Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj w radio mówili o zgubnych skutkach suplementów

Polecane posty

Gość gość

RMF podało taką informację, przebadano wiele suplementów i każdy z nich kategorycznie nie powinien być dopuszczony do sprzedaży. Mówiono że, mogą wywoływać choroby nowotworowe! Nie sciemniam bo nie mam w tym żadnego interesu, chcę ostrzec wszystkich zwolenników aby się dziesięć razy zastanowili zanim sięgną po to trujące g****o! Można szybko wpaść w jakieś poważne chorobsko, ale tych co trzepia kasę na naiwnych ludziach nic to nie obchodzi! Pewnie opłacą kogo trzeba żeby sprawę uciszyć zamiast trafić do pierdla.

Gość gość
A że Polaczki ciemne to naoglądają się reklam i później ładują pieniądze w przeróżne tabletki "na wszystko" :) czego zresztą oczekiwać po tym społeczeństwie, wystarczy spojrzeć na wynik ostatnich wyborów :)

Gość gość
14.26 Dokładnie,na zachodzie żadna firma farmaceutyczna nawet by się nie odważyła wejść na rynek z takimi truciznami, restrykcyjne wymogi nigdy do tego nie dopuszcza, u nas walą duże łapówki i działają dalej trując ludzi z pełną premedytacją! Ludzie!obudźcie się i nie dajcie robić z siebie głupich i naiwnych obywateli oni właśnie żerują na ludzkiej głupocie i niewiedzy. Wstyd mi za tych którzy epatuja swoim nieuctwem i nabijaja kieszenie obcemu trucicielowi.