Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W klatce obok mieszka krówsko rozpłodowe, dopiero urodziła i znowu w ciąży jezu

Polecane posty

Gość gość
do gość dziś - nie sztuką jest się pieprzyć i rodzić bachora za bachorem, to byle przygłup potrafi

Gość gość
Morze ona roci dzieci bo ma horom curkie !!! Tym bardziej jesli mufisz sze ma czydziesci czy lata.

Gość gość
Obleśne lochy z rynsztoku możecie owszem mieć jakieś wąty bo wiadomo są ludzie i ludziska jedni dbają inni mają . Ale czy naprawdę nie można napisać tego normalnie trzeba takim szambem :-o nie wiem kim wy tu jesteście , ale nie chciała bym was spotkać w realu bo od razu mi na myśl przychodzi karyna co potrafi tylko jedno zdanie JAK CY SIE COŚ NIE PODOBA TO CIE YEBNE W RYJ :-o

Gość gość
17 29 skąd w tobie tyle jadu skoro to nie sztuka to po co się tak irytować . Ja rozumiem jak dzieci głodne , zimne , bite to wiadomo że człowieka ściska . Ale ludzie bez przesady że Polska to takie patolstwo gdzie żyje sam margines :-o

Gość gość
Brat z bratową mają 3 dzieci i na tym nie poprzestają, zapowiadają, że w przyszłym roku powiększy im się rodzina. Warunki mieszkaniowe i finansowe mają b. dobre. To głównie bratowa tęskni za dużą rodziną, sama jedynaczka. Brat też nie jest przeciwny, a nasza rodzina nie widzi w tym nic złego. Brat pracuje, bratowa również, jedno dziecko w szkole, dwójka bliźniaków w przedszkolu. Uwielbiam ich pełen ciepła dom. Ja jeszcze nie mam dzieci, ale wkrótce i to się zmieni, również chciałabym taką liczną gromadkę, a mój wybranek zgadza się ze mną.

Gość gość
one tu piszą o tych matkach które według nich matkami być nie powinny i czytaj bo tu jest 100 % merytorycznej klasy na tym topiku tylko trochę szambem pachnie

Gość gość
Boże co za temat :-( co tu za patologia siedzi :-o

Gość gość
do gość 2017.09.12 - ta twoja bratowa wytrzymała jak cholera, nie do z***bania przez chłopa, najlepiej z nią do pługa i orać pole

Gość gość
no i dobrze małpiszonie cholerny zazdrosny co żal dopę ścisnął że kobita i do tańca i różańca i w pole Nie każda taka jak ty k***isko co się rozpada na ryj bo do zay*****a jeden krok nawet jak sobie doopę podcierasz to cię pewnie przerasta małpiszonico k****a :-o

Gość gość
Na tym temacie PRAWIE sama patologia...jak można wyzywac kobietę za to że ma 3 dzieci? Jesteście normalne? Czy chore jesteście??

Gość gość
Nikt nie wyzywa kobiet ktore daja sobie rade i stac je na dzieci to niech maja dziesiecioro problem w tych babach ktore nie mają co do gara wlozyc ale za to zrobily piatke dzieci kazde z innym i jeszcze daj im kase z mopsu albo caritasu

Gość gość
Niestety tak było jest i będzie że są marginesy i w rodzinach wielodzietnych i z jedynakami świata nie zmienisz

Gość gość
podnoszę temat na g****oburze :-)