Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie olewa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałem opisać swoją sytuację z pewną dziewczyną. Mam 18 lat, ona jest młodsza o rok. Co do sytuacji to: znamy się od miesiąca około dużo ze sobą pisaliśmy w okresie wakacyjnym, nie pisałem pierwszy, czekałem aż ona to pierwsza zrobi. Zawsze pisała pierwsza, pisała żebym zadzwonił albo sama dzwoniła. Po jakiś 2 tygodniach pojechałem do niej. Nocowałem u niej parę dni. Były pocałunki itp itd... Podczas pobytu u niej zaczęliśmy chodzić za rękę w miejscach publicznych, przytulałem i całowałem ją. Po powrocie do domu zacząłem chyba okazywać jej zbyt dużo zainteresownia. Się rozpisała w dość długim sms, że niby zbyt dużo przeszła pomimo swojego młodego wieku i potrzebuje czasu. Parę dni temu zadzwoniła do mnie kiedy akurat rozmawiałem z koleżanką. Kiedy się o tym dowiedziała wkurzyła się, po dłuższej rozmowie stwierdziła, że ta koleżanka może mnie jej odebrać czy coś w tym stylu. W sobotę się jeszcze pokłóciliśmy ale nie o koleżankę tylko o to, że mało rozmawiamy ze sobą(ja to jej powiedziałem). Od tamtego czasu zaczęła mnie zlewać, okazuje mniej zainteresowania. Najlepszym wyjściem chyba będzie teraz nie odzywać się do niej przez jakiś czas i żyć swoim życiem. Co wy o tym sądzicie? Pozdrawiam

Gość gość
Mój facet też mnie olewał , kumple tylko, wypady na piwka itd . Trwalo to już za długo . Moje "kazania" i próby rozmów co dawały ? NIC. Postanowiłam go olać. Sam prosi się o kontakt po tygodniu a ja mam go w garści ;) polecam Tobie! Nie ma nic lepszego na uświadomienie tej drugiej osobie co może stracić ;)

Gość gość
za książki się lepiej weźcie