Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siwiec 2 tygodnie po porodzie juz na sciankach. jak ona daje rade?

Polecane posty

Gość gość

Nie lubie jej, ale zastanawia mnie, czy te celebrytki nie sa obolale? Nie ciagnie je w kroczu czy tam blizna po cesarce?

Gość gość
przeciez za nia urodziła surogatka...

Gość gość
Mnie 2 tygodnie po porodzie teznic nie ciagnelo w kroczu. Normalnie funkcjonowalam, bylo ok.

Gość gość
Super, zazdroszcze

Gość gość
ciagle czytam ze miala surogatke, ale jak pierwszy raz pokazala sie w ciązy to wygladala na ciezarna, moze nie miala wielkiego brzucha, ale wyeksponowala cycki, i miala na nich zyly. chyba ze takie miala normalnie przed ciaza

Gość gość
Mnie wypisali dopiero tydzień po CC, ale byly problemy. A generalnie brzuch wchłaniał się 3 tygodnie, a one wszystkie takie płaskie:)

Gość gość
dziś była w DDTVN i ma brzuch pociazowy bardzo wielki

Gość Lilkloo
Ma córeczkę wiec czuje się świetnie Wszystkie mamy tutaj jej zazdroszczą :)

Gość gość
Ja akurat urodziłam naturalnie bez nacięcia i dwa tygodnie po porodzie śmigałam wszędzie. Aż ludzie się dziwili. Inna sprawa, że mimo, że po sobie nie pokazywałam bardzo bolał mnie kręgosłup, piersi i byłam mega zmęczona.

Gość gość
Po pierwsze to ona przytyla mało więc też wygląda dobrze. Po drugie ogólnie jest ładna i zrobiona więc nie trzeba jej odgruzowywac godzinami tylko ładny makijaż,odpowiedni strój ( ubrań to ma na pewno pod dostatkiem;)) No i ostatnia sprawa: wychodzi na te ścianki na kilka godzin Max więc nawet jak jej coś dolega to nie pokazuje tego po sobie.

Gość gość
No wychodzi na te ścianki bo musi, bo bez tych ścianek byłaby nikim i z tych ścianek żyje, więc czy piątek czy świątek, czy połóg to na ściankach musi stać jak ten słup graniczny.

Gość gość
Ja wprawdzie czułam się znakomicie, ale brzuch dlugo miałam, podziwiam ich figury.

Gość gość
Pewnie większość "gwiazdek" po porodzie ma przy okazji plastykę brzucha.

Gość gość
Dziewczyny nie porownujcie sie. Ona zarazbia kase ma kontrakty i to nie jest tak, ze bierze sobie urlop. Ona bierze 3 opiekunki i dalej robi kase. To jet fotomodelka wiec zeby nie wyjsc z obiegu musi wszystko nadrabiac. Myslicie, ze ona mogla sobie pozwolic na przytycie.

Gość gość
ale jej zazdroszczę już nie tego wyglądu tylko takiej masy ubran... ja mam 1 jeansy i 2 podkoszulki.

Gość gość
Ona zawsze mi sie podobala, ale dzisiaj w TVN nie wygladala dobrze. Jakas taka jej twarz przerysowana, no nie wiem.

Gość gość
Nie chodzi o trzy opiekunki, bo nie pytam kto sie w tym czasie dzieckiem zajmuje, tylko o nia pytam... Figura nadal ladna i nie widac tak po niej tego zmeczenia. A my zwykle babki po porodzie qidac, ze organizm dostal w kosc no i figura jeszcze niezbyt. Nawdt jesli ona na te scianki chodzi na kilka godzin, to wez wystoj w tych szpilach po porodzie kilka godzin z przyklejonym usmiechem

Gość gość
Ja mysle ze ona daje rade bo jest zwyczajnie wyspana, pewnie ma jakas nianie na noc , my zwykle kobiety wygladamy tak a nie inaczej bo jestesmy niedospane a sen jest wazny i dla urody i dla ducha

Gość gość
Ja urodziłam sn syna ponad 4 kg, byłam nacięta. W 7 dobę po porodzie byłam na spacerze z wózeczkiem 5 km (2x2,5 do męża firmy) i oprócz tego kręciłam się cały dzień w domu, bo dopiero po powrocie rozstawialiśmy, składaliśmy wózek, łóżeczko, prałam, prasowałam.

Gość gość
ja wychodziłam ze szpitala w 5 dobie po cc i wogole nie czulam ze mialam operacje

Gość gość
Ja po cc wyszlam w 3 dobie a dwa dni pozniej mylam okna w calym domu.

Gość gość
A ja dopiero 4 miesiące po porodzie naturalnym Stanelam wyprostowana i przestałam utykac na nogę, biodro tak mnie nap...i do tego pochwa...

Gość gość
bo baby są nie do z***bania

Gość gość
20:33- no mądre to to nie było;) jakby nie patrzeć to operacja. W środku jeszcze rana. Poza tym nie sądzę że mycie okien powinno być priorytetem 5 dobę po cc.

Gość gość
20:33 i ty uważasz ze ty byłaś mądra? Mogłaś zemdlec i spaść z tego okna. Albo rana magla ci się rozejsc. I w ogóle nie wiem co by tym oknom się stało jak by parę dni przybrudzone były. Pedantyczna wariatka.

Gość gość
To wy naprawde konie nie do z***bania jestescie. Stworzone do zapiertalania.

Gość gość
Tyle co Siwiec wyda na siebie w jeden dzien Ty autorko nie wydasz przez cale zycie:) Sa teraz zabiegi ktore czynia cuda-lasery, masaze,majtasy wyszczuplające itp. Brzuch nadal ma i nie przsadzaj ze nie.Chodzi w luznych rzeczach a w obcoslych spodniach na jakiejs fotce jest okrągła i nogi ma dość masywne. Kto przed ciążą byl szczupły albo b.szczupły i ma niezłe geny te dwa tygodnie po z mnóstwem kasy tak jak ona będzie wyglądał dobrze.Żadne cudo. Ona byla oczywiście ładną kobietą zawsze, ale też żaden ideal, bez podrasowaniana pewno byloby wiele dni,że bylaby srednio atrakcyjna. Po tych operacjach, kwasach, botoksach, licówkach ,ostrzykiwaniach, laserach i tysiącem innych z przeciętnej zmieniła się w lachona.Do tego superciuch i jest Siwiec.A facec***atrza i wzdychaja, a kazdy ktory ma żonę w rozmiarze s,m w domu z przecietną buzią po drogiej inwestycji mógłby mieć swoją Siwiec w domu...:)

Gość Ja z grubego plemienia jestem
A dla mnie ona wyglada troche na nieszczęśnice - jakby nie cieszyła sie z tego dziecka. Moze nie ma niani na noc- imprezowała duzo to przyzwyczajona do zarywania nocy. Napewno ma sztab ludzi od dobrego wyglądu. Inna rzecz ze istnieją takie kobiety - stworzenia;) co urodzą i jest ekstra- brzuch jak stolnica, jeszcze dużych piersi dostaną, nie przytyły, dobrze sie im wszystko goi... Ach, tylko ja z 20 kg na karku. Cukrzyca ciazowa. Teraz wstydzę sie z domu wychodzic. Wstydzę sie wyjsc do ludzi. Maz mi grzecznie wytłumaczył ze wyglądam jak dwie ciężarne. Siwiec moze i zrobiona, ale takie teraz czasy- rodzisz i wracasz w jeansach z przed ciazy...

Gość gość
Nie każda kobieta się czuje źle, nie każdą poród zmęczy. A tym bardziej jak ktoś ma kasę, na pewno rodziła w silnym znieczuleniu. Profesjonalny makijaż robi swoje. Ciuchy też. A blizna może ją ciągnie, kto wie. Na ciągnięcie i paracetamol pomaga.

Gość gość
Stanie na ściance to nie jest jakaś ciężka praca i nie trwa bardzo długo, także wycziluj :) Pewnie wypindrzyła się na chwilę, a potem wygląda w domu jak każda położnica.