Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Fakt jest taki ze ich niby pierwsze spotkanie-nie wygladało na pierwsze, każdy to zauważył, była burza na FB -usuwali niektóre kometarze przecież z tego powodu. Juz nawet Piotr swoja kasie jakos dyskretniej wkręcał do programu-a tu było nibypierwsze spotkanie i od razu poszli w ślinę... Głupi by sie nabrał moze

Gość gość
Zbigniew już zapewne skonsumował śniadanie przygotowane przez mamę, pewnie coś na ciepło było.Teraz pewnie też gdzieś do pracy poszedł bo on taki pracuś,matka dumna że że synek robi, robi ,robi i robi,pieniądze z dofinansowania z Unii idą na konto a on robi i robi .

Gość gość
gość dziś Oho w Biedronie dali ci wolną sobotę- w końcu!

Gość gość
gość dziś Ktoś się wczoraj dziwił, że najwięcej przecieków było odnośnie Karola. A może to ktoś ze znajomych poczuł się zniesmaczony bezczelnością tego chłopaka ... Faktycznie Piotr przy nim to mistrz dyplomacji ...

Gość gość
11.20 a ty błyskawicznie odpowiadasz i komentujesz każdy komentarz dotyczący Zbigniewa ,więc kim jesteś jeśli pogardzasz pracownikami z biedronki ? Inwalidką na wózku utożsamiająca się ze Zbigniewem ?

Gość gość
Nie wiem jak jest w rzeczywistości,ale w programie Zbigniew wychodzi na strasznie zarozumiałego.Jak to przebierał w tych listach ho ho,że w końcu nie miał kogo zaprosić.A niby do programu weszli rolnicy,którzy otrzymali najwięcej listów a on bidny nie miał z czego wybrać? Fakt jest taki,że wymagania z kosmosu a on...cóż.

Gość gość
Zbigniew odrzucił duzo listów i taki skrępowany w 1 odcinku powiedział, że "będą na mnie mówić że wybredny jestem" a Marta go pocieszała i odpowiedziała - no i co z tego ? Myślisz, że nie masz prawa wybierać ? Owszem, każdy ma prawo wybierać i zawsze tak sie robi ale wydaje mi się że Zbigniew chce jakiś gwiazd filmowych, super lasek.Może mysli że jak się wzbogacił na dofinansowaniach z UE i dużo kasy mu sie wlało na konto to na takie coś zasługuje tylko piękna, wykształcona super laska A tu zaskoczenie bo zgłosiły sie do niego zwyczajne kobiety.Nie takie jakie ogląda na fb,na instagramie tylko takie zwyczajne,które przechodzą ulicami w miescie.To było zaskoczenie dla niego.Facet nie ma zielonego pojęcia jak wygląda związek.Myśli że kobieta sobie jest i ma być wdzięczna że została przyjeta pod dach .

Gość gość
Do 11:42- broni Zbigniewa przed wulgarnym hejtem tu zapewne kilka osób, paranoję sie leczy. Zeby nie było, nie jestem autorka tamtych komentarzy:))) Ale zapewne w mniemaniu paranoika jestem jedną i tą samą osobą.

Gość gość
- nie wiem czy zauważyłaś ale obrończyni uważa że wysmiewa go tez tylko jedna jedyna osoba na tym forum więc sobie prawa nadajesz a innym tego odmawiasz, żałosna jestes

Gość gość
nie jestem jedyna osobą krytykującą Zbigniewa, uzmysłów sobie to kobieto i nie pisz że ja tu siedzę cały czas i pisze na niego, najpierw wylecz swoją paranoję a później zarzucaj ja innym

Gość gość
Żal ci Jagody? OMG... dziewczyna uciekła sprzed ołtarza albo została kopnięta w tyłek, a rok później ładuje się do programu tv w poszukiwaniu miłości u osobnika, który ewidentnie woli panów. Jeśli poznali się wcześniej, a ona później patrzyła na akcję z Justyną i Sarą to jeszcze gorzej o niej świadczy Zwykła desperatka bez poczucia własnej wartości i honoru, do tego przymykajaca oko na fakty. Robi się z niej zaradną dziolche i może taka jest, z takim wyglądem nie może leżeć i pachnieć, bo faceci-czego przykładem jest nawet żałosny Zbyszek-maja teraz wymagania z kosmosu, ale na boga kobiety-jesli same się nie będziemy szanowały to facet ma nas szanować?

Gość gość
gdybym zobaczyła swojego faceta w tv,gdy spaceruje romantycznie po molo z inną, całują się, obejmują, hasają we wodzie i widać jej tyłek :O A Jagoda pisze że to miłośc jej życia i jest szczęśliwa. Może wytłumaczył jej, że to zwykła ustawka programu dla ludu ? Żer.Bo inaczej nie wiedzę innej możliwości.No wyobraźcie sobie swojego faceta pokazanego w ten sposób, zakochanego i ściskającego inną, jak na to spojrzycie ?

Gość gość
gość dziś Dokładnie jest jak piszesz. Moze to ustawka,obojgu na ręke-o nim chodzą pewne słuchy ze taki nie inny, ona miała byc żoną a została chyba porzucona na chwilę przed ślubem-oboje wiec potrzebuja przymknać buzie ludziom tam na wsi-bo zapewne sporo sie o nich mówi czy mówiło

Gość gość
dzis 12:03 Jeżeli ty jesteś jedną osobą krytykującą Zbycha,to ja jestem druga a zapewne jest nas tu dużo więcej.Powtórzę jeszcze raz: facet baaardzo przeciętny a zachciało się księżniczki z bajki. Za wysokie progi na Zbycha nogi.

Gość gość
Karolowi tak łatwo przychodzi relacja z kobietą.Dziewczyny sa tam 3 dni a tu randka z takim całowaniem i obłapywaniem jak kadr z melodramatu.Musi być gejem albo bi ,może nigdy sie do tego nie przyzna albo może się przyzna za 15 lat i ucieknie za granice z ukochanym.

Gość gość
12:28 - ja krytykuję Zbigniewa tez jak ty,pozdrawiam :D 🖐️

Gość gość
Do obrończyń Zbigniewa:wróćcie do odcinka gdy rozmawiał z dziewczynami,konkretnie z Anią w sukience w groszki i z tą Kingą.Nie chcę pisać dosadnie,bo obrończynie się zaraz uaktywnią i będą straszyć prokuratorem,ale same zaobserwujcie jaki wyraz ma na tej nalanej twarzy.Mnie się to kojarzy jakby nagle poczuł jakiś brzydki zapach,żeby nie powiedzieć smród.

Gość gość
ja do krytyki nic nie mam-ale pomawianie o coś oczernianie wyśmiewanie to juz jednak coś innego. natomiast jeśli tez widzę coś na ekranie co zrobił, czy niespodoba sie jakas wypowiedz-owszem mozna skrytykowac-ale skrytykowac-a nie wylac wiadro pomyj. Niektórzy powinni rozróżniac podstawowe rzeczy-bo potem przez swoja głupote moga płakać. To nie jest starszenie-tylko uswiadamiane, bo niektórzy myślą bardzo płytko-wiec trzeba im uzmysłowić pewne rzeczy

Gość gość
zacina

Gość gość
jak wejdzie nowa str to musze czekać 15 min aż mi załączy ciekawe dlaczego tak maja

Gość gość
No i niektórym kopary odpadną (chociaż dopiero w swieta) jak zobaczą z kim Zbyszek był na nagraniu odcinka swiątecznego hehe

Gość gość
gość dziś też mnie to w*****a

Gość gość
no i niech sobie znajdzie Zbigniew miss polonia, kto mu broni ? jesli dorosła kobieta na to idzie to ma prawo do tego.Ale to nie oznacza że nie można go krytykować

Gość gość
A widzieliście jaki dawidek odpierdzilony na finale WOW elegant ;)

Gość gość
Chyba można wyrażać swoje zdanie na forum a do tego zalicza się również krytyka. Nie mówię tutaj o wulgarnych słowach na kogoś i wyzywanie od najgorszych ale o wyrażeniu swojej opinii nie tylko cukierkowej. Straszenie policja w tym przypadku jest śmieszne.

Gość gość
Ta krytyka Zbigniewa nie bierze się stąd,że jest inwalidą czy jest brzydki i ciapowaty[chociaż to prawda],tylko stąd,że za wysoko mierzy i nawet tego nie widzi.Na przykład ja uwielbiam Roberta z 2 serii,bo jest cudownym człowiekiem,chociaż księciem to on nie jest.Także to nie o urodę chodzi,tylko o charakter a Zbych wg mnie ma charakter paskudny,wywyższający się więc dobrze że jest sam i tak pozostanie,AMEN.

Gość gość
Do nieogarniętych mało rozumnych: ja też Zbigniewa krtykuję, natomiast walczę z hejtem czy to względem niego czy też innych, cięzko odróżnić czy taka bieda umysłowa?

Gość gość
gość dziś Ale własnie tu padały bardzo wulgarne obrażliwe słowa-i dobrze ze ktoś na to zareagował.Jestem ZA!!! Bo krytyka krytyką ale przeginac nie mozna, tyle. Krytyka Zbycza tak samo jak Piotra czy karola dla mnie uzazadniona-i nie dziwi,,ale JEDNA odoba tak tez mam wrzenie JEDNA pisze ciągle bardzo bardzo obrażliwe rzeczy-i o to chodzi

Gość gość
dziś 12:43 I co z tego,że BYŁ? Ja mam znajomego,który jest znanym aktorem.Też mogę z nim BYĆ w święta.ŻA-ŁO-SNE!!!