Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja Mama traktuje mnie jak koleżanke

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 mama ma 42 nie dosyć,że mnie traktuje jakbym była jej koleżanką .To jeszcze chce chodzić ze mną na imprezy ! .Tam są sami młodzi ludzie a ona nie wie nic o nastolatkach w moich czasach inaczej młodość wyglądała w jej czasach inaczej w moich .Mówie to ale jak się uprze to niestety nie pomaga do tego przynosi mi wstyd bo znajduje kreacje z lat 90! I co najgorsze chce to zakładać i w tym wyjść !.Mówie ,że to już nie modne ale i tak nic z tego.Ciągle mówi sorry,spoko,idę do fryzka ,ok i tym podobne i ciągle jest chętna do imprezowania ludzie ile można?!.Do tego proponuje mi jej stare kreacje z jej czasów i chce ,żebym na siłe to włożyła .Do tego kupuje sobie same skórzane rzeczy ,luźne dresy ,nakłada sporo makijażu,krótkie bluzki,do tego ma iphone i ciągle dzowni do koleżanek i umawia się na imprezy ! .Albo spotyka się z mężczyznami a przecież ma męża!.Potrafi pyskować ,robić mi awantury o to ,że chce porozamawiać i mam problem to ona jeju i co buczysz ogarnij się i wyluzuj albo zamknij te morde bo słucham fajnej piosenki i zasuwaj do pokoju bo nikt cię tu nie chce i zrozum to .Albo ucisz się wreszcie i wyjdź z tąd bo mam cię dosyć i lepiej odłaź i się nie zbliżaj a potem sorki przecież to żarty .Do tego ja w domu nie pyskuje ,ucze się dobrze,pomagam i się staram a nikt mnie nie chce wysłuchać .Szkoda słów a ja nic nie robie a każda córka ma prawo się zwieżyć Matce albo rodzicowi każdy ,kto ma rodziców jest dzieckiem i ma prawo.Nie możliwe ,że dojdzie do tego ,że to rodzic zamiast dziecka będzie pyskował .A czasami ale rzadko ma lepsze dni i wtedy jestem kochana .Rozumiem ,że chce być młoda i sobie przypomnieć czasy młodości i żeby ta młodść trwała jak najdłużej ale to nie oznacza ,że trzeba się zachowywać tak .I mieć jeszcze inne zachowania,które nie są dla mnie normalne

Gość gość
0/10

Gość gość
Niestety w dzisiejszm świecie coraz częściej się to zdarza. Matki ubierają się podobnie do swoich córek i chodzą z nimi Na imprezy. Nie wiem od czego to zależy,że komuś mogą się, aż tak role. Przykre, że nie możesz liczyć na pomocną dłoń kogoś bardziej dojrzałego i doświadczonego w życiu. A taka powinna być twoja mama, rozsądną towarzyszka rozmow, która służy pomocą. Od imprez ma się koleżanki. A mąż się godzi na takie zachowanie żony?

Gość gość
Napisz książkę to ci zapłaci wydawnictwo, jak będzie fajna i nada się do druku. Po co tracić czas i talent na pisanie głupot na forum? ☺

Gość gość
Drogi użytkowniku ,który pisze ,że napisałam głupoty poprostu chciałam wyładować tutaj swoje nerwy i o tym napisałam ,bo nie mam siły do tej sytuacji jeżeli nie masz do napisania czegoś pomocnego to najlepiej się nie wypowiadaj

Gość gość
Ojciec nie ma siły chodzi rano do pracy i wraca o późnych godzinach nie wie co ma robić .Tłumaczy ,że powinna się zachowywać inaczej jak na jej wiek .I ma racje jeszcze przed chwilą mi powiedziała ,że ja ciągle żre i chleje i ,że jestem pasożytem i powinnam wziąść się za robote a jak nie to mnie wywali za drzwi i na ulice .Pracuje i odkładam sobie pieniądze i planuje się wyprowadzić .A ci ludzie ,którzy mówią ,że to zmyślona historia się mylą nie znacie mojej sytuacji to się nie wypowiadajcie

Gość gość
Moze trzymaj z tata? Co?

Gość gość
Ja jak mialam 24l to juz z facetem bylam w UK Sprobuj znalezc pozadnego goscia i wyjedz z nim z kraju I tyle!

Gość gość
Z reguly matki ale traktuja corki wola niestety synow