Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To kobieta powinna się starać o mężczyzne, podrywać go i zapraszać na randki!

Polecane posty

Gość gość

A nie facet! kto tu ma większe potrzeby Facet, czy może jednak kobieta? facet ma potrzebę tylko spłodzenia potomka, a kobieta i to i jeszcze potrzebę poczucia bezpieczeństwa. 2:1 facet będąc sam w pełni sobie poradzi. Kobietą będąc sama zdechnie z głodu i robaki ją z jedzą - taka zaradna jest!

Gość gość
To facet potrzebuje kobiety. Wiekszosc doroslych facetow mieskza u mamusi bo ma posprztane i wyprane i ugotowane. Potrzebuja kobiete zeby wykonywala powyzsze czynnosci z dodatkowym dostepem do jej tylka. I dlatego tyle mam zaradnych samotnych kobiet ktore nie chca na leb sobie brac faceta, ktore nie mieskzaja z rodzicami./ Bo i poco???

Gość gość
9:50 chyba cię głowa boli. Facet pozostawiony samemu sobie w pełni sobie poradzi, a wy nie.

Gość gość
mam 29 lat sam mieszkam z rodzicami , i prawda z lenistwa nie włączę pralki,ale brudne ciuchy sam zrzucę obok, nie ugotuje obiadu, schabowego z ziemniakami i sałatką:) he, bo za duzo czasu mi to zajmie a jak nie ma nic ciepłego to jem co innego, ze sprzataniem róznie ale staram sie u siebie miec ogarniete odkurzone, i żadnych kurzy na regałach,wiec po prostu jesli zycie mnie zmusi nauczę sie wszystkiego czego bede musiał.