Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
On s*******i a nie o rękę poprosi

Gość gość
pamiętacie jak Pawełek pod pomnikiem Mieszka I w Mieszkowicach opowiadał gosi pochodzenie nazwy swojej mieściny? :) natrudził się chłopak by sklecic te dwa zdania z sensem, wprawdzie na datę zdarzenia się nawet nie porywał :D a gosia tą swoją osławioną tu już na tym forum miną, skwitowała z ironią "fascynujące" :-o nie wiem, wydaje mi się że z zainteresowań to u niej gary, ciuchy i selfi :-o a między sobą zauważyliście że oni prawie wyłącznie takie pitu pitu w typie "u łaaaa ale pachniesz" :) zastanawiam się, skoro mieszka się w polach jak Gocha, robi przy krowach i na orce, nie ma się faceta ani innej roboty poza stażem w gminie - to gdzie się te szpilki i inne szmatki nosi? no poaz jakimiś posiadówkami na wsi u ziomków na werandzie?

Gość gość
Sara z warzywniaka haha to trafiłeś

Gość gość
Ale macie problem z Gośką ona ma ludzi do pracy, stać ja to zatrudnia. kto bogatemu zabroni? A ze lubi piec i modnie wyglądac-ok dla mnie to akurat fajna sprawa.

Gość gość
w korporacjach nie ma żadnych fakturzystek, może jako jakaś młodsza księgowa robi w tej skorpo, w sumie de facto sprowadza się to do wbijania kilkuset faktur dziennie do kompa i sporadycznego odpisywania skrótowych informacji w j. obcym za pomocą komunikatora. nie wiem jak też jej nie ufam, wydaje mi się strasznie szczwana

Gość gość
Gocha skończyła studia na SGGW w Warszawie zjeżdziła pół świata-wiec o czym Wy piszecie ze ona pusta czy głupia? Zazdrość

Gość gość
Ja zauwazylam ze jak Karol wybieral z pośród tej trojki i została jeszcze tylko Sara, to tej bylo nie wsmak jak jej podziękował,było widac po minie ze.nie spodziewala się tego, ze jej nie wybierze

Gość gość
no dobra nawet jeśli Gocha ma tych ludzi do pracy przy krowach i orania w polu to co ? wstaje ubiera te klapy futrzaki i inne szpile, maluje hybrydy i tynkuje facjatę, strzela fotę ogarnia insta, fejsa i bloga a następnie zabrasza robotników i żarło podaje? no ja rozuemiem tylko po co to?

Gość gość
myślę że gdyby Gocha zjeździła pół świata to z pewnością by foty poskanowała i na insta wkleiła :D

Gość gość
gość dziś No nie wiem czy to było z sensem-bo dla mnie to co ona tam mówił niczego się nie trzymało -komedia Oni myśleli juz zeby kamer się pozbyć i zostać sam na sam ,a reżyser jeszcze im kazał jakieś historyjki opowiadać-uśmiałam się wtedy na całego

Gość gość
Ponawiam pytanie GDZIE PRACUJE EMILIA

Gość gość
Emilia jakiś kurs robienia manikiuru skończyła :D no kapelusze z głów :D

Gość gość
gość dziś A mi by było szkoda Ani dla tego nudziarza okularnika od Gochy. Ania jest spoko babką,on taki zasadniczy do bólu nijaki

Gość gość
kurstwo zacina znowu,a tu dziś finał

Gość gość
W tym tygodniu nagrywali odcinek świąteczny i Małosia z Pawłem potwierdzili że ślub wiosną

Gość gość
k******o zacina.....

Gość gość
w*****a mnie to

Gość gość
zacina sie k******o

Gość gość
słuchajcie porzucamy,opuszczamy ten topik ponieważ ze wzg na dużą ilość stron top się zacina.Po zacięciu wszyscy pisza że się zacina i pół strony to zajmuje,następnie jak się odblokuje to zostało pół strony do zapisania i znowu zacięcie.Piszemy nie widząc co napisał poprzednik, nie ma konwersacji i nie ma mozliwości komentowania finału,będzie ciężko jest nowy topik który się nie zacina link podaje link podaje link podaje link https://f.kafeteria.pl/temat/f1/rolnik-szuka-zony-4-topik-ktory-sie-nie-zacina-p_6912921

Gość gość
zmieniamy forum bo tu sie zacina w huja

Gość gość
uff to już dziś w końcu koniec tej żenady :O

Gość gość
w d**e z takim forum

Gość gość
Potrzebny strażak Sam!

Gość gość
gość dziś i tak pewnie poza twoim zasiegiem ta uczelnia...Wnioskuję z poziomu wypowiedzi ...

Gość gość
przełazić na nowy temat!!!

Gość gość
wow jaki elokwentny wnioskodawca się znalazł :D

Gość gość
Żarcik taki.

Gość gość
Żarcik raczej hejt