Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jako jedyna kobieta w dziale nie mam fejsa i jestem olewana i wysmiewana

Polecane posty

Gość gość

Koleżanki przesyłają różne wiadomości dotyczące pracy na fejsa'a wiedza ze ja nie mam Pytam czemu nic nie wiem o dacie szkolenia i innej waznej informacji a one mowia:"zaloz w koncu fejsa to bedziesz wiedziec wszystko." Albo sugeruja ze same mi go zaloza bo powinnam miec jak wszyscy. Zauwazylam,ze jestem na boku i olewana ,bo one wszystkie na fejsie ciagle pisza do siebie.

Gość gość
Miałam dokładnie tak samo tyle że na studiach, do nikogo nie docierało że nie potrzebuje się uzewnętrzniac w internecie. W końcu się złamałam i założyłam profil ale taki bez zdjęć i informacji osobistych, tylko do kontaktu z ludźmi z uczelni.

Gość gość
A ja nie mam i nie będę miała. Nie mam potrzeby zaglądać każdemu do d**y.

Gość gość
Bo marz horom curkie.

Gość gość
To załóż fejsa i będziesz wszystko wiedziała. Proste. Fejs jest wygodnym, szybkim i użytecznym narzędziem do komunikowania się. Nie musisz mieć na nim znajomych (w tej sytuacji tylko kolezanki z pracy), nie musisz dodawać swoich zdjęć, możesz go używać jako narzędzie pracy. Tak samo jak maila...

Gość gość
Gość 17:51: idź do psychiatry! I w*********j stąd!

Gość PicsAndMe
Ja bym nie wytrzymał bez społeczności. Jestem bardzo seksualną osobą uwielbiam oceniać, oglądać i pisać czy flirtować z osobami , które mi się b.podobają lub ja im. XX wiek minął. Ludzie są wolni, każdy robi co lubi. Nie chcesz mieć znajomych Twój wybór, każdy ma na ten temat swoje zdanie i drugi człowiek powinien to uszanować. MarKiss1988

Gość bojka33
Tez lubię oglądać mężczyzn szczególnie z ładnymi tyłkami i klatka. To jest moje fantasy. Sama boję się krytyki. Jestem ciut utyta, ale pociągam kolegów :) mam nadzieje!