Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Był taki fragment w którym Dawid mówił do kamery całkiem serio-że coraz bardziej podoba mu się Gosia i chyba zaczyna mu zależeć. Ale urazy nie ma, często komentuje u Pawła na FB czy Gosi -drugiego Pawła komentarzy nigdy nie widziałam

Gość gość
Okularnik myślał że odebrał poród to już bedzie ślub za to. Zero starań, Gocha go wręcz nie lubiała, dało sie to wyczuć

Gość gość
Zero starych w programie

Gość gość
goska wstretna i ten pawel tez mameja z wielkim nosem

Gość gość
gość dziś Coś w tym jest. Oni go nawet za bardzo nie pokazywali bo on chyba nic nie robił. Ale rodzinie się potrafił przypodobać bo go chwalili. A do Małgosi nic a po randce zadowolony i nawet nie wyczuł, że coś jest nie tak i do końca mówił że ma duże szanse :))

Gość gość
gość dziś Starej ciotce ssi okularnik podobał. Przyjaciółki Gochy mówiły o młodym Pawle "że z tej maki bedzie chleb"

Gość gość
gość dziś Najgorszy typ faceta ten starszy Paweł- wkurwił kobietę-i nawet sobie z tego sprawy nie zdawał , myślał że wszystko jest ok

Gość gość
gość dziś Fajna była w wizytówkach ta starsza babka z agroturystyką. Ale za mało widać facetów do niej napisało. Szkoda, bo byłaby jakaś odmiana. Chyba, że sami wygodniccy by się zgłosili co szukają wiktu i opierunku na stare lata :(

Gość gość
ej napiszcie jak starszy pawel zdenerwowal goske, jakos mi umknelo

Gość gośćllilili
Ktoś tu pisał, że Eugieniusz zrezygnował z Liliany, bo miała małe mieszkanko. Napisz proszę coś więcej, pamiętam, że wybrał tę wspaniałą Lilianę, ale nie pamiętam, żeby pokazali czemu zrezygnował. Ta pani była wspaniała! Jak mogło chodzić o mieszkanie ?

Gość gość
gośćllilili dziś Może ten ktoś odpisze Ci dokładniej-ja jednak gdzies czytałam że Eugeniusz w książce Marty powiedział wprost ze był roczarowany jak pojechał z rewizytą do Liliany bo sie okazało że ma małe ciasne mieszkanko w bloku, i do tego na spotaknie z nim zaprosiła samych starych ludzi (a byli oni w ich wielku)

Gość gość
Zakładając, że to prawda, iż pan Eugeniusz zrezygnował z dalszej znajomości z panią Lilianą z powodu 'mieszkania', czyli tak naprawdę różnicy majtkowej, to w sumie można to zrozumieć. Zazwyczaj łączą się w pary ludzie o podobnej atrakcyjności, wykształceniu czy właśnie majętności. Myślę jednak, że w tym konkretnym przypadku mogło też chodzić o coś innego. Każdy ze starszych uczestników wycofywał się rakiem. Może obleciał go strach przed zmianą. Że przyjdzie ktoś kto będzie chciał wprowadzić swoje rządy, a on ma już ma wszystko poukładane?

Gość gość
A ja myśle że te starsi panowie, po 60 tce,70tce szukaja dużo młodszych.Sam Mikołaj napalił sie na Renię 25 lat młodszą i ona odeszła ,powiedziała że nie odwzajemni uczucia. Ten chyba Zbigniew z 3 edycji "no wiesz" też jawnie mówił że potrzebuje młodszą,Eugeniusz też w finałowym odcinku powiedział Marcie przy przywitaniu że woli młodszą a nie takie co miał. Młodsza to mam na myśli takę po 40 tce,50 lat. Wtedy gdyby nawet miała ciasne mieszkanie w bloku to by nie przeszkadzało.

Gość gość
gość dziś Ha zapewne ;) Dlatego też uważam ze nie pownni już brać osób 60+

Gość gość
Tylko która młoda babka przyjdzie do starego dziada, choćby z gospodarką? Zdziwiła mnie ta Renata od Mikołaja. Pamiętam, że pomyślałam, że musi być zdesperowana skoro się do niego zgłosiła. Teraz kobiety po 50-ce są niewidoczne na rynku pracy i w kontekście związków stąd ta myśl. Plus dla niej, że odeszła, minus, że zrobiła z siebie boginię, lamaczke serc. W ogóle w każdej edycji musi być stary dziad, który gada głupoty i ma się za niewiadomo kogo. Mistrzem był Stanisław z 1, na wzór którego brali staruchów do innych edycji. Ten jego tekst, że przyjaźń jest wyższą forma miłości...powinien książkę wydać.

Gość gość
Rolnicy zamiast wybierać charakter, skromność, pokorę to wybierają takie dziewuchy dla szpanu, lansu czy nie wiem, czasami się zastanawiam jak one tam pracowały, po co one tam się pchają? tak samo faceci, przecież w oborze nie pachnie fiołkami.

Gość gość
gość dziś Stanisław potem Eugeniusz Zbigniew i teraz Mikołaj Zaden nie szukał żony na serio , kazdy wział udział w programie bo miał jakiś powód-ale inny niż znalezienie żony.

Gość gość
Mikołajowi bardzo pasowała Janeczka,miał z nia wspólne tematy,wygłupiali się ,ona chętna do całowania. Natomiast nie wybrał jej bo była najstarsza,miała 64 lata.A on potrzebowal kobiety do pokazania się i szpanowania,przykre.Nawet dzieci mu mówiły że ona do niego pasuje

Gość gość
Justyna i Sara na finale jak totalne idiotki drą ryja

Gość gość
Marta Manowska-uwielbiam kobietę

Gość gość
Jaki tu spokój ;)

Gość gość
Jeśli o mnie chodzi to mnie najbardziej drażni Zbych i Pietrek.Pierwszy to rozmemłana ofiara losu[taki bieeedny,bo nie ma ręki],a drugi to niespełna rozumu głupek.Reszta ma wady jak każdy z nas i są one do zaakceptowania,ale tamci dwaj do utylizacji.

Gość gość
Zbigniew już po obiadku, dziś mama przyrządziła postny obiad bezmięsny tak jak w każdy piątek Ciekawe kiedy piekna Monika brunetka zacznie się uczyć specjałów żeby dogodzic podniebieniu Zbigniewa

Gość gość
gość dziś \ Zazdrośnice marne aktoreczki-teraz ludzie poznają ich prawdziwą twarz

Gość gość
Dzisiaj Zbynio pierogi ruskie pałaszował

Gość gość
Zbynio zjadł obiad ugotowany przez mamę po ciężkim dniu pracy i, która przynosi mu spore dochody i daje radość. Trollińskiemu z obsesją na temat Zbigniewa mama nie ugotowała obiadu, bo zapowiedziała , że nie da jeść dopóki nie znajdzie roboty. Tylko patrzeć jak mama mu internet odetnie.

Gość gość
Zbynio to melepeta jakich mało.Jak juz pisałam wiecznie ma minę s********o kota.A zobaczcie sobie jak pogardliwie potraktował te dwie najmniej urodziwe kobiety:tą Anię w sukience w groszki i tę Kingę co znała go z widzenia.Urka-burka król podwórka!Zero a nie facet!

Gość gość
To ja 18;26 sra/jącego kota! Co za debilne forum!

Gość gość
W tej edycji tylko rolniczka jest spoko, rolnicy to cztery chodzące porażki. Zbyszek - upasiona ciepła klucha robiąca z siebie ofiarę, Piotrek disco głupek, który zdania nie potrafi sklecić, Karol który co trzy dni wielce zakochany w innej, a tak naprawdę sprawia wrażenie kochającego inaczej i na koniec stary piernik Mikołaj, który dużo mówił o seksie, a jak przyszło co do czego to stchórzył, pewnie tylko pogadać już może.

Gość gość
W tej edycji tylko rolniczka jest spoko, rolnicy to cztery chodzące porażki. Zbyszek - upasiona ciepła klucha robiąca z siebie ofiarę, Piotrek disco głupek, który zdania nie potrafi sklecić, Karol który co trzy dni wielce zakochany w innej, a tak naprawdę sprawia wrażenie kochającego inaczej i na koniec stary piernik Mikołaj, który dużo mówił o seksie, a jak przyszło co do czego to stchórzył, pewnie tylko pogadać już może.