Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
No właśnie Jagoda jest spoko-i dlatego uważam ze szkoda jej dla Karola. Co potrafi już pokazał-ze ona na to poszła jestem w szoku

Gość gość
Przez to, że czytałam to forum przed snem, przyśnił mi się Mikołaj.... A jestem 40 lat młodsza..... Ostrzegam: nie czytajcie przed snem :-)

Gość gość
ja nie wiem jak Karol sprawdzi się w zwykłej codziennej rutynie.Bo życie na co dzień tak wygląda, praca,obiad,nic ciekawego sie nie dzieje.A on potrzebuje silnych bodźców emocjonalnych żeby przeżywać uniesienie.Myślę że będzie mu się nudziło i będzie zalewał łeb albo szukał tego czegoś w jakiś innych przypadkowych dziewczynach.

Gość gość
Sara jak zwykle dno dna, pokazuje durny filmik jak skaczą z tymi dwoma od Karola, ktoś pisze gdzie reszta, to odpisuje ze reszta nie potrafi sie bawić. Ojejku jaki samozachwyt Karol nie wybrał choc była tego na 100% pewne to teraz wielka przyjażń z Justyną. No ciakwe czy przjażń by była jakby którąś z nich wybrał/ uważam ze w tej edycji Monika Gosia i ta Jagoda to kobiety z klasą reszta no takie własnie...

Gość gość
gość dziś Dokładnie,ale juz przetestował jaodę wie że na dużo moze sobie pozwolić.

Gość gość
ale te filmiki Sary sa denne,widac że sili się żeby pokazać że są taką zgrana paczką i że niby świetnie sie bawia i maja rzeszę fanów. Kiwają się w samochodzie z jakimiś okrzykami wow wow wow,puszcza w tle myzykę despacito,hulają po łóżkach w hotelu i kręcą du/pami że są takie szczęśliwe i rozbawione :O

Gość gość
Z tego co zapamiętałam to Sara jest z jakiejś patologicznej albo niepełnej rodziny i przeniosła się z małego miasteczka do stolicy gdzie jest wolontariuszką albo pielęgniarką, o korporacji nic nie było. Sama o sobie powiedziała, że cieszy się, że nie zeszła na psy. Niestety w tej chwili zaczyna schodzić. Wychodzi jej urażona duma i megalomania. Miała się za największą gwiazdę, a tu jakaś przasna Jagoda z trollem sprzątnęła jej sprzed nosa ciepłego Karola. Klasę miała tylko Monika. Jagoda to desperatka bez honoru, a Gośka desperatka niedorznieta. Powinna zrobić reality check, bo ma się za Angelinę Jolie, a bliżej jej do Clarksona z Top Gear. Nie tylko Emilia była przekonana o swojej wyjątkowej urodzie i z******tosci. Krowia rzęsa też. To znak naszych czasów. Największego potwora jakaś grupa ludzi dla jaj pochwali na Instagramie i wpada taki ktoś w samouwielbienie, ale i tak koń jaki jest każdy widzi.

Gość gość
nie masz racji,teraz poszukałam i przeczytałam że Sara pracuje w warszawskiej korporacji w biurze jako fakturzystka

Gość gość
Gośka cała matka. A niby to jej ojciec z Pawła ojcem tacy podobni.

Gość gość
Zazdrośnicy wstrętni-Gośka ma więcej klasy niż wy tu razem wziec. Stad za zawiść hehe, a do tego ma młodego ogiera w łóżku to juz całkiem...

Gość gość
nie wiem skąd wynika to samouwielbienie do własnej osoby widziane u większości osób np Emilia,Zbigniew itp widocznie kiedys ktos powiedział im jakiś komplement a oni zbudowali sobie na podstawie tego wielkie ego, że są kims pięknym lub wyjątkowym. Zbigniew szuka pięknej laluni i pewnie nawet oczekuje żeby kobieta nie puszczała bąków bo on obserwuje w necie takie piękne,seksowne suczki i one na pewno pachną

Gość gość
Ale się uczepiłyście tej Sary. I co z tego, że się wygłupiają ? One podeszły do tego programu poważnie. Są jakie są, niczego nie udawały, nie grały. A w pewnym sensie zostały oszukane przez Karola, który się ich kosztem zabawił. Ja się nie dziwie, że teraz chcą to jakoś odreagować. Pomyślcie ile ich kosztowało uczestnictwo w finale ? Patrzenie na zadowolonego z siebie fałszywego Karola ... I widać inni uczestnicy też dobrze się czują w ich towarzystwie. Komuś się marzyło poznanie Ani z Pawłem to ma - poznali się :)

Gość gość
Ten Zbych to faktycznie nie wiem czemu taki zadufany w sobie.Ani to mądre,ani elokwentne.Baaardzo przeciętny,żeby nie powiedzieć beznadziejny.I on śmie jeszcze mieć jakieś wymagania?Z tych co się zgłosiły każda o niebo lepsza od niego.

Gość gość
gość dziś Też mi sie wydaje ze bardziej matka-ale chyba nos ma po ojcu,a pawel chyba po swoim (nie wiemy bo nie pokazali-ciekawe czemu) a ludzie o ich podobieństwie mówią to chyba chodzi im o nosy

Gość gość
Zbigniew traktuje kobiety jako przedmiot uzupełniający dom, a on chce wybrac piękny przedmiot. Więc ma być piękna, seksowna,inteligentna, umieć księgowość, być dobrą kucharką,sprzątać,znać się na ogrodzie, mieć prawo jazdy i najlepiej swój samochód,robić zakupy dla domu,ogarniać teren wokół domu,słuchać mamy w obrządkach kuchennych i uczyć się od niej kulinariów,musi urodzić przynajmniej jedno dziecko więc musi być stosunkowo młoda i sprawować wzorową opiekę nad dzieckiem,musi organizować czas mężowi i wyciągnąć go do ludzi ,dlatego tez musi być obyta w towarzystwie i mieć szerokie grono znajomych,musi być szczupła,musi również być religijna tak jak mama i przestrzegać postu oraz tego że sierpień jest miesiącem bez alkoholu. Również żeby nie pierdziała i nie chorowała. Zbigniew chciał startować do Moniki, buhahahaha.Nie dla psa kiełbasa,facet na prawde chce lalunie z najwyższej półki.

Gość gość
zacina

Gość gość
Gosiu poluzuj rajtki z aliexpress. Tak, tak, jesteś najpiękniejsza, masz najlepszą figurę i młodego ogiera w łóżku, którego zazdrości ci cała wieś z matką na czele. No, jeżeli Sara jest fakturzystka w biurze to czapki z głów, prędzej widziałabym ją w warzywniaku. Przekonanie o własnej wspaniałości i tak zostaje zweryfikowane przez rzeczywistość. Ani dojna krowa Emilia ani Zbychu nie znalezli miłości mimo zaawansowanego wieku. Nie było chętnych? Dziwne...

Gość gość
k***a chuje nie maja informatyków ?

Gość gość
czekam na finała wy??

Gość gość
chuj

Gość gość
A mówili gdzie ta Emilka cała pracuje??

Gość gość
Mam przecieki kim jest Monika, którą chwali się Zbyszek. Monika jest byłą kandydatką Piotrka, którą Piotrek wyprosił z domu kiedy pojawiła się Kasia 2. Będziecie zaskoczeni obrotem spraw.

Gość gość
Ale Piotrowa Kasia na fotkach z finału nie ma pierciąka zareczynowego na palcu-czyli o rękę nawet jeszcze nie poprosił

Gość gość
15.48, jeśli uważasz, że Gośka ma klasę to współczuję Ci środowiska w jakim się obracasz! Pewnie też takie głąby wychodzące w kapciach na miasto, bo na instagramie widzieli, że jakiś hollywoodzki pustak też tak robi. Trzeba mieć trochę własnego rozumu. Gosia tylko szmatami i makijażem może zwrócić na siebie uwagę, bo nie ma ani urody ani intelektualnie do zaproponowania nic ciekawego oprócz paskudnie skrzywionej miny gdy jej coś nie pasuje. Sorry ale mnie ta osoba wyjątkowo mierzi swoim zachowaniem.

Gość gość
gość dziś no w porównaniu do ciebie to ma w h.j klasy i kasy...

Gość gość
16.22, a co tam Pietrek będzie prosił skoro Kasia2 z jej mamusią już mu powiedziały, że "teraz to już nie ma innego wyjścia" :)