Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, fiszbin69 napisał:

A chciala bys urodzic? Czytalem badania ze kobiety to uwielbiaja, to tak jakby byly posuwane gruba murzynska knaga. Moglby by guwniaka wykluc od razu ale specjalnie go cofaja i wypychaja bo stymuluje dobrze lechtaczke. Wiele kobiet krzyczy nie z bulu tylko bo przezywa wtedy orgazm

w ilosci glupot przebijesz niebawem widmoka. 

Przed chwilą, miszluft napisał:

Nie nie było nigdzie w żadnym spamie.

to sie samo naprawiło 

bo temat zostal usuniety albo nick nie wiem tez czy tu nie dziala przeskakiwanie stronyu 

15 minut temu, bad behaviour napisał:

zakończyło się wielogodzinnym horrorem, rzeźnią, traumą i kleszczami, bo

Nimfetke tez kleszcze zaatakowaly

13 minut temu, fiszbin69 napisał:

A chciala bys urodzic? Czytalem badania ze kobiety to uwielbiaja, to tak jakby byly posuwane gruba murzynska knaga. Moglby by guwniaka wykluc od razu ale specjalnie go cofaja i wypychaja bo stymuluje dobrze lechtaczke. Wiele kobiet krzyczy nie z bulu tylko bo przezywa wtedy orgazm

Człowieku, widać, ze nigdy nie byłeś przy porodzie. Albo jesteś psychicznie chory 😀 Jakie to badania czytałeś?

Edytowano przez Doktor z Zielonej Góry

1 godzinę temu, Sassy&Wicked napisał:

Łazisz codziennie za Widmo, za mną, za Madzią, to twoja jedyna rola. Kiedy czas na pracę, na pasje? Ugotuj obiad czy coś. Zrób coś pożytecznego. 

Kiedy to mają robić, jak trzeba monitorować forum i dosrywać, żeby poczuć się lepszą, a same nie mają dobrego zdania o sobie i o innych. Więcej dawaj kuweta jak nic 😄

1 godzinę temu, Ovidio Lopez napisał:

nie wnikaj w relacje innych ludzi bo i tak tego nie rozumiesz. ty musisz tutaj zgrywac wyzsze sfery, szukasz potwierdzaczy wiec do nich pisz plaska. A najlepiej pisz tylko z ketrelem on jest na wystarczajacym poziomie spaczenia i urojenia. 

musisz miec w uj nędzne zycie by caly dzien siedziec na kafe i brylować wsrod przegrywów. kto normalny by wpadl cos tak niedorzecznego.  inni normalni maja zycie w realu a kafe jest dla beki.

Ojej.. 

Cały czas się zastanawiam co ta hrabina tutaj porabia? 🙂

48 minut temu, IV Knur RP napisał:

jaki program wykonał ? tyle ci tlumaczylem a ty nadal glupi. skoro reklamowal ten polski nielad jako obnizenie skladki i podatkow a podniosl to wykonal czy nie ? nie wykonal tylko opowiada bzdury w reklamach ze spadlo mimo ze wzroslo a tacy jak ty lykaja pelikany zwyczajne. 

masz tępy knurze  chociaz tego i tak nie przeczytasz.  ty jestes jak dziecko w mgle, zagubiony chopiec, co sie czepia wojka bo obieca za kupi lizaka  woj kupil cukierki.

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-100-obietnic-pis-demagog-rozlicza-rzadzacych,nId,3272732

czarzasty, holownia albo rysiek "6 kruli" sfetru wire jak budować gospodarke bo tak o sobie mowią wiec ich sluchaj. tusku tez wie co PIS zrobil źle, jego tesh sluchaj jelopie.

oni wiedzą ale jak tylko dostana wladze to nic sie nie da, wszystko jest nie tak, przez PiS i musza miec jeszcze swojego prezydenta by ruszyc z miejsca. 

Mieli Komorowskiego juz i nie nakradli sie dosc na Euro2012, chcą wiecej krasć. Nowaki nienażarte  ci obiecają wiecej, musisz na nich głosować ciemniaku. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ojej.. 

bryluje. to ten sam przypadek jak czerwony docent kręci doopa. porobili certyfikaty i siedzą w tylku za minimalną krajową ale na kafe muszą błyszczeć.😆

10 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Kiedy to mają robić, jak trzeba monitorować forum i dosrywać, żeby poczuć się lepszą, a same nie mają dobrego zdania o sobie i o innych. Więcej dawaj kuweta jak nic 😄

Ty nie monitorujesz forum od rana do nocy? Nie dosrywasz? 

• Thanks 1

11 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Człowieku, widać, ze nigdy nie byłeś przy porodzie. Albo jesteś psychicznie chory 😀 Jakie to badania czytałeś?

A kto by miał mu dziecko urodzić, jak on jest skazany na prostytutki i nigdy nie był z kobietą inaczej niż za pieniądze, nie mówiąc już o związku. 

16 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ojej.. 

ona sie oburza ze ci pisze Salowa.... wtf? adwokatką znaczy sie chce byc to dziecko. nie ma pojecia ze sie drażnimy i wyglupiamy. ona szuka prawdy i prostych odpowiedzi.

15 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

bryluje. to ten sam przypadek jak czerwony docent kręci doopa. porobili certyfikaty i siedzą w tylku za minimalną krajową ale na kafe muszą błyszczeć.😆

Gardząc motłochem i kołchoźnicami. Aż strach się bać, co by zrobiły, gdyby to miejsce jednak zamknęli 🤣🤣

Gdzie i na kim był wyładowały swoje frustracje? A teściowa rudej do dziś nie wie, gdzie jej syn poznał żonę nr 2,bo się wstydzą, a babcia by się załamała. 

Wiesz, że ta wariatka pisała do Giny, że Gina ma dziecko zrobione po pijaku?😮

Czujesz to, co to coś ma w głowie? 

• Haha 1

6 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

ona sie oburza ze ci pisze Salowa.... wtf? adwokatką znaczy sie chce byc to dziecko. nie ma pojecia ze sie drażnimy i wyglupiamy. ona szuka prawdy i prostych odpowiedzi.

To tylko forum, a ruda jaka jest to każdy widzi i gosposia też 😅😄🤣

31 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

masz tępy knurze

ale co to ma do podniesienia podatkow przez pis ? zrobili ze skladki zdrowotnej 270zl podatek 9% a ty mi ty dajesz jakies obietnice ze obiecali zlikwidowac gimnazja i zlikwidowli. co mnie to obchodzi ?

poza tym pokazujesz artykul z 2019 roku a polski lad wprowadzali dwa lata temu. masz ty rozum ? chyba nie. pokaz demagoga z 2023 jak spelniaja obietnice 😄

43 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Dopiero zauważyłam, brak powiadomień bywa uciążliwy. Jak dzionek zleciał? Dziś na warcie rudy wściek i przygruba alkoholiczka od rana. 🪚

5 minut temu, IV Knur RP napisał:

ale co to ma do podniesienia podatkow przez pis ? zrobili ze skladki zdrowotnej 270zl podatek 9% a ty mi ty dajesz jakies obietnice ze obiecali zlikwidowac gimnazja i zlikwidowli. co mnie to obchodzi ?

poza tym pokazujesz artykul z 2019 roku a polski lad wprowadzali dwa lata temu. masz ty rozum ? chyba nie. pokaz demagoga z 2023 jak spelniaja obietnice 😄

powtarzasz jakies brednie bo ci w zyciu nie idzie, ot co. zgrywasz znafce gospodarki i jęczysz ze nie dali a obiecali. wez sie do pracy kolego... dostales linka na zachetę, widzisz da sie poszukac informacji. poszukaj i ty, sprawdz sobie jaka banda od 1991 roku okrada ten kraj, mi sie nie chce odpowiadac n te twoje infantylne rozkminki.

18 minut temu, 250GodzinTak napisał:

To tylko forum, a ruda jaka jest to każdy widzi i gosposia też 😅😄🤣

oprocz rudej tutaj jest cala druzyna infantyli, od rana do nocy rozwiązują łamiglówki kafeteryjne

1 minutę temu, miszluft napisał:

Przygruba alkoholiczka która wazy mniej niz ty i jeszce jej ostropest niepotrzebny 😛

fajnie sie orzesz, ja już nie muszę 😏

To ile ważysz i przy jakim wzroście? Do alkoholizmu też dziś się przyznałaś. Proces samozaorania prezentujesz tu codziennie, ale to cholernie oczywiste, że twoje ego się do tego nie przyzna nigdy. 

• Like 1

1 minutę temu, miszluft napisał:

Wzrost plus minus twoj a waga to ta twoja wymarzona co podawałaś 😛lady ostropest

Już dawno ważę tyle, ile wtedy planowałam. 

15 minut temu, miszluft napisał:

fajnie sie orzesz, ja już nie muszę 😏

nie musisz juz sie orać?  ladne i trafne ale nie prawdziwe, orasz sie codziennie

21 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

powtarzasz jakies brednie bo ci w zyciu nie idzie, ot co. zgrywasz znafce gospodarki i jęczysz ze nie dali a obiecali. wez sie do pracy kolego... dostales linka na zachetę, widzisz da sie poszukac informacji. poszukaj i ty, sprawdz sobie jaka banda od 1991 roku okrada ten kraj, mi sie nie chce odpowiadac n te twoje infantylne rozkminki.

to ty powtarzasz brednei rozmawiamy o podniesieniu podatkow w 2023 a ty mi wklejasz jakies bzdury nie na temat w dodatku z 2019 roku

ty sie wez do pracy bo to ty jestes na utrzymaniu baby a nie ja

ta sama banda przypominam ci ze pis wczesniej byl awsem i robil to samo od 1997 jak dobrze pamietam. 

kaczytnski sie uwlaszczyl jak na majatku ekspresu przeciez ta sredbrna to skad ma ? no uwlaszczyli sie ci ktorzy byli wtedy u wladzy na majatku panstwowym

Edytowano przez IV Knur RP

42 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

jak ktos codziennie prawie pije to trudno zeby mial nie po pijaku bo ciezko trafic w te nieliczne dni bez picia wiec logiczny wniosek. 

27 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

Dopiero zauważyłam, brak powiadomień bywa uciążliwy. Jak dzionek zleciał? Dziś na warcie rudy wściek i przygruba alkoholiczka od rana. 🪚

Działam w pracy do godziny 22. Masa roboty przy końcu roku 😁Ale zrobiłam grafik na styczeń i zjadłam makaron z pesto, suszonymi pomidorami i sałatą 😍Kocham Makaron pod każdą postacią 😅 Nie przejmuj się wariatami, głowa do góry, cycki do przodu, bo Wodniki się nie poddają 💚♒

• Like 1

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Działam w pracy do godziny 22. Masa roboty przy końcu roku 😁Ale zrobiłam grafik na styczeń i zjadłam makaron z pesto, suszonymi pomidorami i sałatą 😍Kocham Makaron pod każdą postacią 😅 Nie przejmuj się wariatami, głowa do góry, cycki do przodu, bo Wodniki się nie poddają 💚♒

Otóż to - są nie do zdarcia. 💦💙 podobnie jak ja, dziś również jadłam makaron w pracy z kurczakiem, sosem serowym i papryką. Teraz spożyłam kisielek żurawinowy i czas na relaks…

57 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Gardząc motłochem i kołchoźnicami. Aż strach się bać, co by zrobiły, gdyby to miejsce jednak zamknęli 🤣🤣

Gdzie i na kim był wyładowały swoje frustracje? A teściowa rudej do dziś nie wie, gdzie jej syn poznał żonę nr 2,bo się wstydzą, a babcia by się załamała. 

Czujesz to, co to coś ma w głowie? 

Ale co cię tak zdziwiło? Po tym jak się przedstawiła, to całkiem prawdopodobne. Weź teraz znajdź ojca na tinderze 👻

Też chyba bym się nie zdziwiła to są kobiety doświadczone przez życie 

51 minut temu, Zero cukru napisał:

Ale co cię tak zdziwiło? Po tym jak się przedstawiła, to całkiem prawdopodobne. Weź teraz znajdź ojca na tinderze 👻

Tobie ojca poszukać? Zlituj się chłopie i ogarnij w końcu 🤦😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Tobie ojca poszukać? Zlituj się chłopie i ogarnij w końcu 🤦😄

Ojciec znany. Co źle napisałem? 😔

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się