Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W klatce obok mieszka krówsko rozpłodowe, dopiero urodziła i znowu w ciąży jezu

Polecane posty

Gość gość

juz ma 3 gówniaki i teraz znowu brzuchol, ostatnio łaziła ta pokraka wielkości kobyły (ma sporo 180cm, zero cycków, zero d**y, łeb jak kobyła, giry to chyba ze 43-44 jak chłop normalnie) i zbierała podpisy zeby spoldzielnia zrobila mini-park i plac zabaw hahahaha juz to widze jak jej gbudują, w planach na najblizsze lata jest rozbudowa garaży bo są podziemne a ludzie chcą naziemne miejsca, stojaki na rowery, montaż progów zwalniających a nie jakies place dla gówniaków

Gość gość
Chyba zartujesz ja mam sasiadke ktora ma szescioro dzieci najstarsze syn 22 lat ozenil sie przyprowadzil zone z ktora ma dziecko czyli w sumie mieszka tam ojciec matka szescioro dzieci zona i dziecko chlopaka w sumie 10 osob serio dzieci wychowuja dzieci wiec ty nie masz źle

Gość gość
To jest nic w moim bloku mieszkanie wynajela cyganska rodzina takiej obory jeszcze w zyciu nie widzialam juz po tygodniu wszyscy lokatorzy skarżyli sie na drobne zniszczenia i kradzieże ginie wszystko rowery wozki dzieciece kwiatki w doniczkach lawki ktore byly przed blokiem w sumie jest ich 14 osob dzieci sikaja na klatkach te dorosle kobiety sie z tego śmieją policja jest u nich codziennie a oni w odwecie kradną wycieraczki albo niszczą skrzynki na listy wczoraj przeszli samych siebie rozwiesili pranie na klatce przyjechala straż miejska policja kazali im to uprzatnac dostali mandat a wieczorem okradli piwnice wiec dzis znowu byla u nich policja udalo sie odzyskac dwa rowery reszta zniknela po policje zadzwonila taka starsza pani bo jej tez okradli piwnice to wysypali jej śmieci na wycieraczke dodam ze mieszkam na strzezonym osiedlu w dobrej dzielnicy a tej cyganskiej rodzinie udalo sie zastraszyć wszystkich

Gość gość
dokładnie 3-4 to jeszcze lajtowo, ja mieszkałam obok rodziny katolickiej 8 dzieci, wszyscy z nadwagą :O głowa rodziny mamusia była katechetką na zasiłku przedemerytalnym, pracowała w szkole podstawowej, oczywiście mnie i brata też namawiała do róznych oaz, zgromadzeń, spotkań młodziezowych, rózne cuda, a gdy stanowczo odmowilismy to po prostu stała się zwykła chamicą, to taka rodzina w stylu terlikowskich, poglądu typu - zgwałcona ma urodzic, lesby i pedały do psychiatryka do piekła, z zewnątrz kochajaca się rodzina a jak porozmawiałas z nimi to podli wstrętni ludzie

Gość gość
I tak was przebije na tym samym pietrze mam sąsiadke ktora ma cztery corki i 2 synow , dwie corki wyszly za mąz i obie maja po dwoje dzieci i wszyscy wprowadzili sie tu jeden syn tez ma zone i za jednym zamachem zrobil blizniaki wszyscy sie zastanawiaja czy oni maja mieszkanie z gumy dzieci jest tam tyle ze ciagle jest glosno albo płaczą albo rozrabiają albo krzycza wszystkie na raz jak w prywatnym przedszkolu az strach jak reszta zacznie sie rozmnazać zresztą gdzie oni sie bzykają zeby robic te kolejne dziecie chyba na luzaku tak przy reszcie rodziny albo przy dzieciach

Gość gość
Zarabiaja na 500+ u mnie tez jest rodzina maja 4 dzieci rodzice w pracy a te starsze 14 i 11 lat zajmuja sie mlodszymi 7 i 5 lat

Gość gość
Cyganie to brudasy. Nie chcialabym takich znac. Nienawidze ich.

Gość gość
U mnie w bloku mieszka kobieta ktora ma 160 cm wazy chyba tyle samo :) napewno ponad 100 kg ledwo chodzi ma dwoje dzieci ale jest tak tłusta ze nikt nie wiedzial ze byla w ciązy jej dzieci wygladaja tak samo syn ma 5lat a wazy tyle co ja 55 kg ,:) corka 3 lata wazy 40 kg a ona sie tym chwali jasno mowi ze inne dzieci są mizerne a te jej zdrowe i silne niedawno pani z przedszkola do ktorego chodzi tez moj syn zaproponowala jej wizyte u dietetyka to ją nawyzywala i wypisala corke z przedszkola ta przedszkolanka powiedziala ze powiadomi miejski osrodek pomocy ale nie wiem czy to zrobila

Gość gość
U mnie w bloku tez wynajmowala cyganska rodzina spali na klatkach kradli co sie da zaczepiali wszystkich najgorsze ze nic z takimi nie zrobisz za mieszkanie płacili wiec byli nie do ruszenia a strach bylo zaparkowac samochod przed domem w bialy dzien znikaly wycieraczki zderzaki kolpaki a w nocy odkrecali opony prawie kazdy lokator mial samochod postawiony na cegłach najciekawsze bylo to ze nikt z nich nie pracowal chyba utrzymywali sie z tego z czego nas okradli

Gość gość
To dziwne co piszecie, mam 30 lat, wielki dom 220 metrów, jestem lekarzem i jestem kawalerem, ciężko spotkać chętne kobiety do małżeństwa

Gość gość
Ja mam mieszkanie ktore kupilismy z mezem na wlasnosc 102 m mamy jedno dziecko za to na parterze mieszka rodzina katolikow ktora ma 7 dzieci i mysla ze dzieki temu maja jakies przywileje najlepiej oddac im miejsce parkingowe najblizej wjazdu chociaz kazde miejsce jest przypisane do mieszkania nie mozemy uzywac klaksonow pod blokiem bo ONI maja dzieci ktore akurat moga spac na zebraniu lokatorow wstali i jasno powiedzieli ze mamy sie do nich dostosowac ale jak ich poproszono zeby nie zostawiali wózków dzieci i rowerkow na klatce bo od tego jest piwnica to zrobili awanture

Gość gość
Mieszkam w ładnej, odrestaurowanej kamienicy. Wprowadziłam się 7 lat temu, moimi sąsiadami (2 mieszkania) są cyganie. Spokojni ludzie. Dużo ich jest, bo w jednym mieszkaniu rodzice i czworo dzieci, a w drugim rodzice, dziadkowie i troje maluchów.Mieszkania spore. Nie mogę narzekać na sąsiedztwo. W następnym budynku też cyganie, podobno to kiedys była ich dzielnica. Nic nie ginie, dzieciaki wprawdzie samopas biegają, ale grzeczne.

Gość gość
Są Cyganie i ''cyganie'' Ja chodziłam do gimnazjum z dziewczyną cyganką, jej rodzina była jako tako normalna, ojciec handlował pierdołami z Niemeic proszkami, czesciami do samochodów na giełdach, brat tez normalny chłopak, jedynie babcia typowa cyganka ktora sie oburzała ze wnuki nie zyją p ocygansku, ona chciala po prostu szkole skonczyc , wyjechac zagranice. Znalam tez z widzenia cyganow, mieszkali w bloku komunelanym na przeciwko bloku w ktorym ja wynajmowalam kawalerke, darcie japy, patologia ogolnie widac z zachowania, od jednej starej gruej cyganki smierdzialo zawsze

Gość gość
No to chyba masz wyjatkowe szczescie u mnie zaden cygan nie pracuje wszyscy sa brudasami i nie jest to inwektywa poprostu dzieciaki myja sie w misce przed blokiem nie wiadomo z jakiego powodu nie potrafia w domu korzystac z prysznica i wanny?

Gość gość
To była ich dzielnica? Hehe tu jest polska i wszystkie dzielnice sa polskie nie cyganskie ja bym sie ich nie czepial nie przeszkadzaja mi rosjanie wietnamczycy ktorych akurat jest masa w moim miescie ale z cyganami cywilizacyjnie cos jest nie tak krzyczą zaczepiaja ludzi wszedzie czuja sie jak u siebie kradna na potęge bylem z kumplem w sklepie przywiazal psa do barierki weszlismy do srodka moze na 2 min wychodzimy a cygan idzie sobie z jego psem na smyczy zadowolony zatrzymalismy go a on mowi ze pies jest jego nie wiadomo skad pojawili sie inni jakas gruba cyganka zaczela sie wydzierac ze zaczepiamy jej syna jakas mala cyganka podbiegla chciala nas opluć reszta cyganow zaczela sie smiac na szczescie ze sklepu wyszla sprzedawczyni powiedziala ze to banda zlodziei codziennie cos wynosza z jej sklepu powiedziala ze wezwie policje zmiekli i oddali psa

Gość gość
Moze jakas droga rasa mysleli ze zarobią

Gość gość
Zartujesz?to byl zwykly jamnik ale co za roznica nawet gdyby to byl kundel to jak mozna komus psa ukraść?!?!!

Gość gość
Zobaczcie na yt co sie dzieje w andrychowie cyganie i rumuni opanowali cale miasto wszyscy sie ich boja kradną bija ludzi na ulicy zaczepiaja dziewczyny a w jakiejs innej wsi wójt chcial ich wysiedlic rozbili na cudzym polu cos w rodzaju obozowiska chodzili w nocy do wsi kradli swinie kury jak ludzie zobaczyli co sie dzieje zaczeli zamykac gospodarstwa to cyganie zaczeli krasc psy i przerabiac na smalec

Gość gość
Nie wierzę że istnieją tak płytkie i puste kobiety jak wy. Przykre...

Gość gość
Jestem z wroclawia i u nas cyganie wylapywali koty w piwnicy i jedli wiec to ze przerabiaja psy na smalec wcale mnie nie dziwi

Gość gość
Wszyscy cyganie to brudasy a wszyscy Polacy to złodzieje

Gość gość
Nie ,wszyscy cyganie to brudasy i zlodzieje ,polacy sa zawistni bywaja cwaniakami ale nikt nie mowi o nas brudasy jak o cyganach czy rumunach

Gość gość
może lubi seks? Zazdrościsz jej?

Gość gość
Tumanie ludzie wyedukowani wiedza ze istnieje cos takiego jak antykoncepcja i nie kazdy seks musi konczyc sie ciąza serio jestes az tak glupia i myslisz ze jak ktos ma jedno dziecko to tylko raz w zyciu uprawial seks?az szkoda liter na ciebie zamiast marnowac czas w necie zacznij sie uczyc bo bedziesz rodzic dzieci jedno po drugim az padniesz trupem

Gość gość
@gość dziś Panie doktorze, ja bardzo chetnie wyjde za pana za maz. I bardzo lubie dzieci, wiec chcialabym ich miec przynajmniej troje.

Gość gość
Ja mam sąsiadkę, ma 25 lat, czworo dzieci, każde z innym. Najstarsze ma 6 lat, następne 5, później 3 i jakieś 8-9 mcy. Poznaje faceta, po 2 czy 3 mc zachodzi w ciążę, rodzi, facet ja zostawia, poznaje następnego, zachodzi w ciążę, rodzi, facet ja zostawia. Dziś ja widziałam z nowym facetem więc niedługo będzie piąte. Żeby nie było, że dziewczyna z patologii, matka i ojciec porządni, pracowici. Znam ich od zawsze, złego słowa nie mogę powiedzieć. Tylko ona taka.........

Gość gość
Cwaniara bedzie zyla z alimentow i 500+ innego logicznego wytlumaczenia nie ma kazda normalna kobieta jak raz zostanie samotna matka to pozniej zastanawia sie nad kolejnym zwiazkiem a nie rodzi kazdemu facetowi dzieciaka

Gość gość
Pierdzielicie głupoty...gdyby wszyscy ludzie byli rozsądni, to nie byłoby żadnych problemów, nieszczęść itd. Niestety większość społeczeństwa nie myśli logicznie,tak było, jest i będzie, nic tym się nie da zrobić.