Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czerwiec 2018

Polecane posty

Gość gość
Klara na początku byłam ciekawa po tem nawet mi było ciebie żal a teraz uważam ze masz nie pokolei. Tętna nie ma beta rośnie jakby chciała a nie mogła. Dają ci do zrozumienia ze gowno z tego będzie i grzecznie i dosadnie (troll). Czekaj dalej az zacznie gnić i ci wyskrobią pół macicy i wtedy już żadnych dzieci nie będzie. Jakby wszyscy ślepo wierzyli lekarzom to populacja by się zmniejszyła o minimum 20%

Gość gość
Ost miesiączkę miałam 1.10 jak liczę 28 dni to mi wychodzi na 8 a jak aplikacja liczyła 33 uśrednienie to 13 Ola

Gość gość
ola to szybko ci ten test wyszedł bo dziś wg tego co piszesz to masz dopiero 26dc

Gość lenka0311
Gościu z 16:56 ja tez zrobiłam test jeszcze przed miesiączka . cykle 27-28 dni . test zrobiłam 25 dc i wyszedł pozytywny na drugi dzień beta już 98.

Gość niegość
Chyba jestem jedyną osobą w tym temacie, która nie robiła bety ;)

Gość gość
Miałam czułość 10 może dlatego ale kreska i tak jaśniejsza. Bety nigdy nie robiłam. A powinnam? Ola

Gość cyferka123
ja tez nie robilam bety. Dzisiaj mam kryzys, od wczoraj mnie glowa boli, wymiotuje jak kot. co zjem, wymiotuje :( Przestalam jesc, tylko woda. z pracy znowu musialam sie zwolnic wczesniej :/ dobrze, ze jestem chroniona. Generalnie czuje sie jak trup. blada twarz, zero sil, energii. zalamka :(

Gość gość
Jak byśmy wierzyli takim madralom jak tu to populacja zmniejszyłaby się o 50% hehe.

Gość gość
Idę o zakład z każdym i o każda sumę ze Klara poroni tzn właściwie to ona już poroniła tylko z niewiadomych przyczyn dalej chodzi w tej ciąży

Gość gość
dziewczyny które były już na wizycie u gin zlecił wam jakieś badania z krwi? jakie badania powinno się robić w pierwszym trymestrze trollu

Gość gość
Widzę że sobie zabawę z ludzkiej tragedii urzadzasz. Zakłady... Chodzę w tej ciąży dalej ponieważ na ostatnim usg obraz zarodek urósł i beta wzrosła. Żaden lekarz nie podejmie się przerwania ciąży w takim przypadku. Jeśli w ten poniedziałek nie będzie tętna wtedy dopiero podejmą decyzję o zabiegu. Na początku ciąży trzeba zrobić mocz, morfologia, glukoza, HBS, HCV, HIV, KIŁA, toksoplazmoza,różyczka. Takie ja miałam zlecone. Klara

Gość gość
W zasadzie to wszystko co masz w karcie ciąży. Toksoplazmoza i różyczka nie są obowiązkowe ale chociaż raz przy jednej ciąży radzę zrobić. Lekarze różnie zlecają w każdym razie trzeba się wyrobić w pierwszym trymestrze z tymi badaniami najlepiej do plenatarnych. Troll

Gość gość
Troll, jak już ktoś prędzej zasugerował- zaloz swój wątek, bo nie każdy chce czytać twoje mądrości, nie wiadomo skąd tę wiedzę czerpiesz, mnie osobiście nie podoba się jak piszesz o Klarze. Tu sa czerwcowe mamy a nie poradnia ogólna. Do widzenia

Gość gość
Troll najpierw pisał o "codzie" na który czeka Klara . A teraz badania plenatarnych. Dalej wytłumaczysz to słownikiem? Jeszcze kilka błędów znalazłoby się, żeby poszukać :D A niektóre dziewczyny same chcecie wiedzieć coś od tej osoby więc nie zaśmiecać tu postami Trolla Wszechwiedzacego. Pytania są w porządku ale niektóre odpowiedzi nie . Tyle w temacie.

Gość gość
Tak na marginesie to moje posty są te które są podpisane troll. Najwyraźniej jest tu ktoś jeszcze lepszy ode mnie kto jedzie równo po Klarze. Widzę ze niektórym tu ładnie żyłka skacze ze niektórzy kierują do mnie pytania. Nie wiecie ze w ciąży nie można się denerwować :D śmiesznie czytać niektóre z was jak czepiają się pisowni tak tylko po to żeby czegoś się uczepić. Nie macie za bardzo czego się czepić co do odpowiedzi na pytania wiec tu się uczepiliście. Wiedzę mam i tu was boli a mnie śmieszy :D zaraz tu będziecie chciały czystkę zrobić i wywalić trolla innych gości widzę ze są tu tez mamy na listopad na lipiec. Jak chcecie pisać tylko z wybranymi to załóżcie sobie grupę. Tu pewnie znowu popisze się wiedza: forum jest anonimowe i ogólnodostępne jakby ktoś nie wiedział hahaha Troll

Gość niegość
Ja toksoplazmoze miałam zleconą przez lekarza już na etapie planowania ciąży. Zrobiłam wtedy też różyczkę sama z siebie. No i niestety toksoplazmozy nie przechodziłam, więc będę musiała powtarzać wyniki w trakcie.

Gość gość
Najlepiej cię ignorować kobieto, ja ci wiedzy nie zazdroszczę po prostu widzę cię jako kobietę która być może nie może mieć dziecka i wiedza nagromadzona przez lata teraz ci sie przydaje lub po prostu masz nadmiar wolnego czasu i wypisujesz tu swoje mądrości.

Gość gość
To oczywiście tylko moje zdanie bo celebrytka chroni swoją prywatność

Gość gość
O to druga rzecz która mnie bawi :D ze niektórzy zachodzą w głowę kim jestem. Jak mi się nie znudzi pisanie w tym wątku to może kiedyś wam powiem :D chociaż i tak nie będziecie wiedzieć czy napisze prawdę. Puki co mogę ci napisać ze PUDŁO! Nie trafiłaś :D troll

Gość gość
Ja to widzę jako osobe, która wiedze ma od wujka Google :)

Gość gość
To teraz nie ubliżylas mi tylko tym wszystkim dziewczynom co zadają mi pytania. Czyli ze co żadna z nich nie umie wpisać pytania w wyszukiwarkę? Troll

Gość gość
Zacznijmy od tego ze nikomu nie chciałam ubliżać tylko napisałam swoje spostrzeżenia :)

Gość Cyferka123
Ja tam nawet polubilam naszego trolla, ma na pewno duza wiedze. Moze jest po studiach medycznych? A moze tez ma termin na czerwiec?

Gość Cyferka123
Tylko jest bezposredni. A co do Klary, dziwna jest jej sytuacja, niejasna, i z tym tetnem bylo nie ma? Mysle, ze Troll chce ja nastawic na najgorsze. Ale nie dziwie sie, ze klara wierzy do konca.

Gość Lisssaa
Dziewczyny, a Wasze rodziny już wiedzą o ciąży? Rodzice itp? U mnie pierwsze dowiedziały się bliźniaki :)

Gość Lisssaa
Tzn. poza mężem - wiadomo :P Potem rodzice i rodzeństwo, a reszta rodziny CHYBA nie wie.

Gość cyferka123
u nas rodzice, kilku znajomych. Mój jakby mógl to by się pochwalił całemu światu. Ja jeszcze chcę poczekać! I muszę go powstrzymywać.

Gość lenka0311
U mnie jak ktoś zapytał to potwierdzilam. Sama się nie chwalę. Chce poczekać :) jak dziś samopoczucia? U mnie rano pojawil się jakiś różowy śluz, ale tylko przy podcieraniu i teraz już śladu po tym nie ma . wczesniej tez tak raz już miałam ale na wizycie wszystko było w porządku.

Gość gość
dziewczyny kto ma w najbliższym czasie usg z czerwcówek?