Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm podczas ćwiczeń

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy chodzę na siłownię, ćwiczę głównie na bieżni i rowerku stacjonarnym, sporadycznie na maszynach i wolnych ciężarach. Przedwczoraj spotkało mnie coś o czym nie miałam pojęcia, że może się wydarzyć... Podczas przysiadów na suwnicy dostałam orgazmu. Nigdy wcześniej nie doświadczyłam nic podobnego. Nie byłam podniecona, nie myślałam o seksie, bylam skupiona na ćwiczeniu a tu trach. Orgazm przyszedł z nienacka, był bardzo intensywny, nogi mi się mimowolnie ugięły... Szukałam w internecie i okazuje się, że to się zdarza. Jak wspomniałam ćwiczę już dłuższy czas i niegdy wcześniej mnie to nie spotkało. Czy któraś z Pań doświadczyła czegoś podobnego?

Gość gość
Ale to był Twój pierwszy orgazm na siłowni czy pierwszy wogóle???

Gość gość
Miałam coś podobnego. Podczas jazdy na rowerze, a dokładnie podjazdu pod górkę dostałam niespodziewanie silnego orgazmu. Musiałam sie zatrzymać, a jak zsiadłam, nie byłam w stanie ustać na nogach. Obok mnie zatrzymało się jakis dwóch rowerzystów i zapytali czy mi się coś stało. Wydusiłam tylko z siebie, że to chyba kolka. Ale to kurcze nie była kolka :-) . A jestem dobrze po 40-ce.

Gość gość
Zazdroszczę. Ja nie wiem co to orgazm. Podczas seksu jest przyjemnie ale nie ma efektu Wow.

Gość gość
A często się masturbujecie? I czy sxybko dochodzicie? Może to jest zależne.

Gość gośćwiedźma
Mnie zdarza się po założeniu nogi na nogę :D ale tylko wtedy gdy moja wyobraźnia jest sprowokowana do działania ;)

Gość gość
Wiedźma, potrafisz dojść przy użyciu samej wyobraźni!? Bez dotykania?

Gość gość
Wątpię czy ma to związek z masturbacją. Ja nie za każdym razem mam orgazm, czy to podczas drażnienia łechtaczki czy podczas penetracji.

Gość gość
Kobietki jesteście cudowne z tymi orgazmam,ja uwielbiam Wasze orgazmy.

Gość gość
Ja też Wam zazdroszczę . Macie łarwiej bo praktycznie wszędzie możecie sobie dogodzić. Może to i lepiej że faceci tak nie mają, ciężko byłoby ukryć plamę na spodenkach

Gość gośćwiedźma
Używając tylko wyobraźni potrafię dojść na samą krawędź, a lawinę wywołuje zaciśnięcie ud, czy jakikolwiek ruch.

Gość gość
Wiedźma to musisz mieć bujną wyobraźnię- zresztą jak ja. Jak się czasem tak nakręcę to wystarczy że go na moment wezmę do ręki i już wystrzela. Ake jednak wziąć go muszę i te parę ruchów wykonać. Tak całkiem bez dotyku nie potrafię. To musi być bardzo ciekawe.

Gość gośćwiedźma
No tak, w sytuacji gdy bierzesz do ręki załatwiasz sprawę szybko i sprawnie. Ale w kontaktach z kobietą już tak różowo nie jest :D

Gość gość
Ja się nie masturbuję. Kiedys próbowałam i już prawie miałam wrażenie że było i dalej zonk.

Gość gość
A skąd wiesz?

Gość gość
Gościu 14.12 - masz typowe objawy eiaculatio praecox czyli dysfunkcję polegająca na przedwczesnym wytrysku. A próbowałeś kiedyś kobietę zadowolić ?

Gość gość
Koleżanko nie wolno się poddawać! Jak raz Ci się uda dojsc to potem bedzie latwiej i przyjemniej. Jak chcesz to chętnie Ci w tym pomogę.

Gość gość
Zawsze zadowalam swoją kobietę. Fakt że szybko dochodzę ale zaraz mogę drugi raz i jest wtedy znacznie dłużej.

Gość gośćwiedźma
Jak kobieta zadowolona, to najważniejsze ;) Gdyby tdpwawd ona była zwolenniczką szybkich akcji, to bylibyście dobrani idealnie ;)

Gość gość
No byłoby wtedy idealnie ale nie jest. Ona potrzebuje długo. Muszę ją łechtać językiem co nijmniej kilkanaście min. A jak jest u Ciebie Wiedźma?

Gość gośćwiedźma
Pytasz o dobranie pod względem możliwości i oczekiwań?

Gość gość
Tak. Czy jesteś zadowala Cię Twój mąż, facet, chłopak? Czy często musisz się zadowalać sama?

Gość gość
Zadowalam się sama wtedy kiedy chcę, nie odczuwam przymusu pod tym względem ;) Tak jak pisałam wcześniej, nie należę do kobiet nad którymi trzeba pracować godzinami :D Wolę szybkie akcje :p

Gość gość
Widzę że byśmy się "dogadali". Chyba tak samo lubimy ten sport. Masz ochotę popisać prywatnie przez @?

Gość gośćwiedźma
Robisz casting na kobietę swojego życia? :D

Gość gość
Ja to miałam orgazm na basenie, siedzieliśmy z narzeczonym i jeszcze kilka innych osób w jacuzi i któryś z panów delikatnie dotykał mojej pisi, podnieciło mnie to, udawałam że nic się nie stało ale narzeczony to zrozumiał.

Gość gość
Nie, prawdę mówiąc to często muszę się sam zadowalać ze względu na pracę w delegacji. A wiadomo że zawsze lepiej to z kimś niż samemu. Ponieważ swojej kobiety nie mogę do tego namówić to szukam tutaj kobiety takiej właśnie jak Ty Wiedźma.

Gość gość
Narzeczony pozwalał na to żeby inny dotykał c***isi? Wkładał c***alec?

Gość gośćwiedźma
Tak na prawdę nie wiesz, czy jestem kobietą jakiej szukasz ;) No a poza tym, ja szukam tutaj jedynie ciekawej rozmowy, gdy okoliczności ku temu sprzyjają ;)

Gość gość
do 15:14 pytanie Jak to robisz? Opisz nam.