Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćNati

Komuś kawki,herbatki?

Polecane posty

Gość gość
zgubilam*

Gość gość46
Ja zamierzam kupić materiał i dać do krawcowej(mam w rodzinie);mam już kilka poncz,więc krój nie stanowi żadnego problemu :)(zresztą ten który chcę,jest prosty jak drut) tylko materiał muszę wybrać;a chciałbym taki "nieoklepany". To ,które opisałaś,musi być piękne:classic_cool:

Gość gość46
Z oglądanych w necie,najbardziej podobały mi się takie z flauszu w azteckie wzory :) ale stwierdziłam,że jednak chciałabym teraz takie bardziej "kobiece". To Twoje wykończenie aksamitem,bardzo do mnie "przemówiło" :)

Gość gość
w ponczo wyglada sie baaaardzo grubo!

Gość gość46
W tym linku,są te same rzeczy co w tamtym :) Jak się jest grubym :) ,to nie ma potrzeby przejmować się ,że się w czymś grubo wygląda:classic_cool:

Gość gość
Rowniez mam waniliowa swieczke, w mieszkaniu unosi sie won. co do suszarek, to rowniez tylko posciel, reczniki, koldry i poduszki. Ubrania susze na wiszaco. Wczoraj w pralni byla mila rozmowa, sasiadki byly wyjatkowo rozmowne. Dowiedzialam sie duzo rzeczy. ;)

Gość gość
plociuszki Nie ladnie

Gość gość46
"plociuszki" przeczytałam "placuszki" :D to chyba znak,że jestem głodna :P

Gość gość
Wlasnie zjadlam kolacje, mielony z poledwicy na zimno z gelee z granata i salata lodowa....mmm.

Gość gość
ploteczki typu gdzie sa nowe sklpy, nie kto z kim

Gość gość46
Ja, już tylko woda :)

Gość gość
sklepy.. prosze juz nic o jedzeniu, bo zaraz robie sie glodna..

Gość gość
dobrej nocy.. piekne i madre kobiety..

Gość gość
Juz spisz?

Gość gość
Dzień dobry w piękną, słoneczną niedzielę. Widzę, że wczoraj bardzo zapracowane byłyście. Ja za to na pełnym relaksie. Najpierw udane zakupy, potem obiad i kawa na mieście. Dzisiaj trzeba będzie się trochę poruszać na świeżym powietrzu. Miłego dnia:)

Gość gość
U mnie niestety buro. Mam nadzieje, ze slonce wyjdzie dzis choc na chwile.

Gość gość
kobietki do garow czas! start

Gość gość
chyba cos ci sie pomylilo.... ;)

Gość gość46
Witam 🌼 U mnie nadal słonecznie i druga kawka :) Białe pranie suszy się na słońcu :)

Gość gość46
Kolorowe już suche,leży w garderobie i czeka ;)

Gość gość
ja juz z praniem na przynajmniej 1,5 tyg mam spokoj. a traz kawka pierwsza w tym tyg. u mnie nadal pada. pozdrowienia dla wszystkich. a trolle do garow i prania kolorowego, chyba ze mama sie tym zajmuje, to wtedy brac sie za lekcje. szkola juz jutro, gimnazjum czeka.

Gość gość
widac,ze brak sexu negatywnie wplynal na Twoje znikome juz komorki :-( zaczelo Ci otpiertalac

Gość gość
dajcie spokoj, polecam wszystkim wiecej dystansu, zyczliwosci i zrozumienia, po co robic bez powodu kwas... nie ma sensu zbyt pochopnie oceniac innych i widziec zle intencje drugiej strony, slowo pisane kazdy interpretuje po swojemu, niekiedy moze niezgodnie z zamierzeniem piszacego... :)

Gość gość
Ojj Trollu. Jak widac brak seksu nie jest az tak grozny jak brak mozgu i nadmiar agresji :D :D Od tej pory nikt Ci nie odpowie wiec daruj sobie kolejne ataki.

Gość gość46
Siedzę na kaffe już wiele lat( z pewnymi przerwami ;) ) i nauczyłam się nie karmić trolla;choć czasem jestem w tak dobrym humorze,że pozwalam sobie na podpuszczanie takowych :P Jednakże,zdarza się to niezmiernie rzadko :classic_cool: Dziś, zdecydowanie jestem na to zbyt leniwa:classic_cool: Poleżałam na słońcu ,obiad mnie nie obchodził bo zrobiły go dzieci ❤️ po prostu "luzblus" :D Mam jednak duży problem 😭 otóż,mąż przysłał mi całą torbę marcepanów wszelkiej maści,a ja marcepany kocham miłością nieprzemijającą ❤️ALE JESTEM NA DIECIE !!! 😭 :O I co teraz??Jak żyć Premierze?Jak żyć?! 😭