Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapomnieć o kimś

Polecane posty

Gość gość
nic mi nie dedykowalas i nic nie pisalem ja naprawde nie wiem co ty znowu wymyslasz ale widze ze znowu ci sie wlaczylo jakies fantazjowanie wiec nie mam sil odgadywac co sie za tym kryje. wczoraj wieczorem nie bylo mnie na forum. w sumie to dłużej mnie tu nie bylo tym bardziej nie wiem o co znowu jestem posadzany ale nie chce mi sie tlumaczyc ze nie mam garba i tyle. mysl sobei co tam chcesz i tak wiem ze mozna ci cos tlumaczyc godzinami a ty masz swoja fantazje. przestalem sie tym przejmowac juz dawno.

Gość gość
Co za matoły tutaj piszą, PiS im krzywdę zrobił? Nie pozwala kraść, jesteście złodziejami mongoły? :-D ...i mongolice

Gość gość
Tu autorka Może i 'oddalabym wszystko' to złe stwierdzenie - chodziło mi po prostu o to że obecnie naprawdę mi go brakuje

Gość gość
to się do niego odezwij

Gość gość
Jak się zbiorę na odwagę to napiszę :D

Gość gość
Ydsfb gdvkk jffbkig ydfhv :D

Gość gość
życzę Ci autorko byś nie zbierała się na odwagę zbyt długo bo jeśli on kogoś pozna i zacznie sobie układać życie z tą osobą a wtedy do niego napiszesz to nie powinnaś mieć mu za złe tylko zrozumieć jeśli nie pozwoli Tobie namieszać w jego życiu i zburzyć tego co zdoła odbudować

Gość gość
gość wczoraj Juz miał dziewczynę ale za długo z nią nie pobył z tego co mi wiadomo Właśnie boje się tego że zaraz znajdzie sobie kogoś na dłuższy czas...a może i nawet na zawsze :(

Gość gość
A i dodam że wcześniej żadnej nie miał, to była jego perwsza...bo niby cały czas czekał na mnie, pisał mi kiedyś że woli być sam niż z byle kim... Niedawno skończył 22 lata, a ja za niedługo będę miała 21

Gość gość
gdyby autorko tobie na nim zależało to byś coś próbowała

Gość gość
i co autorko nabrałaś odwagi napisać ?

Gość gość
gość dziś Niestety nie :(

Gość gość
A zależy Ci na nim choć trochę ? troche go poznałaś więc powinnaś wiedzieć jaki jest