Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość z rozsądku

Polecane posty

Gość gość
Jesli chcesz miec dzieci to znajdz faceta, ktory tez je chce, ktory je bedzie kochac i wychowywal, a nie takiego co bedzie łaske robil. Znajdzie takiego, ktory chce slubu, a nie takiego co bedzie łaske robil. Nie musisz go kochac, milosc i tak z biegiem lat przemija i jest sie z druga osoba z przyzwycajenia z obowiazkow. Takze wybiesz rozsadnie, faceta odpowiedzielnego, koniecznie dojrzalego do rodziny, nie jakies dziecko, ktore boi sie odpowiedzilanosci, oczywiscie zaradnego, ktory zadba o dom i dzieci i ciebie, milego, troskliwego, opiekunczego i szanujacego ciebie.

Gość gość
Taki facet zgodzi się na to tylko z miłości odwzajemnionej.

Gość gość
nie badzcie tacy pewni . faceci tez myślą w taki sposob. zlapac jakas kobietę byle bylo im dobrze i nie musi to byc milosc

Gość gość
Tak tak a za te pare lat bedziecie plakac w tematach typu nie kocham meza, chce odejsc od meza, czy rozwodka z dzieckiem ma szanse na nowy zwiazek. Decyzja o wyjsciu za maz za danego mezcxyzne jest kluczowa w zyciu kobiety. Jak sobie poscielicie ...

Gość gość
Dla faceta to najgorszy przypał ładować kasę w udawaną miłość. To pieniądze wyrzucone w błoto. A d***** są w innych miejscach. Kto by chciał małżeństwa jak jeszcze z przed komuny tylko dlatego że któraś zaciągnęła się w lata.

Gość gość
14:43 nawet się nie zorientujesz jak zostaniesz mężem takiej ;)

Gość gość
Nie ma takiej opcji to się czuje.

Gość gość
jak ktos dobrze udaje, nie wyczujesz :D

Gość gość
No niezle :O

Gość gość
Zawsze wyczuje chyba że jest głupi.

Gość gość
"dorregray wczoraj Ja jestem, ale ja wyszłam za mąż z innych powodów, a w miłość nie wierzę." x Dlatego właśnie nie powinno się żenić bo można trafić taką osobę. Potem rozwód i problemy...