Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
gość dziś No przepraszam ale w Ani tylko matkę widział a nie obiekt do macania. Zresztą Justyna to też tylko fascynacja duchowa, dopiero przy Sarze odkrył uroki fizyczności. Widać Jagódka połączyła te dwa aspekty a jednym małym trollem udowodniła swoją zdolność do stworzenia ogniska domowego.

Gość gość
gość dziś Gocha samo zło!!! :)

Gość gość
gość dziś Pewnie pomyślała to co każdy esteta - dziewczyna ma dobre ciało i szczęśliwie nie ma się czego wstydzić. To nie Kaśka od Piotra, której cellulit po oczach wali. A Paweł pępowinę przeciął parę lat temu i widać może podejmować samodzielne decyzje. Kto wie czy nie dzięki niemu mamusia opływa w dostatki w Polsce. No jeżeli Ty te powitalne całusy nazywasz lizaniem to widać życie erotyczne ma przed Tobą jeszcze wiele tajemnic ;)

Gość gość
no było w zapowiedzi że Sara pracuje w warszawskiej korporacji w biurze. Nie wiem skąd tam taka wsiura się uchowała, to na prowincji i w biednych miastach dziewczyny mają więcej klasy i gustu,potrafią się ubrać i wyglądają efektownie.A tu pani ze stolycy,normalnie nie dotarło to do mnie i musiałam sobie kilka razy to przeczytać.W dodatku młoda dziewczyna a wygląda na 35-38,może ta cera wysuszona. Nie ma takiej siły żeby dziewczyna pracująca w korporacji zalatywała taką wiochą.Sama wiem, że nawet jak przyjdzie jakaś dziewczyna do pracy to później się wyrobi i reprezentuje lepszy smak. Nie potrzeba do tego jakiejś wielkiej kasy tym bardziej że jest się w tak młodym wieku a wygląda jak ciocia Irena z Wikowyi która pracuje w gospodzie gminnej i podaje zza lady piwo w kuflach.

Gość gość
gość dziś ale Wilkowyje to Ty szanuj ;)

Gość gość
Gosia upiekła Pawelkowi właśnie roladę i pączucie-teraz zjedzą potem spalą

Gość gość
gość dziś Pączusie to się raczej smaży nie piecze. A spalają rano bo wtedy biegają ;) Swoja drogą Gosia przy jej zamiłowaniu do słodyczy ma rewelacyjną figurę. Przy Pawle to tylko jeszcze lepszą może mieć ...

Gość gość
gość dziś Następna sie nabija.... Razi szczęscie czyjeś?

Gość gość
Ja się nie nabijam, tak na Instagramie Gosia napisała-zobaczcie. To fakt nie brednie żeby sie ponabijac

Gość gość
Rano Zbigniew pojechał z mama do Kościoła autem a o 10 mama Zbigniewa szykuje obiad niedzielny.Bo na niedzielę musi być jak w świeto ,szczególnie dla takiego syna.

Gość gość
gość dziś Podobnie to chyba tylko z koloru sukienki i objętości. Ale fakt, że Emilia się oszpeciła tą stylizacją. Nie wiem czy wcześniej jej aż tyle było. Zresztą Ewa w tej kiecce za 200 też lepiej wyglądała niż na finale.

Gość gość
Ale ciacha Gocha piecze zarabiste. Nie dziwota ze młody już przytył, a ona faktycznie figurkę trzyma

Gość gość
między Gosia a Emilia jest tylko rok róznicy a Emilia wygląda przy niej jak mama.Młoda dziewczyna i taka figura masa duża, no tak może wyglądać kobieta w wieku 45 lat ale nie tyle

Gość gość
gość dziś Też byś się do Kościółka wybrał/a.Może jak Cię ksiądz święconą wodą prześwięci to Ci jad upuści i ból d.u.p.y minie.

Gość gość
gość dziś No ja to nie mogę tych jej kulinarnych zdjęć oglądać bo ślinotoku dostaję. W sumie Tata Małgosi też dość szczupły więc może oni mogą sobie pofolgować. Zazdroszczę ... Trochę gorzej z Mamą.

Gość gość
zacina

Gość gość
gość dziś Trzeba lusta w domu nie mieć żeby ubrać sie jak Emilia. Tanio bazarowo-do tego to rozlane ciałe a feee

Gość gość
gość dziś a która jest niby starsza?

Gość gość
zacina

Gość gość
zacina

Gość gość
zacina

Gość gość
zacina

Gość gość
Nie mogę się doczekać dzisiejszego finału!

Gość gość
zacina beznadzieja

Gość gość
13:38 masz rację, a najśmieszniejsze jest to, że Emilka uważa się za najpiękniejszą:D

Gość gość
Dziwi mnie to parcie na szkło Emilii. Z jej radiową urodą powinna unikać wszelkich mediów przekazujących obraz. Mnie kojarzy się ona zawsze z krową i nic na to nie poradzę.

Gość gość
Ciągle o matce pawła-a ona mi spoko wydaje, za to mam wrazenie matka gosi nie lubi pawła ewidentnie

Gość gość
Sara dała filmik na Fb jak szleją z Justą i Anią przed finałem

Gość gość
Podoba mi się ta Jagoda od Karola. Sprawia dobre wrażenie pod każdym względem, a przy tej pozbawionej gustu i wyczucia plastikowo-odpustowo-remizowej Sarze prezentuje się o kilka klas lepiej. Jazda po Kasi 2 od tego niemoty Pietrka też mnie dziwi. Ona jest i tak o klasę lepsza od tych 2 fałszywych, durnych wcześniejszych wybranek (oczywiście oprócz Moniki, ale ona była za mądra dla wioskowego głupka). Kasia 2 góruje nad Pietrkiem energią, a mentalnie są dobrani w sam raz. Mikołaj podtrzymuje tradycję programu i jak każdy wcześniejszy uczestnik w wieku 60+ okazał się zwykłą starą pier/dołą . Zbysiu sam nikogo nie znajdzie ale może kiedyś rodzina go zeswata z jakąś wdówką z 2 dzieci i nie będzie sam. Gosia to intelektualny pustaczek zapatrzony w gwiazdy instagramu i Paweł trafił się jej jak ślepej kurze ziarno. Nie wypuści go, bo zdaje sobie sprawę, że nikt lepszy się nią nie zainteresuje. Karol może przy Jagodzie dojrzeje, a jeśli nie to skończy w placówce służby zdrowia na terapii odwykowej.