Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
jeju ile Ty masz lat, że takimi gwiazdami sypiesz? Sabrina, Limahl? ja cieeee, jesteś juz na emeryturze? :D

Gość gość
ciekawe czy Ewa przyjedzie na ostatni odcinek (konfrontację) szkoda mi jej, może być jej ciężko może ona nie taka nawet jest na jaką wyszła, po prostu samotność chyba dała jej się we znaki. no i ten zegar biologiczny, jeśli pragnie dziecka, to ostatni rok, góra dwa........taka prawda zauważyliście że ona w ogóle coś taka skryta była, ani nie było wiadomo z jakiego miasta, czy nawet województwa, nawet w wizytówce było o niej bardzo pobieznie napisane

Gość gość
przyjechała autobusem lub pociągiem, a nie pokazali jakiej relacji itp. zresztą u Zbyszka własnie było tak dziwnie, bo one obydwie przyszły na piechotę z bagażem, tak jakby komunikacją publiczną przybyły. a nikt po nie nie wyjechał. karol był i czekał na busa Justyny i Sary. Mikołaj czekał na peronie na Renię. Piotrek na PKS-a Emilki. U u Zbyszka same przyszły niewiadomo skąd. Ewa zresztą chyba jako jedyna z pustymi rękami.......

Gość gość
Nie wiem czy to prawda czy tylko ploty, ale mówi się że Gosia i Paweł są po zaręczynach

Gość gość
19.29 Nie, mam 36 lat a skoro dla ciebie to emerytura to wnioskuję, że ty to początek gimbazy

Gość gość
Ale Iwona i Ewa są z dużych miast, są ksiegowymi z korporacji więc powinny dużo zarabiać i mieć fury.

Gość gość
no ja sobie wypraszam, żeby pisać, że Ewa z pustymi rękoma przyjechała. a KANAPKA to co, pikuś ? jestem przekonana, że chciała poczęstować mamę, Zbigniewa, ale zakazali, bo post...

Gość gość
A co panny do Piotra przywiozły ? Ja kojarzę tylko Monikę z prezentami ale Kasia z rzęsami, Emilka Kasia 2 ??? No chyba, że u Kasi 2 liczy się to co w brzuchy ;)

Gość gość
Sara ponoć przeprowadziła sie do Włoch (tych na południu Europy, nie tych pod warszawą)

Gość gość
gość dziś Emilia albo Kasia dawały coś dla ojca Piotra-aż torebka sie mu urwała i upadła-pamiętam jak Marta łapała

Gość gość
Ja pisałam już że Monika i Irena z poprzedniej edycji są podobne do siebie tzn typ z dużą głową bez szyi osadzoną wprost na tułowiu, obie ładne, podobne fryzury, eleganckie - i prosze na fb ze sobą piszą ;)

Gość gość
Nie wiem czy widzieliście ale Zbyszek dziękował Marcie na jej FB za finał, napisał "ze bez niej nie dał by rady" jakoś tak. Chyba te kwoki siadły, a on znając życie nie umiał sie bronic

Gość gość
gość dziś Jak ta Irenka ma na nazwisko?

Gość gość
Tak było fajnie na forum i nagle przyszedł ktoś straszyć policją LOL

Gość gość
gość dziś dlaczego było? Bo teraz sie przestraszyłeś/łaś i nie możesz już bezkarnie obrażać ? Pisać mozna-ale prawidłowo to co widzimy na ekranie-a nie jakieś ploty ze ktoś sie leczył na coś-to była gruba przesada moim zdaniem również

Gość gość
Człowieku, ja tego nie napisałam, nikogo nie obraziłam na tym forum.

Gość gość
Jak nie obrażasz to pisz jak pisałeś -w czym problem ;)

Gość gość
Bo siedzę na kafeterii już kilka lat i nieodmiennie drażnią mnie strażnicy moralności;-)

Gość gość
jeżeli Iwona wraz z Ewą wsiadła na Zbycha na finale, az manowska musiała go wybraniać to znaczy że ta Iwonka to już totalna chorągiewka i za nic ma to że wszyscy zobaczą jaka jest zmienna bo rozcodząc się ze Zbychem mówiła że był cenny i zostaje porzyjaźń mogłaby uratować sój wizerunek jedynie biorąc teraz jego stronę no ale wiadomo najwazniejsze to sztama z Ewą :D

Gość gość
do wczoraj 20:36 z emeryturą to tak żartowałam ale 36 lat to faktycznie sporo więcej ode mnie, mam 19 lat, mama ma 39 :D prawie tyle co Pan (i) nie chciałam urazić, a zespołów które Pan, Pani wymienia po prostu nie znam, mama też nie słucha :) gimnazjum już za mną ;)

Gość gość
Ewa 😍 :-)

Gość gość
Do 9.14 - ewka, przestań pisać sama do siebie, bo jeszcze zaczniesz publicznie gadać do siebie, a to będzie już dramat do końca. Nie dość, że charakter tragiczny, wygląd..., to jeszcze idzie i mruczy pod nosem :)

Gość gość
gość wczoraj dlaczego ludzie mają takie parcie na kobiety,że potrafią sie upodlić i wziąć udział w takich durnych tv show? przecież życie bez kobiet jest takie piękneusmiech.gif spokój,cisza,zero stresu,nerwów,czas wolny dla siebie.Zero zmartwień czy się puści czy się nie puści,czy dziecko moje czy z przemytu.Po co zniżać się do poziomu kaleki społecznego,który nie potrafi sam panny ogarnąć tylko po to by wszystko w/w doświadczyćsmiech.gif ludzie opamiętajta się ,można kopulować,zabawić się,a nawet wzajemnie powk**wiać ale nie trzeba się wiązać,a nawet nie można dla dobra własnego zdrowia psychicznego! S ą tu może jakies wolne dziewczyny,które zechciały by zapoznać się ,a potem czas pokaże ? x Haha czyli jednym słowem szukasz darmowej dziffki żeby się zabawić? Takich nie ma w tych czasach. A do takich programów ludzie nie idą po to, aby się zakochać, tylko pokazać w tv i złapać trochę kontaktów, fejmu, jednym słowem zarobić.

Gość gość
gość dziś Tez tęsknie ale trza czekać do finału ;(

Gość gość
szukam dziewczyny w typie rolniczki,musi śmierdzieć oborą i dobrze obsługiwać krowi cycek.Proszę o kontakt tylko kulturalne panie,zaprawione we wsioctwie,robotne i chędożliwe.

Gość gość
a jaka to osoba -chędożliwa ?

Gość gość
Niestety ale podana fraza nie została odnaleziona ale osoba taka charakteryzuję się stosowną hucią erotyczną.Natomiast huć albo chuć,charakteryzuję się brakiem powściągliwości seksualnej i daleko posuniętą otwartością na nowinki ars-amandi.Z kolei ars-amand z języka indu znaczy sztuka kochania.Mam nadzieję,że dość wyczerpująca przedstawiłem problem.

Gość gość
gość 10:32 hmmm ...nie wiem czy któraś z pań byłaby w stanie sprostać twoim wymaganiom . Szukasz śmierdzącej oborą a zarazem inteligentnej ? Jakoś te dwie rzeczy nigdy nie idą w parze więc ..

Gość gość
aha czyli inteligentne nie śmierdzą,a śmierdzą tylko tępe wieśniary,ciekawe spostrzeżenie..

Gość gość
Sara poleciała do rzymu i zaprzeczyła plotkom odnosnie jej relacji z grubym od rolniczki