Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapomnieć o kimś

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Dzięki za podszywy ~autorka Teraz to niemożliwe żeby całkowicie zerwać kontakt bo moszkamy a jednej miejscowości i go czasem widzę

Gość gość
gość dziś gość dziś Dzięki za podszywy ~autorka Teraz to niemożliwe żeby całkowicie zerwać kontakt bo moszkamy a jednej miejscowości i go czasem widzę zzz Opamietaj się:P Nikt tu sie nie podszywał! Pisałam wyłącznie o sobie:P Tak trudno poczytać co i jak:D?

Gość gość
Tu autorka Dodam że on miał dziewczynę ale bardzo krótko Po tych naszych spotkaniach jak jeszcze mieliśmy kontakt poczułam że jest mi taki bliski, że byłoby mi z nim dobrze (a te spotkania to były dlatego że miałam wyjechac po liceum i chciał spędzić ze mną trochę czasu zanim wyjadę ) Swoją drogą ciekawe jak by zareagował gdyby o tym wiedział - że czułam że jest mi bliski

Gość gość
gość dziś Ok, juz zauważyłam. Za szybko przeczytałam. przepraszam

Gość gość
Zdarza się ;)

Gość Bykowa
Nie mow nigdy 'oddalabym wszystko' dla osoby namacalnej, bo co powiesz gdy ktoś kogo kochasz najmocniej na swiecie umrze i odejdzie na zawsze? Nigdy juz go nie dotkniesz, nie zobaczysz, nie uslyszysz. Komfort tego ze kogos chcesz, a nie mozesz miec, ale wiesz ze istnieje, jest gdzies obok jest duzo bardziej 'mily'

Gość gość
Bykowa dziś Nie mow nigdy 'oddalabym wszystko' dla osoby namacalnej, bo co powiesz gdy ktoś kogo kochasz najmocniej na swiecie umrze i odejdzie na zawsze? Nigdy juz go nie dotkniesz, nie zobaczysz, nie uslyszysz. Komfort tego ze kogos chcesz, a nie mozesz miec, ale wiesz ze istnieje, jest gdzies obok jest duzo bardziej 'mily' zzzz Ale ja nie pisałam o kimś kto nie zyje, bo żyje i ma się swietnie i wiem o jakim komforcie piszesz. Cieszę się, że jest szczęśliwy dlatego mu się nie wcinam :P A o niezyjących niepotrzebnie napisałaś, bo juz nie zasnę:(

Gość Bykowa
"ale też z drugiej strony oddałam wszystko żeby znów mieć z nim kontakt i żeby był przy mnie" O te zdanie mi dokladniej chodzilo.

Gość gość
A to sorry, to nie było moje.

Gość gość
BTW, nie miałaś kiedyś nicka o.w k.? Tak w skrócie:P

Gość gość
Odpowiesz? podpowiem, ze pierwsze słowo to OBOZOWA:P

Gość gość
Jestes jeszcze?

Gość gość
Nie da się usunąć kogoś z pamięci jak kontaktu z telefonu

Gość dobra zmiana
czyli typowe sama nie wiesz czego chcesz jak to kobieta :O

Gość dobra zmiana
Nie da się usunąć kogoś z pamięci jak kontaktu z telefonu > cos w tym jest. chociaz analogia dziwna bo z pamieci telefonu tez tak naprawde sie nie da :classic_cool: zawsze mozna dane odzyskac no moze nie zawsze ale czesciowo prawie zawsze :D

Gość dobra zmiana
Odpowiesz? podpowiem, ze pierwsze słowo to OBOZOWA> o mądralińska 🖐️ 🖐️🖐️ a ty skąd tu ?

Gość gość
Z kosmosu ew. z nicości jak wolisz:P

Gość dobra zmiana
w sumie moglem sie spodziewac takiej odpowiedzi :D bywasz co weekend a ja to przeoczylem czy zbieg okolicznosci ze dwa razy cie widzialem ?

Gość gość
Czytam codziennie:P A z tym bywaniem to róznie, bo juz nie ma z kim pogadac.

Gość gość
I zmień ten pisowski parszywy nick, pisałam, ze jest jak ch....a W sumie to nie moja sprawa, więc sorry, co kto lubi:O

Gość dobra zmiana
aha nie wiedziałem czyli po staremu :D tak myślałem że piszesz tylko juz nie jesteś tak charakterystyczna ale później stweirdziłem, że już jednak nie i tydzien temu chyba zaskoczyłaś mnie swoim pojawiniem sie bo wczesniej ze dwa razy kogos z toba pomylilem.

Gość dobra zmiana
jest jak co ? mnie tam on strasznie smieszy na pcozatku ludzie mysleli z ejestem fanatykiem pisu a jak czasami napisalem jaksi post to sie dopiero wkurzali ze to ja mam ten nick i jescze tak pisze :D mysle ze gdyby mozna sprzedawac nicki to pisiory dalyby za moj najwiecej :classic_cool:

Gość dobra zmiana
pisałam, ze jest jak ch....a> i nie pamietam abys do mnie pisala cos takiego przeliteruj bo nie wiem czy chodzi o cholere czy o co.

Gość gość
Nic nie napisze jak bedziesz na tym nicku, bo doskonale wiem, ze jestes sledzony:P Nie chcę być znowu wyzwana od wiadomo jakich. 🖐️

Gość gość
Cholesterol jest dobry na skleroze

Gość dobra zmiana
jaki znowu sledzony masz jakies omamy czy o co chodzi :D mnie ciagle ktos wyzywa i nie obwiniam innych a ty jestes pyskata wiec sie nie dziwie :D kto cie wyzywal daj link bo ja wpadam czasami na to forum tylko. zaraz sprawdze czy pamietam jaksi stary nick w sensnie haslo i nick bo widze ze maruszisz :D

Gość gość
Pisalam wyraznie, ze gość to jest ktos, a dalej jak nie kojarzysz to sorry, na temacie prezydenta to było.

Gość gość
A i wczoraj w nocy coś ci zadedykowalam. Odpisałes, ze mam cos z glową. thx. Wczesniej, ze nie jestem człowiekiem i za to tez thx. Powodzenia w wiadomo czym 🖐️

Gość gość
nic nie rozumiem wyjasnij :O masz nowy temat troche z hebrajskiego tytul ale to przypadek :D