Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość gość

Witam. jestem kobieta i mam 21 lat, mam pewien problem z facetem a mianowicie od dluzszego czasu podoba mi sie taki jeden chlopak :) znamy sie dlugo mozna powiedziec ze jestesmy z tego samego miasteczka, wiec zaproponowalam mu spotkanie na snapchacie( wiem dziecinada ale w sumie z nim mam tam najczestszy kontkakt i mam go tylko dla niego). Niedawno sie spotkalismy, jak na pierwsze spotkanie bylo calkiem ok, smialismy sie ale czasem byly chwile ciszy :p pozniej odwiozl mnie do domu i tyle ale mialam cicha nadzieje ze spotkamy sie w ten weekend a tu cisza i teraz nie wiem czy on jest az tak niesmialy(bo jest troche niesmialy) czy ja mu sie nie podobam? nie wiem co o tym myslec.. nie chce sie mu narzucac z kolejnym spotkaniem i pisac do niego czy sie spotkamy czekam az on to zrobi ale czy zrobi? co mam o tym myslec czy jakos dojsc do niego czy sobie odpuscic? chociaz tak bardzo chcialabym sie z nim lepiej poznac.

Gość gość
Taa niesmialy...wykonalas pierwszy krok, zaproponowalas spotkanie wiec wykazalas zainteresowanie nim, wiec powinno go to osmielic- co innego gdybys tak sie czaila I on tez ze jeszcze byscie ze soba nie rozmawiali tylko ukradkiem patrzyli, faktycznie mogloby byc my ciezko zrobic krok w Twoim kierunku...Raczej nie jest zbytnio zainteresowany, moze jestes tylko opcja dla niego I takich dobrych ,,kolezanek" na snapie ma kilka...czas pokaze, radzilabym teraz nie pisac pierwszej do niego, teraz *******lezy do niego

Gość gość
kiedy wy wreszcie zrozumiecie, ze jak facet chce to znajdzie sposób!!!! jak mu zależy to szuka kontaktu za wszelką cenę, pisze dzwoni, proponuje spotkania bo mysli o was....nieśmiały facet tym bardziej jak kobieta otworzy mu furtkę , tak jak ty.... jestes tylko jedną z opcji.....

Cóż, tak jak napisano powyżej wykonałaś pierwszy krok, więc teraz czekaj. Może sam napisze, zaproponuje spotkanie, a jeżeli nie to hmm widocznie nie jest zainteresowany. Nie ma co też się narzucać zwłaszcza, że to Ty wykonałaś pierwszy krok.

Gość gość
dziekuje dziewczyny za odpowiedz :)