Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chciały byście zeby wasz facet miał większego czy wam wystarcza

Polecane posty

Gość gość
Zawsze biorę minimum cztery gałki

Gość gość
Tak się składa,że mam też 14.5 i jakoś kazda kobieta którą miałem twierdziła że duży i większego by nie chciały a miałem ich dużo więc po co pompować balonik

Gość gość
co mi masuje? wszystko

Gość gość
Tak mówią, bo inaczej nie wypada i przecież nic nie zmienisz.Ja sobie pompuję systematycznie.

Gość gość
Wystarczy tak jak ja isc do seksuologa i was uświadomi,że macie niczym nie podparte kompleksy też myslałem że mam małego a okazało się że jest powyżej średniej

Gość gość
"ja mam tyle i tyle i żadna kobieta nie narzekała" nawet ta z autostrady ci nie powie ale masz fiuteczka małego bo więcej jej nie odwiedzisz. Ty mówisz kobietom po sexie fuj ale masz obwisłe cycki lub takie małe ja wolę większe twoje mi się nie podobają. Puknij się w czerep. To że kobiety nie śmieją się z twojego wacka tzn że mają takt i są dobrze wychowane

Gość gość 13cm
wystarcza

Gość gość
Ci co mają 10-12cm to nie dość że natura im poskąpiła to jeszcze podkarpackie kobiety nie dają rady , musi być sucha jak wiór skoro mają ciasno. Ale są też dobre strony, każdej może wcisnąć w usta aż po same jaja :) i nawet się nie zakrztusi

Gość gość
Wolę jak mi dużego aż po same jajka wciska

Gość gość
15 to idealnie

Gość gość
To jak dyskusja nad tym co było pierwsze jajko czy kura.Zrozumcie jedno każda pochwa jest inna.Jednej wystarczy 12cm i koniec innej 19 tylko te 19 to już jest ekstremum. Ja jestem średniakiem wolałbym większego ale zdarzyło mi się że nie wchodziłem do końca bo kobieta była tak zbudowana. Inna była taka że nie czułem tarcia.Po co te dywagacje jak sprawa jest indywidualna dla każdego przypadku

Gość gość
jak dużego masz?

Gość gość
lepiej sztywne 13 niż pólmiękie18 albo 18 które po 40-tce już tylko na wspomaganiu

Gość gość
Ja mialam 5 facetow w lozku. Tylko jeden z nich byl jakis taki niezbyt duzy. Nie mam pojecia ile mogl miec ale bylo troche slabo. Inni podobnie do siebie chyba tak samo. Spoko. Jak wiadomo najlepiej mi w lozku z moim mezem i jakos tak trafilismy, ze jest idealnie do mnie dopasowany. Mezczyzni to zboczuchy heh. Uwielbiam czasami zejsc nizej i moj maz tez lubi jak biore go do ust do konca. Bardzo go to podnieca. Ja jestem bardziej tradycyjna nie az tak, ze seks milosc, romantyzm i inne bujanki w chmurkach ale lubie stabilizacje i stalego partnera w lozku. Nie nudze sie, ze tak powiem wrecz przeciwnie urozmaicam.

Gość gość
Mój znajomy trenuje wyciąganie fiuta pompką.Powiększył mu się.

Gość gość
I to prawda tez mam takie odczucia, ze wazniejsze jest to zeby penis byl sztywny, twardy. Misiem to wiele zdzialac nie mozna :/

Gość gość
Powiększa się na krótko trwale nie da się jedynie operacyjnie a to wiąże się z komplikacjami

Gość gość
Moj maz ma zdecydowanie za duzego i za grubego. Chociazby niewiadomo jak dluga i dobra byla gra wstepna to po seksie przez tydzien jestem obolala, mimo ze maz delikatny jest. Z innymi moglam sie bzykac kilka razy dziennie codziennie a z mezem raz na tydzien max bo po seksie z nim to tak jakby mnie w*****ało stado koni :o

Gość gość
No tak mam kumpli 40+ i co niektórzy już jadą na viagrze nie wiem jakie mają rozmiary ale jednego widziałem pod prysznicem i powiem że można wpaść w kompleksy ale co z tego jak gość już bierze od paru lat wspomagacze bo nie staje

Gość gość
To wspolczuje ci bardzo. My z mezem w jedna noc zaliczamy tak 3 razy. Wtedy juz nam wystarcza :D Nic mnie nie boli jednak :D nienawidze kryzysow gdy spada mi libido mozg by mogl ale du/pa nie chce. Mialam tak na poczatku ciazy no nic zero. Seks moglby nie istniec ale minelo :D na szczescie hehhe :D ja tam uwielbiam sie z nim kochac :)

Gość gość
Wez nie strasz moj maz ma 36 lat i narazie nie potrzebuje niczego. Wszystko ok. Jestem prawie 10 lat mlodsza od niego. Nie narzekam.

Gość gość
Dlatego uważam ze te 16cm jest idealne. Moj maz ma 22 :o Sama chcialabym ujezdzac go codziennie ale sie nie da :o a i do ust nie wejdzie caly.

Gość gość
Jak kobieta nie ma orgazmów pochwowych to nawet 20cm nic nie da

Gość gość
Ja jestem kobieta uprawiam seks juz tyle lat i szczerze ci powiem potrafie dojsc podczas penetracji jak rowniez podczas masturbacji lechtaczki. Nie odrozniam jakos tych orgazmow :/ nie wiem w czym roznica. Sa takie same. Zalezy tez wszystko od stopnia podniecenia. Czasem bylam tak nakrecona, ze wchodzil we mnie poruszal sie 3 razy i juz dochodzilam nawet nie potrafilam tego powstrzymac a czasem w ogole nie moglam dojsc.

Gość gość
Zawsze jak nie stanie jest w zanadrzu mineta dużo przyjemniejsza od kopulacji

Gość gość
Co za duzo to nie zdrowo to fakt :/ nie chcialabym takiego wielkiego.

Gość gość
Bo trzeba penetrując jedną ręką masować łechtaczkę a nie jechać ile się da przód-tył

Gość gość
O nieee dla mnie nie ma nic lepszego od penetracji. Jednak ta pipke trzeba od czasu do czasu jakby to powiedziec w pelni zapelnic. No coz a tylko facet potrafi to zrobic kobiecie swoja meskoscia. Daj spokoj myslisz ze dlaczego stare panny sa takie zdesperowane hehehe kobieta musi czasem poczuc cos twardego w sobie

Gość gość
Moja woli minete