Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikizalna

Ktoś chętny do wspolnego odchudzania ?

Polecane posty

Gość kikikizalna

Szukam osoby, z którą mogłabym pisać, wspierać się codziennie i motywować do schudnięcia. W tym roku mam studniówkę, ale nie umiem sama siebie pilnować w sprawach diety i ćwiczeń. Ktoś chętny ? ;)

Gość kikikizalna
Żeby móc kontaktować się prywatnie i mieć wsparcie w drugiej osobie, bo wiem, że tak jest o wiele łatwiej gdy ktoś cię goni do pracy :D

Gość gość
chcesz się ****ać i szukasz pretekstu,po co te gierki,podaj wymiary,namiary a może się dogadamy

Gość gość
Po co się odchodząc,jesteśmy ludźmi,i tak będzie ochota na to czy na tamto,i tak waga wróci, albo nabawisz się chorób związanych z anemia,osteoporoza,czy zniszczysz jakiś narząd. Ewentualnie od białka nadmiaru dostaniesz kamieni w nerkach które trzebabedzie usunąć operacyjnie.Ja się odchudzalam,i mówię jak jest,schudłam parę kilo kosztem zdrowia

Gość gość
gość dziś po to się odchudzać, zeby nie byś grubasem, co jeszcze bardziej zagraża zdrowiu i zyciu niż dbanie o wagę.

Gość kikikizalna
Chciałam znaleźć chętną do wspólnego odchudzania, bo bardzo mi na tym zależy, ale nie umiem sama tego zrobić i wiem, że nie ja jedyna mam taki problem, ale jak zwykle każdy zostawia swoje 5 groszy nie na temat. Szkoda.