Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uważacie, czy każde dziecko jest słodkie i kochane?

Polecane posty

Gość gość

z zasady dzieciaki są fajne i można z nimi pogadać nawet ciekawie, ale niektóre są jakieś... nieprzyjemne, mało sympatyczne, zwłaszcza gdy piszczą i wszystkimi próbują rządzić (rozpuszczone).

Gość gość
Nie lubię bachorków które się niemal bez przerwy krzywią zamiast zacząć się w końcu uśmiechać.

Gość gość
A już jak matki nie lubię to prawie bez szans bym dzierżyła jej dzieciaka, chociaż gdyby był naprawdę fajny...

Gość gość
Niby z jakiej zasady? Równie dobrze mogę sobie wymyślić że z zasady wszystkie 32 są fajne. Człowiek to człowiek i w wieku 1 roku czy 60 lat może być kawałem gnoja jak i cudownym człowiekiem.

Gość gość
O, zgadzam się. Nie wiem dlaczego zmusza się ludzi do uwielbiania wszystkich dzieci bez wyjątku. Dziecko koleżanki może być slodką kochaną przylepą a dzieciak bratowej... już nie za bardzo.

Gość gość
Nie znoszę zarozumiałych dzieci.Malutkie są wszystkie słodkie.:D

Gość gość
Ja tam nie widzę nic słodkiego w małych dzieciach. Niemowlęta są brzydkie i tylko leżą i wrzeszczą. Słodki to może być 3 latek, ale nie każdy. W ogóle nie lubię dzieci (poza swoimi)

Gość gość
ja tez , poza wlasnymi dziecmi nie lubie innych a zwlaszcza niemowlakow czy noworodkow

Gość gość
Niemowlęta są brzydkie i tylko leżą i wrzeszczą. xxx Wrzeszczą, srają i terroryzują otoczenie.

Gość gość
ja lubię te dzieci które są żywe i trochę lubią rządzić :) takie z charakterem. Drażnią mnie za to te cichce i do bólu grzeczne.

Gość gość
A dlaczego dzieci mają się ciągle uśmiechać?

Gość gość
Nie, dzieci są paskudne. Też nie lubię obcych dzieci, nie widzę w nich nic fajnego. Ot, obcy mały człowiek.

Gość gość
Mnie moj syn czesto wkurza irytuje ma 3lata I nie slucha sie kopmletnie a byl fajnym dzieciakiem. Teraz robi na zlosc. Czyjes dzieciali doslownie mnie irytuja. Jak wisza na mnie mam sie nimu zajmieac. Mam disc swojego a mam niancYc czyjes to mnie szlak trafia.

Gość gość
Dzieciaki powinny siedzieć cicho się nie odzywać. Takie jeszcze toleruję. Najgorsze są te przemądrzałe, co dużo gadają i robią dużo hałasu.

Gość gość
gość wczoraj Niby z jakiej zasady? Równie dobrze mogę sobie wymyślić że z zasady wszystkie 32 są fajne. Człowiek to człowiek i w wieku 1 roku czy 60 lat może być kawałem gnoja jak i cudownym człowiekiem. xx zgadzam sie w pełni