Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orzeszkowapanna

Facet ciągle pisze o seksie

Polecane posty

Nie wiedziałam gdzie zamieścić ten temat,bo nigdzie nie pasuje. :D Poznałam ponad rok temu w siec***ewnego faceta. Na początku pisało się bardzo miło,kulturalnie i bez podtekstów. A teraz to jest praktycznie tylko jeden temat jak w tytule. Zależy mi na tej osobie, podoba mi się,chciałam się nawet z nim spotkać,ale on mi obrzydza coraz bardziej tą znajomość,bo ja bym wolała żeby takie tematy poruszało się dopiero na żywo. Dać sobie spokój z taką dziwną internetową znajomością?

Gość gość
Rok temu i wyscie się jeszcze nie spotkali? Przecież to jest strata czasu

Gość gość
Ale nad czym ty sie zastanawiasz? Przecież to jasne, że jemu się bzykać chce i albo dasz wreszcie d**y albo spadaj :D

ja na początku nie chciałam się z nim spotkać, bo to była tylko luźna internetowa znajomość, potem pomyślałam że może coś mogłoby z tego być,ale on zmienił zachowanie na bardzo obleśne. No to chyba powinnam spadać. :D

Gość gość
Znam taki typ ,tu tez taki bywa ugania sie za babami ktora latwa przechodzi na priv i tylko by pisal erotycznie wtedy jest przeszczesliwy :D a jak nie jest erotycznie to sie obraza i czepia sie o byle co :D

Gość gość z Paryża
Ustalmy fakty: "zalezy mi na tej osobie, podoba mi sie, myslalam ze cos z tego moze byc." To o gosciu z ktorym sie nigdy nie spotkalas?