Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W klatce obok mieszka krówsko rozpłodowe, dopiero urodziła i znowu w ciąży jezu

Polecane posty

Gość gość
Tu nie chodzi o myslenie kazdy w zyciu ma problemy to jest normalne ale jak ktos ma piecioro dzieci kazde z innym albo nie ma pracy rodzi kolejne dzieci zyje z zapomogi albo kradziezy to jak go nazwac zwykła patologia i tyle na dodatek jeszcze ządaja od tych normalnych pomocy chociaz nic im sie nie stalo sami sobie tak nasrali w zyciu najlepiej daj im dodatek rodzinny 500+ na kazde dziecko ubrania z caritasu jedzenie z mopsu zachowują sie jak paniska a zwykły kowalski tyra codziennie od 8-16 chyba tylko po to zeby placic na nich podatki a jak zostawi na chwile rower przed drzwiami to patole ukradną zgłosisz na policje to niska szkodliwośc wychodzi na to ze bardziej kalkuluje sie byc patologią bezrobotnym złodziejem i dzieciorobem

Gość gość
Popieram jezeli mam juz placic podatki to na emerytow ktorzy pracowali cale zycie a na starosc dostaja nędzną kase ale dlaczego mam utrzymywac nierobów albo cudze dzieci za 500+ jak cie nie stac na dziecko to go nie rób śmieszy mnie jak słysze ze za 500+ ktos kupi dziecku buty??jak go nie stac nawet na buty to o czym ta rozmowa a kurtke za co kupi a jedzenie inne ubrania ksiazki do szkoly plecak wymieniac mozna bez konca a tu zero refleksji bo taka osoba robi kolejnego dzieciaka chociaz nie ma co do przyslowiowego gara wlozyc zamiast zrobic cos ze swoim zyciem poszukac pracy cokolwiek to jedno co maja w glowie zeby sie bzykać na to czas zawsze znajda

Gość gość
Zwrociliscie uwage na to ze im wieksza bieda i margines tym wiecej dzieci wyksztalceni dobrze ustawieni ludzie maja jedno dwoje (sa wyjatki ale zazwyczaj maja malo dzieci) za to na wsiach zabitych dechami albo w patologicznych środowiskach dzieci maja po pięcioro co tam ze nie ma co jesc ze mlodsze dzieci nosza podarte buty po starszych rodzą ile wlezie

Gość gość
Zawsze tak bylo to widac nawet po cyganach utrzymuja sie z kradziezy albo żebractwa a dzieci potrafią miec z 8 do szkoly ich nie wysylaja wiec rosną kolejni złodzieje my mamy problem a oni mają to w d***e a jak ktos powie ze tak nie powinno byc to od razu uslyszysz ze jestes rasistą

Gość gość
nie potraficie czegoś zrozumieć to tak sobie tłumaczycie ? Ja mam w sąsiedztwie kobitkę zadbana , szczupła każdemu by pomogła taki dusza człowiek ma pięcioro dzieci najmłodsze ma teraz 4 lata. Mąż tej kobiety bardzo pracowity , uczynny taki super facet Oni nie piją , nie palą dzieci wykochane grzeczne. Ani bogacze ani biedy nie ma i nigdy nie było (podkreślam że za wasze 500 plus jak w ogóle biorą bo mnie to nie interesuję żyją raczej od niedawna ) I zawsze u nich było ciepło rodzinne i super dom , ale mamy w kamiecnicy takich ludzi jak autor tematu kobieta im schodzi z drogi jak może nigdy ani wózka nie zostawiła dzieci na dwór na chwilę nie może wypuścić przed dom jak z nimi nie jest bo do nastolatków potrafi policje debil zawołać jak czekają na mamę koło auta żeby zakupy do domu wnieść A ten sąsiad że jak se nar****** to niech sama k***isko zakupy nosi za moje 500 Strasznie mi szkoda tej kobitki widzę jak przez te 500 ludzie zamienili jej życie w piekło , a jak widać po jadzie lejącym się z ust autora tematu Polak potrafi :-(

Gość gość
No i jeszcze to jezu na końcu z małej litery ech I u nas przez taka pacanice dziewczyna w czerwcu żyły sobie podcięła potem była 6 tygodni w szpitalu psychiatrycznym tak ją ludzie skończyli bo miała 4 dzieci teraz babcia się dziećmi zajmuję bo facet za granica robi i tam świadczenia bierze Ale dziewczyna 32 lata i skończona :-( POLACZKI co niektóre to POLACZKI

Gość gość
a po co się poddawać bo jacyś ludzie dokuczają bo 500 plus dostawała?słaba psychicznie to od byle czego będzie podcinać żyły.ja też nie mam lekko ale nigdy się nie poddam.po moim trupie!

Gość gość
dla takich ludzi jak tu piszą to najlepsze tematy to np. Jak tej matce piątki dzieci , czworo utopiło sie w Warcie . Autorka to czyta i z uśmiechem na buzi no 4 gówniaki mniej i tak za każdym razem jak dziecku dzieję się krzywda jeden zero dla autorki bo gówniaków coraz mniej Jak mniemam autorko piszesz gówniaki to mamusia nauczyła cię tak mówić na dzieci TO Ja cię uświadomię że poprawnie mówi się dzieci jak coś dzieci :-)

Gość gość
a po co się poddawać bo jacyś ludzie dokuczają bo 500 plus dostawała?słaba psychicznie to od byle czego będzie podcinać żyły.ja też nie mam lekko ale nigdy się nie poddam.po moim trupie!

Gość gość
Aco was to obchodzi że ma 10 dzieci .głupi polacy zawsze będą zajmować się cudzym życiem a nie swoim.bije od was nienawiść czyżby sami jesteście nieszczęsliwi że tak jadem plujecie?

Gość gość
9 42 oj nie była słaba , ale gówniarz jedynak co mieszka na górze z mamusią tak ją wykończyli , że ja bym też nie dała rady łącznie że lali im sikami po elewacji na okna z góry . Ten gnojek ją wyzywał raz kopnął wózek tak że sie przewrócił z dzieckiem , ale policji nie wołała bo ją ta wariatka zaczęła straszyć że ona ma wysoki urząd w pracy i ją skończy W sumie to Tej baby każdy w kamienicy się boi a jej synalek taki s*******nek brak słów

Gość gość
Autorko rozpłód rozpłodem ale z opisu wyglądu kobity której nienawidzisz wynika że jesteś karłem z wielgachnym dupskiem i cycorami

Gość gość
Nie rozumiem w czym masz problem? Na twoim utrzymaniu chyba nie jest, więc ci Co Ci do tego. Niech rodzi tyle dzieci ile zapragnie. Żyjemy w wolnym kraju, myslalam, że panuje tolerancja, pomyliłam się. Ciągle na kogoś za coś ludzie najezdzaja zamiast pilnować wlasego nosa. I co właściwie ma do tego jej wygląd? Ciekawe jak Wy wygladacie pewnie co drugi/ga z was ,albo pryszczata geba, albo bez przednich zębów. Makijaz wam nie pomoze pryszcze i tak widac, a przeswity między włosami nie zamaskuje blond kolor:D

Gość gość
aurorko czy ty posiadasz gówniaka ?

Gość gość
jak się nazywasz autorko skoro jesteś dorosłym gówniakiem Masz zatem na imię szambo , szambiara ?

Gość Cleo1976
A co Wam do tego, głupie baby? Utrzymujecie te dzieci, czy jak? Jak ktoś nie ma własnego życia, nadmiernie zajmuje się cudzym.No, i ten język:"krówsko", "pokraka"...Naprawdę sądzicie, że jesteście lepsze od tych kobiet? Szczerze mówiąc, nie sądzę.

Gość gość
no one tak uważają że utrzymują te kobiety bo dzięki nim w Polsce jest 500 plus na które płacą podatki :-D ciekawe ile pancie zarabiają sądząc po tak zgrabniej i przyjemnej formie rynsztokowego slangu to same prawniczki i doktorki :-D tu piszą :-D Boże ile w ludziach jest JADU że się nim nie krztuszą :-o

Gość gość
9:45 nic nie zrozumialas mnie nic nie obchodzi ze ktos ma 10 dzieci do chwili az to nie włazi na moje zycie jak pod moimi drzwiami nie wydziera sie pięcioro z nich a pozostale płaczą jak na klatkach nie ma syfu bo mamusia poustawia tam pięc wozkow trzy rowery dziesieć piłek dwie hulajnogi szkoda ze tu nie moge dac foty co ta baba z mojego bloku wyprawia jak sobie nie radzi to po co tyle narodzila ?reszta bloku oczywiscie ma sie dostosowac najlepiej wnosic i wynosic wózki po schodach co ona męza nie ma przeciez narobil dzieci niech teraz sie nimi zajmuje i nie chodzi tu o dobre wychowanie ja bym chetnie pomogla ale babsko ewidentnie szuka frajera ostatnio bylo to samo wyszlam z psem a ona zatrzymala mnie pod blokiem powiedziala ze na chwile musi wrocic do domu i zebym zerknela na jej dzieci zanim sie odezwalam to juz biegla w strone klatki jakby to bylo oczywiste ze sie zgodze mialo jej nie byc chwile wrocila po 40 minutach i podziekowala mi bo miala czas zeby obrac i wstawic ziemniaki?!?! Nosz curwa przez idiotke spoznilam sie do dentysty 20 min ale co ją to obchodzi pod sklepem robi ten sam numer znajduje jakas starsza osobe albo znajomą z osiedla i mowi zeby popilnowac dzieci bo ona tylko na chwile wejdzie do sklepu a wraca po godzinie obladowana siatami i udaje glupią

Gość gość
Cleo to ze sie wsciekasz nie zmieni faktow jezeli ktos nie ogarnia wlasnego zycia nie powinien rodzic co roku kolejnych dzieci

Gość gość
Nam sie nie wydaje ze utrzymujemy bezrobotnych i dzieciorobow (nie dotyczy to rodzicow ktorych stac na to zeby miec piecioro dzieci chodzi o tych ktorzy nie maja kasy na nic a rozmnazają sie jak obłakani) myslisz ze skad panstwo ma kase na dodatki rodzinne i 500+

Gość gość
500+ to nic innego jak zapomoga dla rodzin ktore nie maja kasy ustalmy fakty od zawsze branie zapomogi bylo wstydem a nie powodem do dumy

Gość gość
Takie baby powinno się sterylizować, a dzieci odbierać zaraz po urodzeniu. I koniecznie gonić do pracy, przymus pracowania, albo dzieciaki do bidula, a ona z gachem na bruk. I odbierać dzieci wszystkim tzw. nieudolnym wychowawczo, co to matka dzieciom zapomni śniadanie dać do szkoły albo ciuchy wyprać, bo to ją przerasta. Jak niezdolna do macierzyństwa, to jajniki i macicę wek, będzie jednej rozpłodowej mniej.

Gość gość
ja mam piątkę i uważam że nigdy mnie nie będzie na nie stać bo nie jestem w stanie spełnić ich żądań , zachcianek itd. itp. Ale jak patrzę po dzieciakach takich gdzie jest jedno , dwoje to uważam , że moje najgorzej nie mają :-) tak , że zależy co dla kogo jest wszystkim Mnie na wszystko nie stać , a na pewno nie kupie najcenniejszych rzeczy zdrowia , życia, miłości i przyjaciół nie kupię ich mam :-p Tak , że plujcie sobie na nas wielodzietne ile chcecie ja nie wiem o jakiej grupie społecznej wy tu mówicie , ale raczej o marginalnej :-) a wiadomo margines jest w każdej grupie społecznej i wśród lekarzy i polityków też się może zdarzyć co nie znaczy , że autorka ma prawo pisać na DZIECKO GÓWNIAK

Gość gość
ale musisz mieć pochwe rozwaloną :D koń musi cie posuwac teraz chyba ze chlop ma min. 25 cm :D

Gość gość
ale małpiska rozkładają giry

Gość gość
do gość wczoraj - jeżeli będziemy utrzymywać bachory takim idiotkom to na pewno będzie to nas obchodziło, ja teraz jak widzę,że dziecko jest nie dopilnowane, np. chłodni a ma bluzkę z krótkim rękawem itp. to zaraz dzwonię na policję, dam im teraz popalić , za nasze pieniądze mają chodzić jak w zegarku i dziękować nam, że się narodziły

Gość gość
Za Twoje pieniądze? Moje dzieci są np.utrzymywane za Moje pieniądze. :)

Gość gość
fuj jaki zboczeniuch tu pisze o końskich f****ch i pochwach weź się lecz człowieku bo jakiś socjopata z ciebie . Nie wiem jak wy , ale ja zgłoszę temat na policji biorę laptop i do dzieła a nóż może się to trolstwo ukróci na kafe dzięki mnie :-)

Gość gość
gość dziś ale małpiska rozkładają giry nnnnnnnnnnn nie denerwuj sie to niczyja wina że w ciebie nie ma kto wsadzić :-)

Gość gość
do 14 26 nie wiem z jakiej ty jesteś grupy społecznej człowieku żeby napisać coś takiego w ogóle o czymś takim pomyśleć . jak jakieś moralne dno z jakiego ty pochodzisz domu że taki rynsztok z ciebie wystaje jak szambo fuj :-o