Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyczyny braku powodzenia

Polecane posty

Gość gość
Moze nie przesadzaj z piciem żebyś zgona nie zaliczyła :p ale jakaś ilość na odwagę czemu nie :)

Gość gość
Akurat lubię pić, czyli swoją miną pewnie zmarnowałam wiele okazji... czasem ktoś tam się do mnie uśmiechnął, a ja uznałam dalej miałam kamienną twarz, zamiast się uśmiechnąć:D:D

Gość gość
A czemu na mnie lecą? Nie mogę się opędzić. Oglądają się za mną na ulicy, podrywają. Mam jednego chłopaka za drugim, sami przystojniacy, że koleżanki tylko zazdroszczą i każdy z nich mówi, że jestem seksowna, piękna i wyjątkowa. Osobiście uważam, że raczej piękna nie jestem, ale nigdy ich z błędu nie wyprowadzałam. Mam 25 lat, a wyglądam na maks 18. Jestem niska, mam wielki tyłek, prawie nie mam cycków. Mam cerę trądzikową i blizny po trądziku na twarzy. Nie ubieram się wyzywająco, żeby nie było. Lubię sukienki, spódniczki, ale takie do kolan, nie krótsze, dopasowane spodnie i luźnie bluzki i chodzę głównie w płaskich butach, więc nie o wygląd tutaj chodzi. Stawiam na brak uśmiechu, takiego luzu, pewności siebie i seksapilu.

Gość gość
Tylko pewnie i otoczenie muszę zmienić, bo pewnie większość facetów z mojego otoczenia już się do mnie zraziło i uśmiech nic nie da, skoro zawsze wszystkich odstraszałam. W necie na szczęście mogę spróbować.

Gość gość
klękaj do miecza na 1szej randce 🖐️

Gość Carycka
Tu chodzi o atrakcyjnosc. Wiem z autopsji. Zmien fryzure na bardziej kobieta, delikatny makijaz. Jesli nie zadziala, tzn że moze przyda sie bardziej spektakularna metamorfoza. Nie ma bata aby atrakcyjna pewna siebie babka byla niewidzialna dla facetow. Wiadomo ze mezczyzni to wzrokowcy

Gość Carycka
Do dosc 09:51, ale sie usmialam:)

Gość gość 10 34
Ale ja naprawdę wyglądam normalnie, ładnie się ubieram. Niestety zawsze mam pochmurny wyraz twarzy, więc w tym upatruję przyczynę.

Gość Carycka
Chcialas rady to ci napisalam. Ale widze że dalej tlumaczysz to inaczej, bo pochmurna twarz czy takie tam.... że niby wygladasz normalnie. Tu kolega teraz mi mowi ze masz chyba wyglad 3/10 I dlatego faceci na ciebie nie zwracaja uwagi. Zrozum to wkoncu. I zmien cos w wygladzie, idz do dobrego fryzjera, ladnie sie uczesz do pracy, zajrzyj na blog o makijazu jak teraz laski sie maluja, ubieraja. Zmien swoj dotychczasowy look. Dobrze ci radze

Gość gość 12 12
Owszem, możliwe że trzeba coś zmienić w wyglądzie, ale zrozum że nawet otyłe okularnice kogoś mają,

Gość gość
Poza tym odniosłam się też do innych postów, które ludzie pisali. Przecież nie rozmawiam tylko z Tobą.

Gość gość
Może być jeszcze inna przyczyna. Być może wydajesz im się za ładna. Prawda jest taka, że większość facetów boi się odezwać do bardzo atrakcyjnej kobiety, z góry zakładają że taka to musi być już zajęta. Jeszcze jak do tego masz poważny wyraz twarzy, to myślą że na bank dostaną kosza i nawet nie próbują. Często właśnie dlatego się zdarza że te przeciętne i grubaski mają facetów, a ładna, zgrabna, szczupła i ładnie ubrana jest wciąż sama.

Gość gość 13 47
Dzięki, ale za ładna to raczej nie jestem. Cieszy mnie przynajmniej, że nie wmawiasz mi, że na pewno jestem strasznie brzydka i okropnie się ubieram, jak jedna osoba powyżej sugerowała.

Gość gość
Nie znam prześlicznej laski, która nie mogła znaleźć z******tego faceta. Choćby nie wiem jak wyniosła, kapryśna czy nieśmiała była.

Gość gość 13 58
Ja nie uważam się za śliczną, tylko za przeciętną.

Gość gość
Ja też nie mam powodzenia i nigdy nie miałam. Z wyglądu jestem dość ładna, więc to nie o to chodzi. Jestem po prostu zbyt nieśmiała i przez to sprawiam wrażenie niedostępnej i wyniosłej. Nie patrzę ludziom w oczy i nigdy nie uśmiechnęłabym się do obcego faceta. W towarzystwie łapie mnie taki stres, że zapominam języka w gębie albo gadam jakieś głupoty, wychodzę na sztywniarę i nudziarę.

Gość gość
Owszem, możliwe że trzeba coś zmienić w wyglądzie, ale zrozum że nawet otyłe okularnice kogoś mają, x bo są łatwe albo zaciążyły w wieku 17 lat ze swoim gimnazjalnym big loveeeeee

Gość gość
Akurat jeśli nieśmiałość ogranicza do tego stopnia życie to uważam to za patologię nic z nią nie robić. Mało jest kursów, psychologów, książek, itp? Sama nie jestem nieśmiała i uważam kontrolną nieśmiałość za uroczą, ale są granice tolererancji. Przecież nad tym można pracować (ba, uważam że kobietom jest łatwiej).

Gość gość 15 01
Wcale nie zaciążyły. Sama znam otyłą dziewczynę, która ma 23 lata, wygląda na 30, nosi okulary i każdy uważa że ona jest brzydka, a jakoś wyszła pół roku temu za mąż i jakoś do tej pory nie ma dziecka.

Gość gość
moze jestes odpychajaca

Gość gość
powodzenie maja te ktore lubia facetow

Gość gość
kobiety powinny uwodzic facetow.

Gość gość
ja jestem niesmiala ale mialam przystojnych facetow

Gość gość 15 48
Jest różnica pomiędzy byciem nieśmiałą a odpychającą...

Gość gość
Czas założyć konto na jakimś portalu, może coś się w końcu ruszy:D