Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odwiedziny 5latki u kolezanki

Polecane posty

Gość gość

Witam, corka została zaproszona do domu koleżanki z przedszkola. Proszę o informacje czy w przypadku dzieci w tym wieku zostawiacie maluchy na te powiedzmy 2 h w domu koleżanki czy zostajecie razem u danej rodziny?

Gość gość
Zostajemy :) Inni rodzice, którzy przychodzą do nas też zostają, więc jest to przetestowana praktyka :) Robimy ciasto/kawę/pijemy winko - bawimy się równie dobrze jak dzieciaki ;)

Gość gość
Nie zostaje. No chyba, ze rodzice tego dziecka sa ze mna zaprzyjaznieni. Sama tez.nie cierpie, jak corka umowi sie z kolezanka i ta przyjdzie z mama i siedzi u mnie.

Gość gość
Dziekuje za odp. Ja z mama tej dziewczynki sie nie przyjaźnie, wiec rozumiem ze standardem jest zostawienie malej na czas zabawy?

Gość gość
Ja odkad pamietam to corke zostawiam. Czesto zatrzymuje sie pol godziny, jesli rodzice kolezanki zapropopnuja kawe to wypije, pogadam, ale pozniej wychodze i wracam o umowionej godzinie.

Gość gość
Również zostawiam. Wracam o umówionej godzinie po dziecko. Chyba, że to moja koleżanka a córka czy syn bawią się z jej dziećmi, to zostaje na kawie jak zaprosi i na pogaduchy.