Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poseł Michał

...ale proszę nie obrażać Prezydenta!

Polecane posty

Gość dobra zmiana
masz na imię kuba czy jakub :O ? cos czuje ze drugi maciek ktory nie jest maciejem :D

Gość gość
Ja jestem debilką więc niczego nie wytlumaczę:D widziałeś kumatego debila:D?

Gość dobra zmiana
tak znam jednego kumatego debila i analfabetę któy przestawia litery nawet jak się nie schleje :D jeden wystarczy ?

Gość dobra zmiana
kurde no podpiszcie sie jakos naprawde ciezko sie gada a cytujac za chwile znowu bede musial kombinowac bo bedzie lapal spam :O tak trudno wpisac tam cokolwiek albo dodac do goscia cokolwiek :O ? lenie!

Gość gość
o sobie zmianus pisze znowu zapewnienie ze nie pije:D tylo alkoholik sie tlumaczy ,ze nie pije inny by to olal nie komentowal :D zgadlem?:D

Gość gość
To mu wyjaśniaj, a nie debilce zlecasz coś, co jest niewykonalne dla niej:D

tego goscia otulona nazywa dziadzia a kim jest nie wiem ---> to JEST Shatyn, bo kiedyś po łebkach przeglądałem jego topy i właśnie tak go tytułowały i Otulona i Iftara. x chodzia za toba amazonka w sennsei to ja nazwalem ja amazonka jak zaczela wyjezdzac z ta duma ---> uwierz, nie łaziła za mną żadna amazonka co by gadała o kobietach niezłomnych. :D Za mną jedynie łazi tutaj jakieś sumienie, które non stop mi przypomina że wyhejtowałem starego dziada ze Śląska, niepełnosprawną prostytutkę i upośledzonego politologa :classic_cool:

Gość dobra zmiana
nie zgadłeś debil też się tłumaczy ze nie piej nawet jak nie pije i odnosi do kazdej krytyki bo jak sam pisales jest debilem :D debil to bardzo wygodne okreslenie siebie wiele pracy czlowiekowi odpada na tlumaczenie :D zlecam tym co sie na czyms lepiej znaja ode mnie :D tlumacz leniu i sie podpisz.

Gość gość
nie podpisze sie tylko dlatego ,ze ty wiesz kto kim jest wiec teraz co juz sie gubisz? ooo jak mi przykro bylo nie piertolic jak ty to wiesz kto kim tu jest wszystkowiedzacy hipokryto:D

dobra zmiana dziś masz na imię kuba czy jakub pechowiec.gif ? cos czuje ze drugi maciek ktory nie jest maciejem x Jakub, ale w sumie każdy mi mówi Kuba. Jednakowoż to zawoalowane porównanie do Błaszczuka to bezczelna potwarz!😠

Gość dobra zmiana
ja wiem kogo widzi otulona w nim mnie chodzilo o to ze ja nie wiem czy to dziadzia! ja bym nie byl taki przekonany ze to shatyn ale nie chce mi sie nad tym zastanaiwac dlatego napisalem mu co widze w kuli jak grzecznie pytal powinien wiedziec ze jego nazywaja dziadzia. moim zdaniem to ktos inny, mam swoj typ ale nie bede zgadywal bo bylby to typowy strzal i na pewno bym wszystkich zaskoczyl nickiem ktorego nie bylo tu od lat :D

Gość gość
Okazuje się, że prawie tu nikogo nie kojarze:D No to fakt, sami debile chyba:D To może będę mniejszego kalibru debilką.Wiem:p tak się tylko pocieszam:D

Gość dobra zmiana
ty dziadzia nie musisz to bylo glownei do kogos innego ty sie mozesz zlewac z innymi goscmi :D i podobno to ja jestem rpzeczulony i sie do wszystkieog odnosze. cos mi sie wydaje ze ty chcesz byc taki jak ja i małpujesz wszystko po mnie:classic_cool: tak wiem ta moje megalomania obok analfabetyzmu i debilizmu :D

Gość gość
Też się pogubiłeś, bo on chyba mi cos zlecał a nie tobie:D

Gość gość
i tu kula w plot nie jestem zadnym dzidzia wiec juz przestan pajacowac i udawac, ze wiesz wiecej niz wiesz ,bo gowno wiesz tym postem to sie osmieszyles jedynie:D

Gość dobra zmiana
posiedzisz tydzien to wszystkich skojarzysz wszak masz mniejszą przerwe niz ja wiec szybciej sie wdrozysz no i latwiej ci idzie ocenianie po stylu ja zawsze bazowalem na twardych dowodach wiec przestyawienie sie na style slabo mi idzie :O ale czasami sobie pomagam sprytem i zdobywam twarde dowody :classic_cool: troche mi przeczucie aby zgrac filmik w mundurze pomoglo :D wiedzialem od razu ze to jest hit i kiedys sie przyda :D nie ukrywam jednak ze troche kobiecej intuicji bym pozyczyl od kogos.

Gość dobra zmiana
ty tez sie osmieszyles myslac ze ja wszystko pisze do ciebie a chwiel temu tak sei pieniles ze jestem debilem bo do wszystkiego sie odnosze, ty sie odnosisz nawet do tego co nie do siebie :D:D:D czytaj uwaznie nie napisalem ze jestes dziadzia tylko tak byles nazywany na wczesniejszych tematach. zreszta dobrze wiesz o co chodzi nie jestes debilem chociaz dzisiaj cos ci wyjatkowo slabo idzie myslenie moze cos lyknales :D

Gość dobra zmiana
chyba tez sie przelacze na goscia i dopiero bedzie zabawnie zwlaszcza jak przetsane pisac w swoim stylui i przestawia clitery:classic_cool: zobaczycie jakei to wkurzajace :D

Gość gość
Widziałeś 4 osoby, w tym 2 analfabetów, debilkę i siebie, więc debilką jestem tylko ja:P

Gość gość
hahha ,ze bylem tak nazwny? na innych tematach? ja tu sie wpisalem dzis tylko a nie kiedys, wiec kojarzenie mnie z kims,to juz jest czysty debilizmy i schiza:D

Gość dobra zmiana
cośmieszasz ja wiem co pisalem i na pewno nie tak. widzialem kubusia amazonke ktora myslalem ze jestes ty, dziadzie i analfabete pozniej napisalas ze to na pewno to nie ty wiec osob jest wiecej o jedna a co bardziej prawdopodobne amazonka jest analfabetka :D mackowi bym to wytlumaczyl tak to moze zajrzysz, masz na starcie w monopoly 4 pionki zaczynas zgrac i robi sie nagle 5 :classic_cool: ty jetses ten 5 gosc widmo, ktory sie zawsze zjawia znikąd teraz 4 bo cos mi mowi ze amazonka jest od napewno.

Gość błękitnaa
Zmiana, nie uda Ci się. I tak Cię poznamy. Witaj Kubusiu.

Gość dobra zmiana
taa pewni dzisiaj pierwszy raz wszedłeś na kafeterię i poprosiłeś abym zgadnął kim jesteś jak zawsze mas w zwyczju prosic :classic_cool: ech dziadzia dziadzia takei opowiesci to paniom ktore pis popieraja one łyną wszystko jak łykają te pisowskei dyrdymały. jest tu jakaś pelikanica ?

Gość gość
A kim jest tajemnicza amazonka ?Skoro nawet Kuba jej nie zna, to może wytwór twojej fantazji:D

Gość dobra zmiana
obawiam sie blekitna ze masz racje chociaz jakbym sie bardzo postaral kto wie :D kto za mna biega ? znowu nie wiem ktory gosc to napisal ?

Gość błękitnaa
Oczywiście, że mam rację.

Gość dobra zmiana
jak moze nie znac kogos kto za nim chodzi i jeczy kubusiu znalazles nastepna.... blekitna na pewno skojarzy amazonke :D

Gość gość
Ta gościu tylko tutaj i tylko dzisiaj ,nie kompromituj się, siegnąłes dna

Gość gość
Na pewno nie ja, bo ja tylko na ten temat weszlam i tylko dlatego, ze obcy go zalozył.