Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu partnerach seksualnych wyszlyscie za maz

Polecane posty

Gość gość

ilu mialyscie partnerow przed mezem? czy maz jest jak na razie ostatnim

Gość gość
Był moim pierwszym partnerem, na szczęście nie ostatnim (jesteśmy już po rozwodzie)

Gość gość
piszcie tez ile macie lat i jakim wieku spotkalyscie meza

Gość gość
Mąż jest 4

Gość gość
32 lata od 8 lat mężatka 4 na stałe, najdłużej 4 lata około 20 jednorazowych - wakacje, nieudane randki itp. - nic ważnego

Gość gość
były mąż pierwszy, 16lat jak go poznałam jestem po 30

Gość gość
Mam 35 lat. Po ślubie 12 lat. Męża poznałam w wieku 20 lat, poślubiałam w wieku 23 lat. Mąż jest moim 4 i ostatnim (mam nadzieję) partnerem seksualnym. Przed nim miałam jeden poważny związek (2 ,5 roku) z chłopakiem, z którym straciłam dziewictwo. A później dwie jednonocne przygody (tak głupio odreagowałam rozstanie z pierwszym chłopakiem). Później zmądrzałam, zrozumiałam, że nie tędy droga i miałam rok abstynencji seksualnej aż poznałam męża.

Gość gość
masakra jakas :O

Gość gość
około 20 jednorazowych - wakacje, nieudane randki itp. - nic ważnego x x po slubie?

Gość gość
Jak nieudana randka może się skończyć sexem? Facet beznadziejny, gadka się nie klei lub z innych przyczyn jest beznadziejnie a Ty nadal idziesz z facetem do łóżka? Hmmm... :O @gość 16.54 Dlaczego masakra? Dziewicy szukasz?

Gość gość
Jak czytam ten temat to chyba zacznę szukać żony na jakimś kółku różańcowym pomimo że jestem ateista. Masakra jakaś z takiej co się puszczała dobrej żony nie będzie :/

Gość gość
Zdefiniuj proszę "puszczanie się". Kobieta, która się puszcza miała: a. więcej niż 1 partnera b. 3-4 partnerów c. 10 partnerów d. 11+ partnerów x Wiesz, ja miałam dwóch z czego drugi jest moim mężem od 16 lat. Jednak szlag mnie trafia jak czytam o takich nadętych dupkach co sami chętnej dziewczyny z łóżka nie wykopią, mają przeszłość seksualną z więcej niż jedną partnerką ale od przyszłej żony oczekują powściągliwości i cnotliwości. Tępić hipokrytów!

Gość gość
To nie jest dokładna ilość można być porządną kobietą po 4 poważnych związkach a można też się sk***ić 1 raz na dyskotece

Gość gość
no dobra jak jak ktos nie mial nikogo ma prawa wymagac dziewicy

Gość gość
nie jestem prawiczkiem i nie wymagam dziewicy ale jako człowiek moralny mam jedną zasadę, nigdy bym nie poszedł do łóżka z kobietą, z którą nie mógłbym się ożenić dlatego przelotny sex odpada. a jeśli kobieta się puszczała to znaczy że jest nieodpowiedzialna albo niemoralna i nie widzę sensu z kimś takim budować przyszłości. gdybym był kobietom tez odradzam brać takich co co noc maja inną

Gość gość
Ja mam 34lata mialam 8 partnerow ,wiem duzo za kazdym razem gdy sie bzykalam myslalam ze to ten jeden, jedyny ale ciagle bylo cos nie tak.Faceci chcieli odemnie seksu ,a nie zwiazku slubu ja nie potrafilam faceta wyczuc.W tym roku w pazdzierniku biore slub, ale tez niejestem pewna tego faceta, zaryzykuje i wyjde zamaz.

Gość gość3007
A może po tylu nieudanych związkach i randkach warto spróbować odnaleźć miłość w sieci? Oczywistym jest, że każdy czlowiek potrzebuje mieć tą drugą polówkę, osobę do spotkań i bliskości. Warto zarejestrować się na portalu https://umowieni.pl/ w którym to mężczyzna płaci abonament, a kobieta ma całkowicie bezpłatny dostęp. Może własnie tam czeka miłość?

Gość taka po przygodach to
dla mnie bezwartosciowa

Gość gość
mąż to mój pierwszy i jedyny partner seksualny, jesteśmy razem ponad 13 lat

Gość gość
Mąż był pierwszy i jak na razie ostatni.Po ślubie jestesmy19 l.s

Gość gość
A ja mam 36 lat i miałam dwóch i nie mam jeszcze męża :) Na szczęście :D