Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaręczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam Panie, Mam pytanie odnośnie zaręczyn. Co wg was byloby bardziej romantycznie wyjazd do Wroclawia (sky tower) czy Zakopane (Aries hotel spa). Zakopane czy Wrocław które z tych miejsc jest bardziej odpowiednie na to wydarzenie? Pozdrawiam

Gość gość
to zalezy w jakim znaczeniu zareczyny.kiedys to wiazalo sie z oswiadczynami, teraz jedynie z daniem pierscionka i zaklepaniem danej osoby na czas nieokreslony bez zadnej deklaracji czyli mowiac pospolicie-konkubinat

Gość gość
jesli w znaczeniu "oswiadczyny" to Zakopane jesli "konkubinat" to Wrocek przynajmniej takie moje zdanie

Gość gość
SKY TOWER ostatnie piętro :) ale ja kocham robić zdjęcia

Gość gość
To zależy od preferencji twojej dziewczyny , od tego co lubi i gdzie czuje się dobrze. To TY z nią jesteś a nie my. Wolałabym przeżyć te chwile w miejscu kameralnym , takim w którym czuje się dobrze a nie pod publiczke.

Gość gość
Patrząc na te dwa miejsca: -Wroclawia (sky tower) = bardziej w klimat nowoczesności Zakopane (Aries hotel spa) = bardziej w klimat "antyczny" romantyczny. Teraz kwestia co ona woli.

Gość gość
Myślę, że t bardzo dobry pomysł, ale wszystko zależy jaka jest Twoja dziewczyna. My spędziliśmy tydzień miodowy w Zakopanem i byliśmy bardzo zadowoleni. Noclegi Zakopane znalazłam na stronie https://nanocleg.pl/