Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z powodu brania pewnego leku miałam schizy, schizofrenia jest straszna

Polecane posty

Gość gość

dopadł mnie skutek uboczny w postaci halucynacji, paranoi, teraz wiem co przeżywają tacy ludzie - wydaje ci sie ze wszyscy sie na ciebie patrzą, zle o tobie myslą, smieją sie, widzialam patrol policji w lesie jadąc na rowerze i ...schowałam sie w krzakach, myslalam ze za mną jadą, ze mnie sledzą, ze chcą spisać, dac mandat :O ochroniarz w markecie sie na mnie spojrzal i to samo, wyobrazalam sobie ze mnie sledzi obserwuje ze zaraz zaprosi na przeszukanie,

Gość gość
Może to naprawdę była policja, która w dzisiejszej Polsce jeździ za niewinnymi ludźmi, za mną np. policja przyjeżdża zawsze pod pobliskiego Lidla, robię im zdjęcia.

Gość gość
Najłatwiej jest przesladować samotnych, bezbronnych ludzi bo wiadomo że są nieszkodliwi, a za bandytami jeździć to już pewne ryzyko. Kto by chciał się narażać, jak wczesna emeryturka za progiem.

Gość gość
dalej bierzcie te "legalne leki" z aptek, zrobią wam gòwno z mózgu

Gość gość
Gonić i straszyć samotne kobiety, uciechy z tego co niemiara a potem można je jeszcze pomówić o chorobę psychiczną, problem tylko jak mają nagrane te wszystkie akcje. Stare sposoby rodem z ZSRR sprawdzają się w 100%, u niech też każdy kto mówił prawdę był uznawany za psychicznego. Psychiatria radziecka wciąż na topie.

Gość gość
Jakie leki, debilu?

Gość gość
No pytam się konkretnie, jakie leki? Wydawało ci się, że możesz sobie tak po prostu nazmyślać?