Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artaxx

Rolety kraków?

Polecane posty

Gość artaxx

Cześć, szukam sprawdzonego producenta dekoracji okiennych w Krakowie do nieco dłuższej współpracy. Mam kilka projektów do zrealizowania i tylko takiego kontaktu mi brakuje. Możecie coś na bazie własnych doświadczeń podpowiedzieć?

Gość gość
Roletexkrakpol.

Gość relk
Wejdź do działu realizacji osłon okiennych w firmie Fen i porozmawiaj z konsultantem. To krakowska firma w razie czego. Przy wykończeniu domu korzystałem z oferty tego producenta i bardzo wiele rzeczy mi pomogli. Inwestycja w rolety zewnętrzne mi się zwróciła zdecydowanie w komforcie. Sterowanie bez zarzutu. Montaż bez żadnych rys, technicznie bez zarzutu. Wiem, bo konsultowałem się z niezależnym ekspertem.

Gość gość
Ja poszłam w bardziej innowacyjny trend i zamontowałam sobie folie na okno, jednym kliknięciem jest w stanie zmienić przejrzystość tej foli do takiego stopnia iż nic nie widać. Bardzo wygodny i ciekawy pomysł do domu goraco polecam http://sonte-poland.pl/

Gość gość
Najlepiej to udać się do Roletexu . Oni tam mają naprawdę świetny wybór. Poza tym wszystko jest zawsze na czas

Gość gość
Nasze rolety rzymskie i markiza balkonowa są zamawiane od Masters z Krakowa. Super obsługa nie mogę się tutaj przyczepić do czegoś. Dobry kontakt odbierają telefony odpisują na maile. Domierzyli nam wszystko na milimetry przyjechali zamontowali. Jedyne co ja musiałam zrobić to być w domu i zapłacić resztą zajęła się firma ;)

Gość ewka

Koło Krakowa jest Roletex. To chyba najbardziej znana firma produkująca rolety w Małopolsce. 

Gość ewka

Koło Krakowa jest Roletex. To chyba najbardziej znana firma produkująca rolety w Małopolsce.