Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc autor

Wiem, że Cię nie odzyskam

Polecane posty

Gość gość
paranoik cholerny, masz problem ze z nią pogadać? pytam, po jakiego groma zaśmiecasz kafeterię? i manipulujesz uczuciami wielu kobiet, pytam się ile tera ich się szczerzy? ile?

Gość gość
Otarła się o ciebie we śnie?

Gość gość
To jego podświadomość pragnie by go przytuliła do swojej piersi. Boi się samotności i ma silne pragnienie bycia ze swoją ukochaną, która go odrzuciła i poraniła.

Gość gość
Samotność nie jest zła ale jak się nieszczęśliwie kocha to jest tragedia

Gość gosc autor
Czy się otarła o mnie we śnie ? Oj tak :) Miała na sobie koronkowe pończochy :) Po tym jak sczeliła mi w pysk :( przytuliła do swej jędrnej piersi :) A ręka moja spoczywała na jej jedwabiście delikatnym udzie :) Piękny sen :(

Gość gość
Autorze jak ona wygląda? Jaką ma budowę ciała? Cudowne miękkie piersi? Chciałbyś aby cię nimi karmiła po urodzeniu ci dziecka :D :D :D :D :D?

Gość gość
16:00 Jeśli jesteś Nim, to wiedz, że z chęcią spełniłabym Twoje sny :D Najpierw szczeliłabym Ci w pysk, a potem przytuliłabym Cię do piersi, żebyś wreszcie przestał płakać :D

Gość gość avtor
A jej koronki byly w kolorze blue. :)

Gość gosc autor
Sądzę, że byłaby dobrą matką. Ma dobre, ciepłe serce. Potrafiłaby zbudować zacisze domowego ogniska. Ten sen był jak ukojenie :( Chociaż oberwało mi się trochę :)

Gość gość
Skąd wiesz że ma dobre serce? Może tylko udaje żeby dobrać się do twojego rozporka :D :D :D?

Gość gość sylwenka
Ile ci placa zebys ten temat ciagnal?

Gość gość sylwenka
Co to za kobieta ktorej priortetem jest dobrac sie tylko chlopu do rozporka, chyba jakas.kur...

Gość gosc autor
Kiedy ją poznałem miała założoną maskę złośnicy, która nie potrzebuje nikogo. Z czasem otwierała się na siłę uczucia i pokazała, że jej serce jest dobre i wręcz łakome na miłość.

Gość gość
A dawno ją poznałes?

Gość gość
20:04 maska złośnicy? Co to takiego?

Gość gość
20:13 to taka brazylijska telenowela :-D

Gość gosc autor
Jest już noc. A Ciebie nie ma i nie będzię :( Zasypiam z myślą o Tobie. Budzę się z myślą o Tobie. Sen to już jedyne miejsce gdzie spotykam Cię :(

Gość gość
co ci daje wypisanie takich rzeczy. prowadzisz terapie na kafe czy manipulujesz . lubisz byc w centrum uwagi?

Gość gość
Autorze jak długo trwa ten stan, w którym się zawiesiłes myśląc tylko o niej. Wiem przez co przechodzisz ale musisz działać bo stracisz swoją szanse, do mężczyzny należy pierwszy krok;)

Gość gosc autor
Tak jak w tytule. Wiem, że jej nie odzyskam. To już nieodwracalne. To wszystko jest bardzo bolesne. Niczym ból istnienia.

Gość gość
Sranie w banie

Gość gość
:D! własnie!:D

Gość gość
Autorze to z czasem minie musi minąć, po prostu musi;( mi tez musi minąć w końcu;(

Gość gość
21:44 znalazła się adresatka wkoncu

Gość gość
Wiktor przestan wkoncu. Rozpoznaje swoje cechy tutaj. Jestem zlosnica ale dla Ciebie moglabym byc najlepsza towarzyszka zycia. Moglabym nosic twoje dzieci, bawic sie z nimi, przytulac. Wystarczylaby mi mysl ze moge budzic sie i spac przy tobie.

Gość gość
Rozpoznaje Cie i twoj sposob pisania. Moje serce i umysl zna Cie doskonale. Jestes moja najasniejsza gwiazda ktora zawsze swieci wokol mnie. Uwielbiam gdy do mnie piszesz, raduje mnie twoj usmiech, tluszczyk tez:) Myslales ze nie rozpoznam Ciebie:) Zawsze rozpoznam swoja jedyna milosc :) I predzej padne niz z Ciebie zrezygnuje. Nie ten typ kobiety.

Gość gość
22:18 a moze to ta dziewica niewinna

Gość gość
Doloz jeszcze ze zlosnica i gadula. Chce zebys zaczal mnie zauwazac, zebys zawsze mial dla mnie czas i zebys calowal z miloscia. Kocham mojego misia, moja jedyna milosc na wieki:)

Gość gość
Nie bedziesz samotny. Juz wystarczajaco dlugo byles samotny. Mezczyzna o wyjatkowym sercu i duszy artysty nie moze byc samotny. To te kobiety byly glupie. Ja czasami tez. Nie docenialam tej jedynej, wyjatkowej milosci. Jezeli mnie kochasz nie rezygnuj ze mnie. Ja bede z toba zawsze, nawet po smierci nasze dusze beda zlaczone w jedno kochanie.

Gość gość
Ja sie tymi maskami bronie przed zranieniem. Nie mam sily na cierpienie. Mozesz mi pokazac jak chcesz zebym cie kochala i okazywala ci milosc. A obiecuje ze te maski znikna. 5 ostatnich postow jest ode mnie.