Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba tylko debile wierza w to ze picie czystka na cos pomaga...

Polecane posty

Gość gość

Pomaga zarobić kasę na naiwniakach sprzedawcom tego główną Niezly interes ktos na tym zrobil ..wystarczylo wmowic ludziom ze pomaga i naiwni kupuja i pija Pisze o tym bo w pracy mam nawiedzone babsztyle ,ktore to ciagle pija i reklamuja.

Gość gość
Bo to teraz taka moda . Tak samo na oliwę z oliwek a prawda taka nasz olej rzepakowy jest duzo zdrowszy . Tak samo nasiona goi gdzie mamy nasz polska żurawinę i aronie o niebo lepsza i zdrowsza. Nasiona chia po co to ludzie kupują ? mamy siemię lniane .

Gość gość
chcą to niech piją, ty możesz pić pokrzywę- nasza, zdrowa . Albo rumianek. Ogólnie ja osobiście nie podniecam się takimi kwestiami- chwala, piją , super, byle mnie nikt do niczego nie zmuszął

Gość gość
Ale przeciez to kosztuje grosze i przynajmniej nie szkodzi wiec nie wiem w czym problem

Gość gość
Jakie grosze? Czystek eko jest tani? Poza tym szkodzi bo wyplukuje z organizmu pierwiastki podobno i barwi żeby tak,ze wstyd potem iść do dentysty

Gość gość
Podobno. Mi tam nic nie barwi. Czystej kosztuje grosze. Pije i pokrzywy i czystka bo lubię. Czy coś mi pomaga? Nie wiem. Przestałam łapać infekcje, nie wiem czy od tego czy nie. Nikt nie każe ci dziecinko pić, kupować jeść itd.

Gość gość
Ja nie słyszał am żeby to ziele komuś pomogło na cos..to tylko placebo

Gość gość
A to,z e ty nie słyszałas to nie wiele znaczy. Nie rozumiem w czym jest problem. Nikt cię nie zmusza do picia czegokolwiek. Pij wodę, herbatę, soki albo nie pij wcale.

Gość gość
Czystek bardzo szkodzi bo wyplukuje z organizmu żelazo i elektrolity Po czystku mozna wyladowac z ostra anemia w szpitalu Tego wam nikt nie powie.

Gość gość
Herbata zielona też wypłukuje, a nawet woda jak się zbyt dużo pije.

Gość gość
I barwi kubki. Jak piłam to pierwsze dni miałam śmierdzący mocz myślałam że to szambo ale w pracy tak samo waliło. Potem ze 2 razy mnie goniło

Gość gość
8:26 pije regularnie od roku. Tydzień temu robiłam morfologię. Wyniki rewelacyjne. Nie łapie ciągle infekcji. Pisałam wyżej nie wiem czy to kwestia czystka czy nie, ale fakt jest faktem. Ja zostanę przy czystki a ty Lyknij jakiś preparat z apteki. Barwi kubki? Barwi żeby? Wyplukuje to i tamto? To nie pij. Proste i logiczne. Mi niczego nie barwi, nic mi nie śmierdzi.

Gość gość
mi faktycznie zęby zabarwilo, ciemny osad na dole wzdłuż linii dziąseł. ale ja piłam tych ziółek dość dużo - czystek, pokrzywe, skrzyp - raczej dla smaku niz dla zdrowia, zamiast herbaty w pracy. osad zdjął dentysta i tyle

Gość gość
Nic ci nie barwi i nie szkodzi bo może pijesz czystek najwyższej jakości kretenski czyli mega drogi a nie te zwykle z Albanii incansus czy jak mu tam

Gość gość
Kupuje zwykły w sklepie zielarskim.

Gość gość
Ja się z czystkiem nie polubiłam, ale zęby mi się przebarwiają. Niestety piję dużo herbatek owocowych, yerba mate i inne wynalazki, kawa, wino. Czystek zapewne barwi tak samo jak inne zioła i herbaty. Zęby mają tragiczny kolor, a od wybielania 2m-ce.. Niestety jak chce się mieć białe zęby, to najlepiej pić wodę i tyle..

Gość gość
10:21 to chyba od zębów zależy. Ja mam białe pomimo czystka, kawy wina i innych silnie barwiacych płynów. Uwielbiam zielska do picia.

Gość gość
czystek szkodzi bo powoduje anemie..zrozumcie

Gość typowa kafe cebulara
Ja jestem zdania, że w ogóle to co jemy nie ma wpływu na nasze zdrowie. Rośliny? że niby pomagają albo szkodzą phi!!! tez mi coś! tylko wysoko przetworzona chemia farmaceutyczna może nas leczyć albo wspomagać! jedynie co to cukier i tłuszcz tuczą ale reszta? nawet te konserwanty i inne E nic nie szkodzą, bo przecież tego nie widzę, a jak nie widzę to znaczy, że nie działa. Nie wierzę tez w smog i inne tego typu lewackie wymysły!

Gość gość
Przeczytaj mój wpis z 9:21. Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie pije tego litrami...