Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czerwiec 2018

Polecane posty

Gość Lisssaa
Ja pamiętam z poprzedniej ciąży taki moment (właśnie na początku), że nagle minęły mi wszystkie objawy! Senność, mdłości i co najgorsze nawet ból piersi zniknął! Lekarz powiedział wtedy, że to normalne i faktycznie było ok :) nie martw się na zapas.

Gość Cyferka123
Wg crl 7t1d wg miesiaczki 7t3d. Swiruje, bo w weekend odstawilam metformine. Ale naprawde inaczej sie czuje

Gość gość
cyferka to twoja pierwsza ciąza ,kiedy masz kolejne usg?

Gość gość
Cyferka wydaje mi się ze puki co nie panikuj. Jak z ciąża jest cis nie tak to zazwyczaj od samego początku są słabe objawy. Gorzej by było jakby ci się z dnia na dzień robili lepiej. A skoro było złe i nagle jest super to raczej nie powinno zwiastować nic złego. Ale oczywiście pamiętaj pierwsze 12 tyg to jest pół na pół troll

Gość gość
nie dokońca zgadzam się z trollem, w pierwszej ciaży miałąm słabe objawy ciążowe tzn brak mdłości ,wymiotów, senności ale od początku ich nie było tych objawów w pierwszym trymestrze i ciąza donoszona dziecko urodziło o czasie i wszystko ok

Gość gość
ewlinaewlina czekamy na wieści jak tam usg i jakie wymiary miało malenstwo

Gość gość
zgadzam się z gościem 11.11 u mnie praktycznie pierwszy trymestr bez objawów ciążowych i ciąża przebiegała prawidłowo za miesiąc poród więc jestem przykładam że niekoniecznie objawy ciążowe muszą być ale podkreślam nie miałam ich od początku tzn leciutkie w 7-8 tydziem mdłości nad ranem -listopadówka

Gość gość
Gość 11.11 przecież nigdy nie napisałam ze jest to reguła ze skoro nie ma objawów to z ciąży nici. Ogólnie powszechnie jest przyjęte ze ciąże bezobjawowe są bardziej narażone na utratę. W przypadku ciąż nigdy nie jest tak ze zawsze u każdego jest tak samo. To są ogólne stwierdzenia ze w większości przypadków tak jest a nie ze u wszystkich troll

Gość gość
To tak samo jakbyście powiedziały ze bliźniaki zawsze się rodzą przed czasem. W większości tak jest ale są przypadki donoszenia do końca. Tak samo było u was

Gość gość
znam osoby które nie miały objawów a ciąża donoszona a znam nawet dużo więcej osób z objawami mocnymi na początku ,potem poronienie do 12 tygodnia wiec nie ma reguły że ciąża bez objawów na początku to już jest skazana na niepowodzenie -listopadówka

Gość lenka0311
Cześć dziewczyny ? Jak wasze samopoczucia dzisiaj ? Pogoda okropna . Ewelina ja tez jednak dziś mam wizytę A nie jutro.

Gość gość
lenka który u ciebie tydzień i dzień ciąży?

Gość lenka0311
6tydz+6 dzisiaj.

Gość Cyferka123
Sorry, ze panikuje. Tak, moja pierwsza ciaza. Mieszkam w Uk, wiec kolejna wizyta u poloznej 22 grudnia. A co do USG, czekam na list. Ale pewnie nie wczesniej, niz za miesiac. Dzisiaj tez sie lepiej czuje, eh.

Gość Cyferka123
I piersi tak naprawde do tej pory mnie nie bola. Sa tylko delikatnie obrzmiale. Wiem, ze kazda dziewczyna ma inaczej, ale wiekszosc ma bolesne od poczatku

Gość gość
Cyferka jeśli masz opiekę medyczna w UK to chyba wiesz ze dla nich ciąża jest od II trymestru. W pierwszym ratują ciąże tylko wtedy jak jest to któraś z kolei po wielu poronieniach. Pisze to dlatego ze musisz być świadoma ze na tym etapie nie bardzo się tobą zajmą. Ale z tego co piszesz ciąża rozwija się prawidłowo i nie ma co panikować. Pisze to ja troll a wiesz ze ja nie pocieszam. Jedyne co mogę ci doradzić jeśli bardzo się denerwujesz to kontroluj betę ale osobiście uważam ze szkoda kasy.

Gość Cyferka123
No wlasnie niestety wiem, selekcja naturalna

Gość Cyferka123
Pierwsze usg robilam prywatnie w polskiej klinice, bo tutaj to niedoczekanie. Dzielki mimo wszystko Trollu! Musze byc dobrej mysli!

Gość gość
No to zagwozdka dla Trolla. Byłam dziś na kontroli. Obraz zarodka poleszył sie. Tętno nie wykrywalne. Beta w środe 8500 a dziś 13500. Jaka diagnoza? Klara

Gość gość
klara jesteś w 9 tygodniu i 1 dniu wg OM dziś -ty powinnaś chyba wiedzieć co dalej skoro jesteś po diagnozie i konsultacji gin

Gość gość
Lekarze kazali przyjść za tydzień ( Ale oni przecież się nie znają...) Owulacje miałam 13 września. Liczyłam na jakies"mądrości". Klara

Gość gość
Klara No już ci wcześniej pisałam ewentualna jedna opcje o bliźniaku którego nie widać. Czasami jest to nie do sprawdzenia a wtedy beta szaleje raz rośnie raz spada i inne cyrki troll

Gość gość
Ale nie rozumiem jednego 9 tydz obraz się poprawił to gdzie tętno?

Gość EwelinaEwelina
Serducho bije. 8 mm :)

Gość lenka0311
Jestem po wizycie . Serduszko pieknie bije. Idealnie zgrane tygodnie 6+6. Wszystko jest ok. Jedynie glukoza do powtórki . i reszta badan do zrobienia. Odetchnelam troszeczkę :)

Gość gość
Ewelina to fajnie. Klara jeśli to ty piszesz a nie ktoś się podszywa to co ci lekarz powiedział dokładnie zarodek jest ale nadal bez tętna? W 9 tyg? Przecież nagle nie ożyje. Może sprzęt do d**y. Za dużo u ciebie jest nie dopowiedziane. Troll

Gość lenka0311
Ewelina super ze i u Ciebie jest wszystko dobrze :) u mnie 8,7 mm

Gość gość
Klara to dobre wiadomości czy źle? Ja tego nie kumam ;/ Ewelina superrrr :* gratuluję Ile rośnie zarodek na dzień? Zaskoczyło mnie Twoje 8mm, mój miał w piątek 0,21mm

Gość gość
Jeśli tętno było i znikło do tego takie dziwactwa to nie trzeba być trollem żeby wiedzieć ze coś jest nie tak albo to faktycznie nie jest wpis Klary. Mnie tez się to ni kupy ni d**y nie trzyma