Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość Anetciak
Gdzieś było jak ta Ewka się nazywa, mój kuzyn ją szukał bo mu sie bardzo podoba ale on lubi takie zadziorne grubaski bo jego dwie poprzednie dziewczyny też były w ten deseń - świeć panie nad moją duszą. No i on szukał Ewy w necie ona nazywa się Ewa Kuna czy Ewa Nutria czy coś takiego - i chyba jest z Wrocławia. Albo Piżmak.

Gość gość
gość dziś A ja myślę, że to Ty masz największy problem z postrzeganiem rzeczywistości. Widzisz wszystkich ułomnymi i brzydkimi, niezdolnymi do ludzkich uczuć, co najwyżej do zwykłej chuci. Uważasz, że jesteś lepszy/a czy leczysz w ten sposób własne kompleksy ?

Gość gość
to było takie fajne forum a teraz szambo.Do wszystkich co krytykują Zbyszka ciekawe co byście zrobili w takim przypadku:przyjeżdża do was gość i już od progu zaczyna narzekać bo mi śniadania nie podasz do łóżka bo mi ziemniaków nie obierzesz słyszysz już od pierwszego dnia narzekania i jechanie po tobie i twojej rodzinie.przecież jak im nie pasowało coś to mogły odjechać jak zrobiła ta od Mikołaja a nie siedzić do końca.ciekawe czy jak on im pomoże przy obiedzie to one pójdą w zamian z nim w pole pracować.Gdybym ja była na miejscu Zbyszka to odrazu drugiego dnia wyp*******iła ich do domu.a jeśli chodzi o urodę ,urada to nie wszystko.znam taką parę :on przystojny i leń że aż śmierdzi mało tego to jeszcze traktuje swoją żonę jak śmiecia.URODĄ ŻYCIA NIE OKRASISZ

Gość gość
O ja zawsze jak czytam to nie mogę najlepszy komentarz tego forum o tej kostce cukru :D :D aż specjalnie sobie przewijam:D ha ha ha leze pod stołem :D 106 strona gościu masz talent! :D :D :D i podawać Gosi na otwartej dloni ! Mistrz!

Gość gość
Hahaahaa jakie trafne o kuffa :D dobre dobre kostka cukru najlepsza

Gość gość
Koniec to będzie w niedziele. straszna edycja! Tylko Gocha ma poziom, reszta to niemal oszusci matrymonialni-ida do programu a laski mają na boku.

Gość gość
gość dziś \ a co to za samozachwyt? sam napsał sam sie podnieca. Uwierz dla innych to zwykłe prostactwo ,a nie śmieszny żart

Gość gość
A mnie najbardziej bawi ten wsiowy głupek, który zapłodnił na dyskotece tę dziewczynę z krzywymi zębami. Nie dziwię się, że nie wzięli faceta do wojska, pomimo, że zgłosił się na ochotnika. Zrobili to dla jego dobra Wyobrażacie sobie jak dostałby się do Afganistanu, siedział gdzieś na warcie, machał nogami i stroił głupie miny? Idzie generał, a Piotruś bach- wytrzeszcz, oczy w słup do nieba i gęba od ucha do ucha...noszszszsz k..... Szwejk! Bez charakteryzacji, tylko dużo głupszy .

Gość gość
Jak sie tu komuś nie podoba i nas straszy organami ścigania, to co on tu jeszcze robi ? Wypad na wizaż albo inne pseudokulturalne forum :D

Gość gość
gość dziś Ktoś na Fb napisał ze wyglada jak ludzik z klocków lego ;)

Gość gość
Niech ta moralistka już stąd pójdzie! Komentarze dotyczą tego co nam się aktualnie przedstawia w tv, a że rolnicy się nie popisali z szukaniem żony, to i nasze słowa będą ostre! Sorry!

Gość gość
a z 17.31 to chyba ta sama pisała, ten sam styl,złośliwy ale bardzo śmieszy :D weź jeszcze coś wymyśl na innych i opisz :D

Gość gość
No naprawde najlepsza ta gościówa. Prosimy o jeszcze!!! :D :D :D

Gość gość
gość dziś Tylko, że tutaj więcej jest osób które cenią sobie kulturalną wymianę spostrzeżeń. I tak jeszcze niedawno wyglądał ten temat. Chamstwo głośno krzyczy ale jest w mniejszości.

Gość gość
Ta cała Gosia z Pawełkiem to wygląda jak ciotka z siostrzeńcem. Są tak do siebie podobni, że dla postronnego obserwatora może wyglądać to jak kazirodztwo. Dziwię się chłopakowi ale o gustach się nie dyskutuje. Zdarzają się ludzie, którzy potrafią się nawet w koniu zakochać więc starsza ciocia u boku nie jest czymś najgorszym co może człowieka spotkać. Prędzej czy później chłopak się opamięta ale co sobie Gosia użyje zanim Pawełek oprzytomnieje z hormonalnego bum to jej.

Gość gość
zacina

Gość gość
Ojej. Prostactwo ci ktoś wytknąl i zabolało?

Gość gość
k***a

Gość gość
Karolek według mnie to nie jest ciepły chłopczyk, który poszedł do programu żeby odsunąć od siebie podejrzenia, a raczej facet, którego dojrzewanie emocjonalne zatrzymało się na etapie 15 latka, który jak to dziecko na każdy bodziec zewnętrzny reaguje całym sobą. Stąd każdy list, każde spojrzenie dziewczyny wywołuje u niego drżenie rąk, kołatanie serca, rozszerzenie źrenic w oczekiwaniu na "to coś", które nie nadchodzi. Takie stany nie trwają zbyt długo ale, że jego język wyprzedza opóźnione procesy myślowe, plecie androny o miłości od pierwszego wejrzenia i takie tam "karolenie". Myślę, że gdy tylko widzi, że i tym razem endorfiny spłatały mu figla zalewa pałę do nieprzytomności, stąd jego skacowana przewlekle twarz. Tacy chłopcy nie dojrzewają przed 40tką, a nawet wcale. Dziewczyny, które gościł musiały to zauważyć i stąd jego porażka z zaproszonymi paniami. Jagoda też go nie zmieni, a jeśli poślubi to życie będzie miała przechlapane.

Gość gość
kurba

Gość gość
Zbysiu pewnie głodny dopiero co wrócił z pola. Ciekawe co dziś pysznego na kolacje dostanie. Co? Jak myślicie?

Gość gość
nie ma sensu tu pisac skoro nie widzę strony

Gość gość
ciekawe czy Zbych na sypatii już online :)

Gość gość
nooo ten Piotrek intelektem to przygniata, ja mam wrżenie że on nie tylko ten mundur moro nosi w pole, ale i swoje zachowanie też tak trochę na "szeregowego" stylizuje. niby taka oschłość, brak gadki o pitu pitu, rzucanie patykami i "prozmawiajmy o broni" :D tak jakby całym sobą chciał krzyczeć że wojsko to stan umysłu a nie zaszeregowanie :D

Gość gość
Kurna no nie mogę z tego talenta :D

Gość gość
Pietrek w wizytówce zafałszował"swoją osobę" jak to on mówi.Zero inteligencji,zero elokwencji,takie pospolite ZERO!

Gość gość
gość dziś A jaki on miał wpływ na wizytówkę ? Przecież to wyreżyserowała produkcja. Jakby wszystkich pokazywali takimi jakimi są to mało kto by pisał i zabrakłoby chętnych panien do udziału.

Gość gość
gość 20:17 O to właśnie chodzi,że jakby te dziewczyny wiedziały,że to taki półgłówek to by nawet nie napisały do niego.Dwóch przegrywów tej edycji to memeja Zbychu i niedorozwinięty Pietrek.

Gość gość
gość dziś No akurat Zbyszka nie koloryzowali. A jak jakaś myślała, że facet ze wsi szuka partnerstwa w małżeństwie to znaczy, że jest naiwna. Mama też w wizytówce była więc jak ktoś ma choć trochę wyobraźni to dodał 2 do 2 i księcia z bajki w Zbyszku nie zobaczył.