Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio miałam okazje być na sopockim molo i powiem wam że kupa śmiechu tam jes

Polecane posty

Gość gość

jacy tam ludzie paradują na tym deptaku. Metroseksualni kolesie rząd za rzędem, za chwile dwie młode lesby za ręke z czego jedna wystylizowana na chłopaka z taką starannością jakby pół dnia przed lustrem kombinowała, jakiś opalony gostek w samych kąpielówkach z szopą z blond loków który wyglądał jak kombinacja z filmów Młody Einstein i Słoneczny patrol, nie wypadało mu nieść deski serfingowej bo to by była przesada więc namiętnie nosił pod pachą jakiś zwinięty parawan. Na balkonie jakiegoś jachtu baby siedzą i szampaną piją żeby inni przechodzili i sie patrzyli. Mówie wam śmiech na kółkach.

Gość gość
Małpy na wybiegu ;-)

Gość gość
Bo to Polska właśnie.

Gość gość
Typowa Polska jest inna, aż szkoda gadać.

Gość gość
Normalny widok w sopocie, pzreciez ludzie sa roznie, nie wiem, co cie tak poruszylo, miszkami w Trojmiescie,mam to na co dzien, i mi wisi, co robia inni, byle nie zachowywali sie agresywnie, a ci pzreciez tacy nie byli

Gość gość
No śmiechom nie było końca.

Gość gość
a pomiędzy tymi ludźmi jedna kartoflica, która wszystkiemu się dziwiła i dla której wszystko było dziwaczne i musiała założyc ten temat na kafe. Wylazła ze swojej cebulowej nory po raz pierwszy w życiu więc wszystko ją śmieszy i dziwi. To musiał być dopiero żałosny i śmieszny widok kiedy tak lazła niczym uboga krewna, wybałuszała zezolce i opuszczała żuchwę do kolan.

Gość gość
Skąd ty przyjechałaś, że cię to tak dziwi...?

Gość gość
Wracając do domu dobry już kawał od plaży zatrzymaliśmy na stacji benzynowej zatankować i tam sie zatrzymał jakiś duży czarny samochód i wyskoczyła z niego dziewczyna w rozpiętym i zsuniętym do pasa piankowym kombinezonie, a u góry stanik. Zamiast sie przebrać w ludzkie ubranie skoro już opuszcza plaże to biegała w tym kombinezonie i bikini po stacji żeby wszyscy widzieli że ona Kitesurfing uprawia. No cyrk mówie wam.

Gość gość
U nas w trojmiescie jest wlasnie taki klimat, ze kazdy robi co chce, ubiera sie jak chce, czuje sie swobodnie, i poza przyjezdnymi wsiurami nikogo to nie obchodzi:)

Gość gość
12:22 - pięknie to napisałaś! Idealnie w punkt! :D

Gość gość
Gdyby cała Polska byłaby taka, to byłby inny kraj i byłoby widać, że należymy do Europy ale tak nie jest.

Gość gość
Trzeba było iść na pomost na zalewie w moim mieście. Zobaczyłabyś łysych Sebków w spodenkach dżinsowych w kolano i obcisłych podkoszulkach w towarzystwie Karyn w szorcikach odsłaniajacych poślady z włosami spalonymi na platynę lub czerń. Wolisz?

Gość gość
Jeszcze jakby ta stacja benzynowa była przy samej plaży to rozumiem. Dziewucha chciała sie napić czy co i jej sie nie opłacało przebierać, bo plaża na wyciągnięcie ręki. Ale tyle kilometrów od plaży ? to było takie sztuczne. Ci co mieszkają nad morzem to pewnie nawet na plaże nie chodzą bo mają to od urodzenia i dość turystów. Ci z Warszawki wydziwiają po prostu i robią z siebie widowisko, kabaret. Tam gdzie ja mieszkam to ludzie zachowują się normalnie, naturalnie. Szkoda że wszyscy nie mogą tacy być tylko jakieś przedstawienia, infantylne maskarady i wkładanie sobie kijków do d**y

Gość gość
Dla was jak nie pozer to znaczy z automatu że Karyna i nie ma nic pośrodku ?

Gość gość
Buhahah padłam :D mieszkam w trojmiescie i spadaj od mojego miasta. Przyjechała jedna cebula ze swojej krasnolaki i nadziwić sie nie mogła bo zobaczyła ludzi w mieście i myśli ze każdy tak jak w jej wsi robi wszystko na pokaz. Jedna małpka wsród cywilizowanych ludzi, szok przeżyłaś co? Dzięki 500+ możesz teraz podróżować i jesteś światowym człowiekim, tyle różnorodnych ludzi naraz będziesz miała co przez najbliższe pare lat opowiadać na swojej wsi

Gość gość
Cóż. Szok kulturowy. Sama mieszkam od paru lat w wiosce i jak pojadę do Wawy czy Londynu, to zdziwiona jestem co ludzie wyprawiają :) Ale tak pozytywnie i trochę mi żal, że gniję na prowincji. Pracuj nad sobą Autorko, bo taka malomiasteczkowa mentalność fajna nie jest..

Gość gość
gość dziś największy kij w d***e to masz w tym momencie ty cebularo może go wyjmij to cie ta dupa przestanie boleć? bo to, że cie boli to wszyscy widzimy na kilometr :)

Gość gość
Akurat pozerstwo i lans na siłę tam to prawda jest ...z tym że nie znacie kurortów ukochanych przez Niemców .Tam z 20 lat temu to dopiero jazdy odchodziły . U nas to jest imitacja tego . Biedna .

Gość gość
W d.... bylas i g..... widzialas :D wiesniaro :) Tak to jest jak nawet do wiekszego miasta wsiok nie pojedzie tylko w swoich zapyzialych 4 scianach. A juz nie mowiac o zagraniczych wakacjach :classic_cool: Za granica sa starsi faceci ok 50tki w spodniczkach mini i w szpilkach. Geje, lesbijki, transi. Ludzie zdeformowani na twarzy tez normalnie wychodza z domow. Takze nic nie widzialas.

Gość gość
Wiesniary za to pewnie ty tez sa cale ubrane na czarno/szaro bo tak wypada i "co ludzie powiedza". mnie to nie obchodzi ale zauwazylam ze tak jest na wsi i obmawianie innych kobiet, jak wygladaja, sa za grube za chude - a to wszystko zeby sie dowartoaciowac. Bo same sa brzydkie. Nie jest to na pewno naturalne. Jak najszybciej sie wydac za maz i miec dzieci bo jakze to co ludzie powiedzo :D Smieszna jestes wsiuro :) Swiat jest kolorowy a nie dla takich ameb :classic_cool:

Gość gość
Akurat tam cała Polska przyjeżdża się lansować :P To samo jest wiosną na Nowym Świecie w Warszawie. Wszelkie wzory i kolory.:)