrzutów sumienia no i też nie chcę się zarazić.

Gość Marek6787
z kimś przypadkowym ??? żarty sobie robicie ?? człowiek to nie zwierze..

Gość gość
Uhm, z paroma przypadkowymi dziewczynami miałem najlepszy seks na świecie. I tak, byłem wtedy "zwierzakiem" :)

Gość Marek6787
wiesz.. powiem ci tak .. znajdź fajnego faceta a bliskość przyjdzie naturalnie.. Wspaniałym jest gdy człowiek się zakocha .. seks przychodzi naturalnie.. czujesz i chcesz tego w 100%. Jeśli nie kochasz faceta nie myśl absolutnie z nim o seksie . Przecież się tylko zaangażujesz albo on, i nic z tego nie będzie(ponieważ nie czujesz do niego "tego czegoś")wiem co mówię .. Wyglądasz na mądrą dobrą osobę która chce poznać prawdziwą miłość i przy tym oczywiście czuć się kobietą.. Szukaj fajnego faceta a nie myśl o seksie :) a bliskość przyjdzie naturalnie. Pisze to facet :) także obiektywna rada :)

Gość gość
Tylko, że ja właśnie mam takiego mężczyznę, który jest mi bliski, jestem nim zauroczona, ale to skomplikowane.

Gość gość
burek co jest skomplikowane?

Gość Marek6787
ewentualnie .. jeśli chciałabyś poznać fajnego i wbrew pozorom skromnego faceta ..:) który .. również chcę poznać ta drugą połówkę i absolutnie nie pisze to myśląc o seksie .. bo takie rzeczy powinny wynikać z uczuć a nie potrzeby seksu .. odpisz na e-maila -a (mieszkam w Radzyminie (okolice Wraszawy) arkadiusz.mazowiecki@onet.pl :)

Gość gość
Miło, ale ja mam już kogoś w moim otoczeniu w kim jestem zauroczona tylko, że to bardzo niestandardowa relacja.

Gość gość
A co k****a w tej relacji takiego niestandardowego?

Gość gość
Różnica wieku jaka nas dzieli jest szokująca.

Gość gość
dzieli nas psie 9 lat

Gość gość
9 lat to żart?

Gość gość
Ktoś się podszył. :o 9 lat różnicy to nie byłaby żadna różnica. Oczywiście chodzi o dużo większą różnicę, ale aż się boję tutaj o tym napisać z obawy, że mnie zlinczujcie.