Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojēbane istoty

Kobiety są jèbnięte, szukają facetów BEZ WAD

Polecane posty

Gość pojēbane istoty

nic dziwnego że się żalą i grymaszą że nie ma dla nich facetów, bo BEZ WAD to na 200% nie ma

Gość gość
Faceci są jèbnieci bo szukaja kobiet bez wad a takich nie ma

Gość gość
NIe ma ani kobiet ani mężczyzn bez wad. osoba bez wada byłaby nieludzka i szybko by się znudziła... Mój mąż ma wady. jest arogancki. jest nieco przemądrzały. za dużo kasy wydaje na idiotyczne gadżety... Rozrzuca skarpety po podłodze. Grymasi na sporo potraw (ale gotuje i to nieźle, nie tak że dwie lewe ręce). Z zalet to jest bardzo cierpliwy. Super tata. I nieźle zarabia (4600 zl netto/mies; Katowice).

Gość gość
gość dziś Faceci są jèbnieci bo szukaja kobiet bez wad a takich nie ma Zgłoś Kto wam tępym pipom to powiedział? TV?? reklamy w babskich czasopismach?? puknijcie się w ten pusty łeb, faceci nie szukają ideału tylko normalną kobiete która się nie ku/rwi i dba o rodzine

Gość gość
gość dziś a ty masz jakie wady i zalety? a kochasz go wogóle?

Gość gość
to ja z 18:27 oczywiście ze go kocham, inaczej nie bylabym z nim to chyba jasne moje wady: gadulstwo; latwo sie obrazam; nie lubie gotowac :P (ale robie to - aha pracuje tez jakby co) moje zalety: dobrze zorganizowana osoba; swietna pamiec; utalentowana (szkicuje, rysuje, maluje akwarele)

Gość gość
gość dziś i dla was ten układ działa ale coraz więcej kobiet nie potrafi zaakceptować wad u faceta a same uważają się za ideały

Gość gość
ja bym nie chciala idealnego mezczyzny, bylby dla mnie straszny bo ja nie jestem perfekcyjna, mam wiele wad.. Najwazniejsze dla mnie, zeby mezczyzna byl wyrozumialy, cieply, akceptujacy mnie.. Jesli jest milosc to nie ma szukania dziury w calym. We mnie akurat ciezko sie zakochac, raczej tak teoretyzuje.. Kazdy szuka w koncu kogos, kto go zrozumie, zaakceptuje... Kasa, wyglad, wyszczekanie - akurat dla mnie nie sa takie wazne i nie dogadalabym sie z mezczyzna, dla ktorego liczy sie glownie kasa, wyglad i zycie na pokaz... To szczescia nie daje.

Gość gość
Widze milych mezczyzn, ktorzy lubia takie jak ty mowisz,to dziala w druga strone, ze kobiety zakoc***a sie w dupkach. Nie wiem skad sie to bierze, pewien typ osobowosci, ktory chce dobrze dla kogos, robi duzo rzeczy bezinteresownie, a druga strona to wykorzystuje. Powiedzialabym, ze to nie tylko kobiety sa jebniete, raczej ludzie sa jebnieci...

Gość gość
bo kobiety uważają się za idealne haha

Gość gość
dlatego są je'bnięte umysłowo