Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja i moja ciocia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcę żebyście napisali co myślicie o mojej historii. Oczywiście jest to historia autentyczna, a nie jakieś wytwory mojej wyobraźni. Będąc dzieckiem (mając około 16-17 lat; aktualnie mam 23 lata ) rodzice często wywozili mnie do cioci na wieś ( ciocia miała wtedy około 30 lat) . Zawsze mi się podobała, ale oczywiście zdawałem sobie z tego sprawę, że to moja ciocia. Pewnego razu ciocia leżała na łóżku, a ja siedziałem można powiedzieć przy jej stopach. Dotykała mnie po brzuchu tymi stopami. Strasznie zaczęło mi się podobać i strasznie zaczęły mi się podobać kobiece stopy. Chciałem jeszcze częściej jeździć do cioci i zawsze wzrokiem zjeżdżałem na jej stopy i chciałem być przez nie dotykany. Pewnego razu znowu ciocia leżała i zaczepiała mnie stopami, pierwszy raz w życiu się spuściłem. Oczywiście ona o tym nie wiedziała. Nie będę dalej was tym zanudzał i opowiadał o każdym kontakcie tylko przejdę do konkretów. Po jakimś czasie zacząłem ocierać się k*****m o jej stopy, niby to przypadkowo itp. A to siadałem na łóżko jak ciocia leżała i kładłem sobie jej stopy na krocze, a to jakoś inaczej to robiłem. Ciocia musiała czuć że mi staje i wcale nie zabierała nóg, miałem wrażenie że jej też się to podobało. Któregoś razu jak ciocia spała, włożyłem mojego k****a pomiedzy jej stopy i zacząłem je posuwać. Spuściłem sie jej na stopy jak spała. Teraz z ciocią widuję się znacznie rzadziej. Minęło sporo czasu, czasem jadąc tam z rodzicami, siadam na przeciwko cioci i pod stołem zakładam sobie jej noge na moje krocze. Niestety cioci chyba głupio i się krępuje, że ktoś zobaczy i zabiera stopę. Moim marzeniem jest żeby ciocia mi zwaliła konia stopami. Myślicie że to realne ? Jak się ku temu przyczynić ? Przecież nie zaproponuje jej tego wprost. Czy myślicie że nie miałaby oporów ? Zaoszczędzcie sobie słów że to chore itd bo dobrze o tym wiem. Proszę o poradę.

Gość gość
może dodam,nieskromnie,że wujka też posuwam ale miedzy pośladki co znacznie wzmocniło więzy między nami i nieszczęśnik obiecał zapisac mi kozę stanisławę w spadku,co jest dla mnie szczególnym wyróżnieniem,ponieważ wujaszek i stanisława są bardzo ze sobą związani :-)

Gość gość
Na ch...j się podszywasz ?

Gość gość
brawo ty:-D

Gość gość
powiedzcie coś w moim temacie