Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyjanek421

Związek a sprawa dziewictwa kobiety

Polecane posty

Gość cyjanek421

Witam Mam takie pytanie od was.Co sądzicie o takiej sytuacji gdy jest chłopak i dziewczyna i są wierzący dośc mocno i zaczynaja cos do siebei czuc tyle ze/ Kobieta wyznaje ze nie jest juz dziewicą bo zrobiłą to z poprzednim bo on nalegał i w koncu uległa ale było to z miłosci , natomiast chłopak nie chciał tego z ex , wolał poczekac na ta jedna jedyna i marzył o tym zeby i dziewczyna poczekała. i Teraz kwestia taka jesli chłopak jest wrazliwy to jak ma sobie z tym poradzic bo to napewno boli , bo jednak ten pierwszy raz zapamieta do konca zycia z kims innym nie bedzie tym jedynym , bo dziewczyna oddała to juz innemu. Jakie macie do tego podejscie

Gość 123she
Ja też jestem osobą bardzo wierzącą i myślę, że to wszystko zależy czy oboje czują, że to ta jedyna/ten jedyny, moim zdaniem prawdziwa miłość sprawia, że ludzie są w stanie pokonać różne przeszkody żeby tylko być razem. Przynajmniej liczę, że tak jest, bo ja niestety miałam tego pecha, że zostałam zgwałcona i mam nadzieję, że jak poznam tego jedynego to nie będzie to przeszkodą.