Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dla każdego kolegi kawa to kawa , a nie randka.

Polecane posty

Gość gość

No muszę się podzielić dzisiejszym przeżyciem. Otóż mój nazwijmy go kolega, kilka miesięcy temu zaprosił mnie na kawę. A ponieważ zupełnie nie przypadł mi do gustu , żeby go nie za bardzo nie zranić bo w końcu był moim kolegą , powiedziałam , że nie mam czasu bo jestem bardzo zajęta pracą i takie tam, może następnym razem. Ale zawsze starał trzymać go na dystans i nie dawać żadnego powodu żeby zapraszał mnie kolejny raz. Minęło trochę czasu , aż tu parę dni temu , znów ów mój kolega zaprosił mnie na kawę . Jakoś tak wyszło ,że już nie miałam jak się wymigać od tego zaproszenia i uznałam, ok. kawa to kawa, kawa to nie randka. Spotkaliśmy się kawiarence w centrum miasta. Kolega starał się jak mógł, i wtedy zrozumiałam ,że dla niego to jednak chyba nie kawa , a randka. Tyle tylko , że dla mnie zupełnie nie. Zamówiłam kieliszek wina, oczywiście sama zapłaciłam, bo zasada jest prosta sama płacę gdy nie chcę mieć żadnych zobowiązań wobec kolegi . Wyszliśmy z kawiarni i okazało się, że kolega przyjechał swoim samochodem i chce mnie koniecznie odwieźć do domu . Właściwie to wcale nie chciałam żeby mnie odwoził , ale zaczęło padać , więc się zgodziłam. Kolega jechał najdłuższą drogą jaką można było jechać do mojego domu. Ale najlepsze rozegrało się na parkingu przed moim domem. Ja bardzo grzecznie i oficjalnie podziękowałam za odwiezienie i zaproszenie , a mój kolega w tym miejscu pyta kiedy się spotkamy następnym razem. Ja mu bardzo grzecznie, że ja to nie bardzo mam czas, a on do mnie, że on myślał , że ja go następnym razem na obiad zaproszę do domu, bo ludzie tak, robią. Więc jeszcze raz powtórzyłam mu , że nie jest w moim typie a umówiłam się z nim na kawę jak z kolegą , kawa to nie randka i że ja nie bardzo jestem zainteresowana. Kolega się mocno zdenerwował , trzasnął drzwiami samochodu wywinął pirueta swoim samochodem i odjechał w tempie strusia pędziwiatra. A napisałam to dlatego, że drodzy koledzy , nie każda kawa to już randka.

Gość gość
;) strus pedziwiatr mnie rozbawił:) hehe. Nie spotykaj sie z nim wiecej! bo mnie juz jeden przesladuje - tak go nienawidze, ze chyba to zglosze na policje:(

Gość gość
Nie przejmuj się, nie zrobiłaś nic złego. On zachował się jak idiota

Gość gość
I NIE DLA KAZDEGO PSA KIEŁBASA

Gość gość
tak tak :), tylko , że ja go jutro spotkam w pracy :).